Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. április 12. 12:06

Egyet értek Pédé elvtárs értékelésével, én is kb. ugyanezeket tapasztaltam. :) Ajtónyitáskor kicsit rám ijesztett, mert az a hatalmas holdjáró volt rajta, amit az egyik képén is visel, így a 165 helyett legalább 180-nak látszott.:D Aztán gyorsan le is vette és máris egy síkba került a tekintetünk. :D Nagyon aranyos lány.

Törölt felhasználó · 2014. április 11. 09:15

Nemrég jártam Bellusnál. Nagyon kedves és aranyos csaj, és nagyon jól éreztem magamat vele. Nagyon jó kis puha, meleg p*ncija van, ami nekem külön tetszett. Nem sürgetett, nem volt érzékeny az időre, és amit megbeszéltünk és kértem, azt maximálisan teljesítette. Sőt, még jól el is beszélgettünk, amit én külön díjazni szoktam. Ami viszont meglepett, az a kinézet volt. Nos, nem éppen ilyen lányra számítottam a fényképek alapján, de így már értem, hogy miért nem látszanak a kezei egyik képen sem, miért nyújtózkodik. Sokkal gömbölydedebb és izmosabb, mint a képeken. Nem csúnya, félreértés ne essék, de nekem nem a zsánerem. Az igazat megvallva töprengtem rajta, hogy nem járnék-e jobban, ha inkább kihagynám, de végtére is nem így döntöttem, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem bántam meg. Számomra kellemes élmény volt vele lenni.

Törölt felhasználó · 2014. április 11. 08:59

Kedves Ilko! Koszonom ezt a tajekoztatast,de ezt is lehetne szürni. Kinek van es miota ***moderálva** hirdetese,fenykeppel,ami garantaltan nem kamu, stb....nem erdekes,megtalaltak az en Edességeim. :-))  Puszikállak

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. április 11. 08:37

Szia Meryll!

Pedig egyszerű az oka, ha valakit engednek reklámozni, vagy bármilyen infot megosztani itt, akkor a többieket milyen alapon tiltanák le? A végén pedig a többség úgy gondolná, hogy teljesen felesleges hirdetni, hiszen csak beírják ide a telefonszámot és ennyi. Ezt sehol nem engedik (legalábbis amiket én szoktam nézegetni oldalakat, ott sehol), hiszen arra van a hirdetés. Még ott sem, ahol pl egyébként minden lánynak van külön csevegése...

Puszi

ilko

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. április 10. 16:49

Jó kis ingyenreklám... :D
Grat, a moderátoroknak, de tényleg...

Törölt felhasználó · 2014. április 10. 16:38

Nem értem én sem,mi érdekük fűzi őket ehhez. Én fel sem idegesítettem magam ezen,inkább felettébb vicces,mert amíg itt beszélgetek Veled,pont ránéznek páran az adatlapomra,pedig most nem is ez volt a célom,csak Neked irtam egy hozzászólást. :-))

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. április 10. 16:30

Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy egy telefonszám miatt (ami amúgy is kint van az illető adatlapján) rögtön moderálnak,de ha valaki reklámozza saját magát, akkor az lazán ott marad, csak odaírnak felé egy kis szösszenetet, ejnye-bejnye gynánt.
Há' hune- van itt a logika kéremszépen ? :D

Törölt felhasználó · 2014. április 10. 16:09

Látod Kedves...:-)) Most jól büntibe raktak! :-)

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. április 10. 16:05

Ez tényleg moderálni való, főbenjárő b*n... ! :D

Törölt felhasználó · 2014. április 10. 16:03

Az oldalamon megtalálod! :-) 

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. április 10. 15:58

Szia!Küld el prívibe elérhetőséget köszönöm!

Törölt felhasználó · 2014. április 10. 15:35

Kimoderáltak,mert kiírtam a megváltozott elérhetőségem. :-) 

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. április 10. 14:39

Szinte már hiányoltam, hogy mostanában nem nagyon moderáltak... hisz 1-2 hónapja kb. csak ezeket a kimoderált sablonszövegeket lehetett itt olvasni, láthatólg kezd újraéledni ez a vonal...
Na, de holnap meglátogatom Kiarát, szóval igazából nem is érdekel a dolog... sőt, azon kívűl semmi nem érdekel.:D

Csak lennék már ott... :D

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. április 09. 18:43

Szerintem a hirdetés feladásakor lehetne pontosabban fogalmazni , elkerülendö a félreértéseket . Az alábbi hozzászólásban is van néhány hiba , de nem az én tisztem javitgatni . Szép estét , kellemes magömlést . 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. április 09. 18:01

:):):) Köszönjük Emese:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. április 09. 18:00

Ne legyél gonosz,lehet szökőnapkor született:)

Egy kedves lány · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. április 09. 16:12

Kedves Alexa, vagy mittudom én ki is vagy!  Ha az IP cím egyezik akkor saját magad reklámozod, vagy saját magad fényezed!! A szerkesztők, hidd el nekem hogy nem HÜLYÉK!!! :D  Jól tudják hogy ki is vagy valójában! 

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. április 09. 15:41

Nekem is feltűnt, hogy jóideje már nem öregszik....
Bár, ahogy látom most mégis sikrült neki egy évet :D

Már 19 van a neve mellett.

Barátnő · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 09. 14:53

***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Alexa)

Sziasztok!Én már jártam úgy hogy egyik vendégem mondta hogy mik vannak felírva rólam és ha nem hiszem el megmutatja!!!Mivel a saját érdekem is volt a dolog,bekapcsoltam a gépem és megmutatta a fórumot hogy......!megengedtem neki hogy bejelentkezzen a  gépemről hogy cáfolhassa a dolgokat és ugyan úgy jártam mint a hogy most szegény lány "az önreklámozást kérjük mellőze"felirat jelent meg!!!A vendégem meglepődve ült és nem kapott levegőt!!!!Lehet hogy így járt vagy hasonlóan Alexa is de én a helyébe lesz....nám mert csak irigyek!!!!ENGEM IS MAJDNEM TÖNKRE TETTEK (a menedzserek) FÓRUMOZÓK(IDEGILEG-****moderálva***) AZ IJEN beírogatásal!!!!PUSZI

Egy kedves lány · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. április 09. 14:18

Alexa saját magát megcsinálta SOS fr*nciába? XD Érdekes kis önreklám!!! Gratulációm fogadd el és további sok sikert kívánok neked a Pécsi pályafutásodhoz! 

Téma indítva: 2010.02.25., 8483 hozzászólás összesen