Épp most néztem meg, ott van a Széchenyi tér mellett a Dzsámitól egy perc gyaloglásra. Vicc, hogy hányszor elsétáltam már mellette és még csak fogalmam se volt, hogy mi van a kerítés mögött. :DDD
Épp most néztem meg, ott van a Széchenyi tér mellett a Dzsámitól egy perc gyaloglásra. Vicc, hogy hányszor elsétáltam már mellette és még csak fogalmam se volt, hogy mi van a kerítés mögött. :DDD
Merre található ez az ÁMOR bár??
Igen, a környék, picit kubai..... :DDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ámor bárhoz volt szerencsém, a lányok szépek, korrektek, lehet velük beszélgetni "is" és ha akarod, nem csak a hátsó szobában teheted magadévá őket. Én kellemes emlékeket fűzök a helyhez, Főnökasszonyuk pedig tényleg példásan védi és egyben mozgatja őket. A másik bárt még csak kívülről láttam, de nem vagyok benne biztos: szeretném egyszer belülről is! A környék nem túl bizalomgerjesztő, annyi szent... :D
PONTOSAN!!!
Az, bakker. Egy angol szobában készült a kép. :)))
Kedves Cyberdárdás!Amit írtál az nem fedi a valóságot...Én ismerek pár csajt az Ámorból és nagyon szépek..és ezen felül nagyon is jól dolgoznak...és korrektek....Az hülyeség,h csak inni akarnak,mivel abból nincsen ***moderálva***.Okosak,nagyon szépek és mindent megtesznek,h a vendégek kedvében járjanak...Az lehet,h nem ***moderálva*** a hely,de megéri a ***moderálva***...Felejthetetlen kikapcsolódásban van része minden vendégnek!És a Főnökasszony egy igazi kincs a városunkban..Mind a lányok,mind a vendégek nagyon imádják...
Köszike,kis Júliosomi R...:D....Üdv:Manóka..haha...v Tádé...:)
Üdv, a hír igaz.
Azonban, ha csak nem történt komoly "tisztújítás", nem ajánlom egyiket sem.
Az Ámorban vannak jó csajok, de igazság szerint dugn nem szeretnek, és inkább piálnának veled, és mihamarabb kitennének az ajtón kívülre. Amit ott kaptam a fél ég ***moderálva***, egy gumis fr*ncia volt egy ócska széken a budiban, *tvar hozzáállással.
Az Afriditében egy fokkal jobb a hozzáállás, és nem félnek dugni a csajok, csak éppen annyira leharcoolt bútordarabok, hogy nem biztos, hogy a másoknál tett tapasztalataimat követően akár ***moderálva*** is hozzájuk akarnék nyúlni. Ezen kívül ha nem először mész, a csajok felismernek, és megkérdezik, hoztál-e nekik "ajándékot", amiről kitalálhatod mi is az, de nem kell hozzá nagy fantázia; egy történelmi személy néz vissza rád, ha a kezedben tartod. :)
Jobban jársz, ha az itt hirdető csajoknál maradsz. Nem azt mondom, hogy nem lehet jobban mellényúlni, de nem buksz akkorát, és ha van egy-két csaj, aki már bejött, akkor inkább hozzájuk menj.
Remélem hasznos volt az infó.
Hmmm... Kyra 22 képeinek hitelességét illetően némi zavart érzek az erőben! Nézzétek csak meg jól az első képét nagyban! Azon belül is a jobb szélét középtájékon.
Az a hír járja,hogy Pécsett az Amor és az Afrodita bárban van lehetőség külön szolgáltatásokra.
Tudtok erről valamit?
Sziasztok!
Én már másodszor tettem tiszteletem Lolánál, és még sokszor fogok visszajárni hozzá.
Bemutatkozó levelében azt írja „Nálam semmi trükk, semmi álca, csak buja pillanatokra lelsz.”
És ez pont így is van. Mindent meg lehet vele beszélni, és az lesz amit kértél. Korrekt minden szempontból.
Előző találkozásunk óta levágatta a haját, talán így még gyönyörűbb. Csodálatos kerek popsi, feszes cicik, illatos, szolizott, barna, bársony bőr, tengerkék szem jellemzi ezt a mindig mosolygós tündérkét.
Közelségétől mindig jó kedve lesz az embernek, és még mellette jó a humora is. Belevaló vagány kis csaj. Az ágyban türelmes és odafigyel , hogy neked a legjobb legyen, nem sürgeteti az embert, kellemes vele hancúrozni.
Screpy!Drága vagy!Köszönöm mégegyszer
Köszönöm! :D
ez nem semi mimegy tiszta szégyen
Sziasztok!
Én nem vagyok 1 nagy hozzászoló..
De tegnap belnyúltam a Tutiba :D
A hölgy Lola... csak röviden szép,Jófej,korrekt és az ***moderálva*** is kedvező....
Nem ma kezdtem az ipart én sem, de életem a top 5-jében is elöl van az Tui!!!
Szóval abszolút ajánlott kategória.... és Vigyázni rá mert nem sok ilyen Gyöngyszem van városunkban....
Megköszönném ha elküldenéd a számát privátba :)
Hella el es virul, csa nem hirdet, de ugyan ugy hivhato es fogad vendegeket.
Tuti....! :DDDDD