Helló!
Volt valaki nála: Vadós,Paks???
Helló!
Volt valaki nála: Vadós,Paks???
Kis buta nagyon vakon tapogatózol,engem lehet nyugodtan kormolni attól még igaz ami igaz--nekem nagyon sok szolgáltatóval jó a kapcsolatom és tudok sok olyan dolgot amit ide megsem írnám,de azt is tudom hogy 10-ből 8 fiatalítja magát--a kézen látszik a kor de az nem azt jelenti hogy nem csinos nőő!!---Még valami--csak azt szoktam kritizálni aki rászolgált---Viki30 nem szolgált rá nálam semmire ,én csak azt mondtam hogy a keze alapján idősebbnek látom!!!---ennyi ---Akinek nem inge ne vegye magára!!!!---további szép napot!!
Üdv! Jessika,Heni és Kingácska érdekelne. Ha valaki esetleg volt már náluk. Kép alapján mind a három nagyon jó de mivel vidéki vagyok érdekelne melyik milyen. Ha valaki tud infoval szolgálni megköszönném.
Grátz jó pasi??? ***moderálva***, 175 cm, 50 kiló, zsíros hajú pali. Régen komlói volt, most Pécs utcáit koptatja, normális hetero kapcsolata sosem volt. Nőt megszólítani nem mer, itt éli ki a ***moderálva*** komplexusát. Ha elolvasod a kommentjeit simán lejön, hogy egy aluliskolázott p.....t.
Kedves grátz!Még csak annyit,ha hazudnék a koromról,annak mi értelme lenne?Kinyitnám az ajtót és köszönik szépen,de elmennének...Visszanéztem az írásaid...Neked szinte senkiről nincsen jó véleményed...Akkor kiben van a hiba?Hmmm?Szerinted?De Te tutira 1 k*rva jó pasi vagy!
Szia! Sem a csajok, sem a pasik részéről nem éértem az életkor pontosításának igényét. Ez tájékoztató jellegű kell hogy legyen mint a név is. Számomra a kinézésen kívűl a tudás, tapasztalat, ápoltság, hozzáállás, stb. a fontos. Csak annyit érdemes tudni a korról, hogy pl. 30 alatt vagy felett, vagy közel ötven, stb. Van aki lesi a csajnál a cipőket az előszobában, mekkorák a gyerekek, hány éves lehet a csaj? Ez nevetséges...És mire jó?
Grátz!
És ha másra kattintasz rá?
Ha rákattintotok egy olyan képre amin rajta van a keze és kinagyítod,az elárulja hogy hány éves lehet--Viki30 keze legalább egy negyven éves keze--a gyűrődések és rovátkák a kézen elárulják bárkinek a korát!!!---csak figyeljétek meg ezt a hétköznapi életben hogy így van!!!
Nem tudom Ilko,de én jót nevettem a saját butaságomon...
Sajnos ennyire értek a gépekhez...:D
a csa legalább 40 éves és ug ydolgoztatják köszönö viszonyba sincs egy jo növel kerülendö!!
Be bizony!:)
És szerinted mennyi esély van arra, hogy meglátogatok valakit, aki így kezdi pécsi pályafutását?
Na puff!Bebuktam..:D
Szia Viki!:)
Engem is kiváncsivá tettél, áruld el légyszi, az ember hogyan tudja meglátogatni saját magát?:)))
Az előzményeket elnézve szerinted? Behalás a csaj! :)
Lemaradtam valamiről?
Melyik Viki?
30 v 35?
Úgy tűnik, a Hölgyet nem az eszéértszeretjük... :)
Mindenki gondoljon amit akar!
:DDD Ügyes vagy!!! :DDD Én is nagyon okos vagyok, jó megjelenésű és szép, a nap 24 órájában lefoglalom saját magamat magamnak. :DDD
Ha már mindenáron önreklámot akarsz csinálni, akkor legalább arra figyelj, hogy más néven jelentkezz be előtte, mint amin a hirdetésed van!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
VIKIRŐL MÉG CSAK ANNYIT,HOGY OKOS,JÓ MEGJELENÉSŰ ÉS SZÉP....LEGSZÍVESEBBEN MINDEN NAPRA LEFOGLALNÁM MAGAMRA EGÉSZ NAPRA....DE,HOGY HOLNAP IS MEGLÁTOGATOM,AZ TUTI....
Sziasztok 1-2.infót szeretnék kérni Jessika22,Mónika30 és Marárról ha tudnátok valami tényleges infót az jó lenne köszönöm!!