Sziasztok!
Én Carmen 27 után érdeklődnék, volt e már vki nála, hogy néz ki stb.?
Sziasztok!
Én Carmen 27 után érdeklődnék, volt e már vki nála, hogy néz ki stb.?
Nekem is kb ez a tapasztalat.
30 percben 1, az órában 2.
Többidő esetén pedig szerintem változó...
Engem az érdekelne,h Pécsi lényoknál akinél jártatok van naluk valami l*mit az elélvezések száma terén?
Hogy 1 órába ennnyi és ennyi fér bele és stb.
Engem Meryll és Moncsi érdekelnének ,de nem tudom,hogy viszonyulnak ehhez :)
Tudom egyes hirdetok fél órában egy elélvezésig mennek,vagy egy órában ketőt engedélyeznek ;)
Tapasztalatok?
Örülök, hogy bóknak veszed, bizony van mit nézegetni a képeiden. Kész csoda, hogy egyáltalán észrevettem, mert azok az erősen igéző szemek és domborulatok másfelé irányították a tekintetemet. :D Röviden összefoglalva egy bombázó vagy! Menni nehézkesen tudnék hozzád, hiszen nincs is aktív hirdetésed, ráadásul utoljára Szèkesfehérváron voltál, ami nagyon nem esik nekem útba, de Pécs már igen.
Igen,jól látod,angol a konnektor :) Londonban készültek a képek.Ugyanis kint éltem,bár bóknak veszem,hogy annyit nézegetted a képeimet,hogy ez feltűnt neked ;) Ha nem hiszel a képeimnek,gyere,látogass meg,ha úgy gondolod,hogy nem én vagyok a képeken csak nyugodtan csinálj egy hátraarcot :)
Pusszyyyyy
Szia. Rubina egy kedves kis roma csaj, szerintem pár hónapja (fél éve?) szülhetett. Semmi említésre méltó, sem pozitív, sem negatív értelemben.
Sziasztok!
Ismertek Pécsett olyan lányt aki tud szorítani a hüvelyizmaival?
Üdv,
Hella számát megkaphatnám privátban? Kösz
Tény, hogy nagyon...
De meg is érdemli. Főleg a sok negatív kritika után, amit itt olvasni lehetett egy időben a többi lányról.
Minden bizonnyal, én nem tudok nyilatkozni, mert nem volt hozzá szerencsém!:) Csak feltűnt (gondolom nem csak nekem), hogy mennyire...
Nagy hatással van az emberre... :)
Már első alkalommal is. Legalábbis rám biztosan. :)
De szerintem mindenkire, aki megadja neki a kellő tiszteletet....
Helló!
Hm, ez már a beszámolódból is lejött!:)
Jó tudni! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Őt nem kell bejuttatni ahhoz, hogy súlyos függőséget okozzon... :D
ÉS hogy jutattad a szervezetedbe!? :DDDDDDDDDDDD
Lehet kicsit bután néznéek, ha elmondanám miért is kötöttem ott ki.... :D
A végén még a Szendrey J. U. 6.-ban kötsz ki, mint elvonón.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ennyire függenék az alkoholtól ? Csak nem... sőt, nem vagyok alkoholista ! :D
Viszont, ha így folytatódik, akkor súlyos Kiara függő leszek... vagy már az is vagyok ? :D
Lehet ez a baj!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet, hogy így akarja a "nagy" vadászösztönt felébreszteni..... :DDDDDDDDDDDDDD