Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. június 05. 20:42

Szandika23 ról tud valaki bármit is??? Tapasztalat??  Amiket le írt magáról az enyhén szólva is felkeltette az érdeklődésemet!! :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. június 05. 17:50

Szia Gyöngy!:)

Nemcsak rosszindulatú és irigy, hanem még buta is...

gyoripasi · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. június 05. 15:07

Sziasztok Pecsiek!!Pecsre szolitott a munkam,Gyorben sok lanynal jartam mar velemenyt soha nem irtam senkirol de ma jartam Kati39-nel es szeretnem ha tudnatok,hogy csucs ez a milf:))!!!Jo vadaszatot mindenkinek :)!

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. június 05. 00:22

én is voltam anett23-nál 2000-ret ki lopott a gatyámból!

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. június 04. 19:49

És visszajött hozzánk, és ismét itt van ANETT23 csak most Diaa néven!!!

Ugyan az a bemutatkozó szövege, másolta saját magát oly annyira, hogy az aláírását is.

Pénztárcákra vigyázni!

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. június 04. 10:42

Vannak, persze, cudar is lenne, ha nem lenne több ilyen lány :)
Az meg valószínűleg csak valami szerencsétlen véletlen, hogy eddig nem sikerült elérned. Nem hiszem, hogy direkt nem venné fel, főleg, ha nem is találkoztatok még, hisz akkor okot sem tudtál ráadni ugye...

Tényleg nagyion korrekt, kedves és jófej csaj. Én személy szerint csak a csókot hiányolom egy kicsit. Bár, lehet csak nélam nem vállalja... tény, hogy nem vagyok egy matyóhímzés... :D

Törölt felhasználó · 2014. június 03. 22:36

Vannak azért mások is, de azért tény, hogy aki maga nem szólal meg, és talán keveset is szólnak róla, ahhoz érdemes elmenni. (Kiara nekem egy alkalommal sem vette fel a telefont, kívánom neki, hogy az elfoglatságai miatt, ha pedig nem, nos, az egy másik kérdés.)

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. június 03. 19:13

Kicsit kiteszi az ember a lábát és már így elkanászodtok ? :D
Mi lenne, ha minden hírdető a szolgáltatása színvonalával próbálna vendégeket szerezni és megtartani ?
Nehezebb feladat, mint itt egymát mocskolni, önmagunkat reklámozni, de szerintem kifizetőtöbb. Persze a világon sem szeretnék beleszólni, csak egy ártatlan megjegyzés volt részemről.... :)
Mindig jókat derülök az önreklamákonon, illetve a másik lejáratásán, de ugye ettől nektek még ne lesz jobb. :D
Amúgy meg tényleg Kiara. Akármi a kérdés, Ő rá a válasz :D
Ő érdekes módon tud korrekt módon bánni a vendéggel és nem reklámozza magát, nem szapul másokat.
Mert nincs rá szüksége... Egyszerű mint az 1x1 :)

Doki41 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 03. 18:42

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Violetta)

Igen utólag nagyon meg bántam mert igen csak szomorú hogy van mersze ilyen kinézettel dolgozni!!!!

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. június 03. 10:47

:DDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. június 03. 10:47

De, Doki! Látszik, a képeken is, hogy kubai esélyes, és hogy narkós a testalakjáról......

Golgota · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. június 03. 09:54

Köszönöm szépen az infót! Lindáról tudni lehet valamit, lejebb már érdeklőstek páran.. Köszi!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. június 03. 09:41

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!***

Szia Ilko!

Meg is érdemli az elkövető! ;)  Jó szűrő azért ez. :D   De tényleg, ennyi rosszindulatú, irigy nőt még nem láttam mint itt.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. június 03. 09:34

:))

Azért hihetetlen, hogy újra és újra elkövetik. Nem esik le, hogy sokkal rosszabb az elkövetőnek??

Törölt felhasználó · 2014. június 03. 05:41

A híre alapján Adry nem ilyen, a tapasztalataim alapján Edina még annyira sem. Feltéve, hogy nem a tahó barátnőket szereted. Akkor az utóbbi olyan. :)

Mivel én nem a barátnő feelingra hajtok, sajna csak ennyit tudok segíteni.

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2014. június 02. 16:19

Én Kiarát ajánlanám, teljesen barátnő feeling, de most jelenleg nincs Pécsett.

Doki41 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 02. 14:53

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését *** (Violetta)

Sziasztok Pajtások!!!! Úgy gondolom mindenkinek tudnia kell a tapasztaltomról ugyanis nagyon belefutottam a férfi nemzedék egyik rémálmába... Végre kisütött a nap jó kedvel felkeltem egyik reggel és úgy gondoltam elmegtyek egy kellemes fél órára az egyik kiválasztott amazonhoz Pécsen!!!! Így is volt felhívtam a számot elmondta a t*r*fákat és hogy mibe mi tartozik majd én mondtam is neki hogy akkor mennék ő erre azt mondta hogy Uránvárosba kell mennem az E. GY. utcába és akkor hívjam fel ha ott vagyok. Meg érkeztem és fel is hívtam mondta a ház számot de megint fel kellett hívnom hogy megmondja melyik kaputelefont kell nyomni.... Így is volt fel mentem de mikor ajtót nyitott már is el ment a kedvem mindentől és már is tudtam hogy ***moderálva*** beljebb leszek mert hogy én nem maradok az tuti... Szakadt rongyos köntösbe várt ami szerintem még gyerek korába használt a haja zsíros volt és amikor el kezdett beszélni nahát majdnem el*k*dtam magam ugyanis nem tudom hogy nem volt neki foga elől vagy ki volt r***dva neki mert nem nagyon akartam tovább maradni mert biztosan betakartam volna hogy van mersze fel tenni ilyen képeket magáról mert egyiksem tükrözi a valóságot így hát el is jöttem és egy darabig nem kívánok el menni a pécsi amazonok hoz nehogy még egy ilyen trauma érjen. Így a végén szeretném megköszönni ezt a rém álmot Maya Pearl nek.

Törölt felhasználó · 2014. június 01. 22:18

Na'on jó kérdés!

Egyet tudnék ajánlani, de sajnos Ő már régóta nem hírdeti magát itt. :(

Rajta kívűl én max. azt tudnám megírni, hogy ki az, aki nem teszi ezt!

JordanBelfort · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 01. 20:26

Orsinál nem volt még senki?

Golgota · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. június 01. 18:48

Sziasztok!
Pécsen érdekelne olyan lány aki abszólut barátnő feeling. De tényleg..  Linda, Adry  edina közül esetleg valamelyik lány nem ilyen beütésű??
Válaszokat előre is köszi!!

Téma indítva: 2010.02.25., 8487 hozzászólás összesen