Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. május 23. 21:49

Dühítő, hogy egyes lányok HALNAK néznek minket!!! Bedobják a "csalit" ide az oldalra, aztán várják, hogy a szerencsétlen balek ráharapjon.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. május 23. 20:50

Én Sery-vel jártam így, hogy a képeiről rá sem lehetett ismerni. A fotói erősen retusáltak. Mintha Hipozva lennének!

JordanBelfort · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. május 23. 06:14

Apróban hirdető Orsinál járt már valaki? Milf?

farkaska · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. május 23. 00:41

Ezen a héten már 2 alkalommal szeretem volna elmenni Biancához,akinél már a múlt héten jártam.Nagyon jó kis csaj ,nagyon meg voltam vele elégedve.Nekem akkor azt mondta,hogy 1-2 hétig máshol lesz. Hétfőn azért felhivtam de meg is lepödtem hogy felvette a telot , persze nem ő volt csak 1 ork aki  Bianca nevében beszélt velem. Ekkor ezt még nem tudtam,és szépen leuztaztattak 100km-röl . A ház elött még pofátlan modon 10 percet kértek ,miellöt felmehettem a lakásba. Ott 2 lepusztult cigány némber fogadott, és azt mondták a Bianca nem is lesz többet csak ök.Válaszhatok közülük, de inkább el huztam. Ma ezt megint eljátszották velem!Nem értem miért nem a saját fényképükkel hirdetnek . Ez a Pécsi kinálat elkeserítő.Kerülendö mocskos orkok,ma az uránban rendeltek.

Gabi1990 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 22. 23:35

A többiek okulására megosztanék egy mai nem túl pozitív élményt:

Felhívtam Biankát, és megbeszéltem vele, hogy fél órán belül ott leszek nála. Azonban mikor odaértem, először annyit mondott, hogy egy picit még várjak, mert elfoglalt. Negyed óra múlva azt mondta, hogy még mindig elfoglalt, majd visszahív... közel 1 órát várakoztam, mire felhívott, hogy mehetek.

Hát... Bianka helyett Amira fogadott, akiröl csak annyit mondanék, hogy a képeken jobban nézett ki, de még így se került fel a listámra... 

Na mindegy, ajtóból még sose fordultam vissza, de a jövőben alkalmaznom kellene ezt a lehetőséget.

Igazából elment a kedvem az egésztől, hogy a legtöbb alkalommal nem azt kapom, amire számítok (pl. másik csaj fogad), de egy tanúlság, amit kezdek leszűrni:

A legdr*gábbak okozzák a legnagyobb csalódást. Bianca dr*gább mint az átlag, és mégis mást kapok helyette... Máshol, ahol szintén dr*gább volt a tarifa az átlagnál, ott erősen retusáltak voltak a képek. 

Kezd teljesen elmenni a kedvem ezektől az oldalaktól, mert a többség csak az átverésre megy. (huszonéves srác, egyetemet végzett, egyetlen probléma hogy lelki beteg és ez potencia gondot tud okozni).

És akkor néhány korábbi (tavalyi) tapasztalat:

Mira volt a favorit, utána Kinga. 

Lilut már régóta szeretném, de vagy nem veszi fel a telefont, vagy nem jó aznap.

Dina stílusa és szétszórtsága nem jött be.

Emelett még voltam többeknél is, akik vagy átlagosak voltak, vagy pillanatnyilag nem hirdetnek az oldalon

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. május 22. 14:26

Kedves Kamika!

Nem egészen világos, hogy mit nem értesz ezen. Ha egy h*rd*tő magáról ír pozitívat, illetve más h*rd*tőről is, akkor az nyilván önreklámozás, illetve mások reklámozása. Egyébként pontosan értjük, hidd el...

Szép Napot!

ilko

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2014. május 22. 10:42

Menj Meryllhez, Katihoz v Babetthez sztem.

Nwm irok roluk, mind remek valasztas. Keress rajuk a forumban, sok szerencset!

Törölt felhasználó · 2014. május 22. 09:11

Sziasztok Fiúk!

Városokban töltök néhány napot. Kit ajánlatok MILF kategóriában, hogy ne legyen unalmas? Jöjjön priviben és részletesebben!

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. május 21. 19:44

Én voltam heninél és megvoltam vele elégdve szép nagyon jó segge van a lakás nagyon jó, az épületről csak annyit h liftes szoval gondolhatod :)  1M-es lcd tv... nekem nagyon tetszett az egész :) mondjuk csak fél órát vállalt (akkor) de elméletileg órát is vállal... :D ő van a képeken :D

doner80 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 21. 16:41

Sziasztok,eltuná küldeni valaki Hella42 számát?Előre is köszönöm.

Törölt felhasználó · 2014. május 20. 23:08

Szia --Mondhatom hogy jó,nagyon szereti ha nyalják a punciját és hát ilyenkor nem is nézi az órát,de amúgy is olyan kedves közvetlen baráti a hölgy!!--én voltam nála és nagyon jól éreztem magam csak egy dolog zavart a kutyája,állandóan ugatott!!!!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. május 20. 18:03

Szia!

Ha jót akarsz Vivien23 -at próbáld. Nekem eddig Ő volt a legjobb ebben a kategóriában.

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. május 20. 10:43

Kit ajánlotok Natúr fr*nciára (sz*jba *lvezéssel), aki tud is fr*nciázni és nem csak "bekapja", meg veri?

tutajos · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. május 20. 06:32

Üdv!Szimonet 19 ben csalodtam nagyon gàz!ork-is!mindenért kibuvokat kereset,Nagyon nem ajànlot!

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. május 19. 16:48

Köszi, akkor valamiért elkerültem a figyelmemet. Mondjuk nem túl bizalomgerjesztő képek. Inkább passzolom. :)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. május 19. 16:26

Pedig ott van a pécsi lànyok között most is: Barbika (19). Nézd át mégegyszer és megtalálod, arckitakarás nélkül hirdet.

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. május 19. 14:50

Én nem találom ezt a hírdetést. Pont ott lesz dolgom holnap és útbaejteném. Belinkelnéd kérlek.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2014. május 17. 13:08

Látod zs1987 nem vagyunk egyformák, kinek mi jön be. Mint írtam is, nekem a magas vékonyak és hát Lia leginkább egysik sem ezek közül :D Amúgy a képekről meg annyit, h úgyis élőben dől el, h az ember marad e vagy sem. A csajok  hajlamosak (érthető módon..) a legelőnyösebb oldalukról fényképezni magukat. 

Kamika · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. május 17. 10:21

Kedves zs1987!

Ebben az esetben az a fél, aki keresi  másikat, barátság kötés után nyilván már semmien anyagi javakról nem esik szó :) Párost már nem csak ők vállalnak, profilunkon hamarosan informálódhatsz :)

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. május 16. 17:42

Ahogy láttam már több városban megfordultak, és gondolom nem itt horgonyoznak le.
Liának bejön az arca, főleg az amatőr fotókon, de az vastag aranyfuksz a nyakában, meg azok a bútorok az amatőr fotóin annyira már nem.... :D

Téma indítva: 2010.02.25., 8485 hozzászólás összesen