Szevasztok!
Akinek van tapasztalata az apróban hirdető szekszárdi Ritáról kérem ossza meg. Köszönöm!
Keress rá itt a pécsi fórumban a nevére és sokat megtudsz róla. :)
Sziasztok!
Kiaráról van valami infója valakinek?
"magyar" lány? :-) mert nagyon izgatóak a képei és tervezek egy látogatást.
Ja! Meg a sok pia is besegít abban, hogy még a legcsúnyább lányt is szépnek lássuk.:DDD
Nincs ronda nő, csak érdekes arcú..... :D :D :D :D :D
Sajnos egyszer én is voltam mayapearlnél.. tényleg gáz stílusa van, bármit mond azt ahogy teszi már alapból idegesítő, amúgy nem ork, viszont az arca elég csúnya szegénynek..bár ez szubjektív
De a képek alapján is látszik, hogy egy Ork..... :D
Lehet az Adri rejtőzködik..... :D :D :D :D :D
Sziasztok!
Valaki megadná Hella számát priviben?
Köszi, sziasztok!
Rikki!
Fogadj szót Adrinak és próbáld ki őket párban. Én megtettem és hidd el olyan élmény amit soha nem akarsz elfelejteni! Már másoknak is ajánlottam és eddig senki nem bánta meg.
Szüzesség elvételre melyik lányt ajánljátok?
Szevasztok!
Akinek van tapasztalata az apróban hirdető szekszárdi Ritáról kérem ossza meg. Köszönöm!
Üdv *rk a csaj ? Az action milyen volt ? Nálam is tervben volt eddig..... ***moderálva***? Hely? Írnál pár konkrétumot?
Thx
Szia, én próbáltalak hívni számtalanszor és sose tudtalak elérni... :( Fel tehetnék pár kérdést privátban??
Szia Rikki szeretném elnézésed kérni hogy nekem nem volt jó az idöpont amit kértél. De ha szeretnél hozzám eljönni akkor szeretettel várlak. Már csak annyit szeretnék hozzá füzni hogy a barátnöm Lina nem helyettem illetve nem az én nevembe fogadott téged hidd el létezem, de ha szeretnéd kiprobálhatod kettönkel is...hidd el nem fogsz panaszkodni addig is puszi a hasadra ...
Na ha már itt járok......
Voltam Mayapearl-nél!!!!
Soha többet még a környékére sem megyek!!!
Fuu de gáz egy Nő!!!
A Stílusa,a kinézete,a flegmázás..... Pont az a fajta akit betakarnék mint hegyipásztort a lavina.......
Naaa Te jártál Adrinál? Vagy csak azt hiszed hogy az Adrinál jártál?
Mert én el akartam menni hozzá egyszer,és Bizony Linát kaptam!!! Ők mindig meg kérdezik hogy jártál e már ott és hogy Ork vagy e.. hát akkor éppen kejliztem hogy nem voltam még!!!
De ha azt mondod hogy jártál már ott,akkor az Adri érdekes módon sosincs ott! Vagy szállodában van,vagy itt, vagy ott! Megy a mentegetőzés!!
Igen. Kiara a legszűkebb a három közül.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet, egy Török verésre akart meghívni, a dicső Szigetvár városába......
JObb, mint a plasztika...... :D :D :D :D :D