Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Bejgli · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. december 22. 09:23

Hello!

Még a nyáron voltam Lyranál, Kertvárosban dolgozik. Széparcú, kedves, mosolygós, lehet vele beszélgetni is. Teste jó, bár látszik a hasán, hogy szült már. Nem esik neki azonnal, megengedi, hogy levetkőztetsd, simogatás stb...Van benne érzékiség, erotika, nem csak szex.

Az ágyban is rendben van, belead mindent. A szoba is szépen, hangulatosan berendezett.

casanovas · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. december 21. 17:39

Engemet már megszívatott egyszer. A megbeszélt időpontban elmentem a háza elé és aznap többet már nem lehetett felhívni. Esetleg valaki látta már?

Hanga · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 21. 15:56

Tisztelt Társaim!!Szeretném figyelmetek felhíivni GABRIELLA 22 felejtős a csaj nem közli a dolgokat elöre csak akkor amikor kif*z*tted és semmit nem csinálhatsz DE A P*NZT NEM ADJA VISSZA!!Nem lehet puncit fogni orál sincs gagyi ja és ORK a leányzó!!Szóval ne költsétek p*nzetek rá fölös!Elszomoritó ilyenek akarnak szolgáltatni buta kislányok!De persze sok a kivétel!!Szóval szólni akartam keressetek mást én megjártam ez van!!!!

Nasa · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. december 21. 14:54

Sziasztok, esetleg tud valaki valami infót Carmen27-ről ?

LordHaus · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. december 21. 10:49

Üdv

Korinárol van valakinek infoja?

Köszi

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2013. december 20. 17:45

Kedves Eliza és Kis Eliza!

Köszönöm szépen és Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok én is mindkettőtöknek!

casanovas · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. december 20. 16:49

Engemet már megszívatott egyszer. A megbeszélt időpontban elmentem a háza elé és aznap többet már nem lehetett felhívni. Esetleg valaki látta már?

dió · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 20. 15:44

Nagyon profi szolgáltató, próbáld ki, nem fogod megbánni

Törölt felhasználó · 2013. december 20. 12:30

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek !

casanovas · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. december 20. 10:19

Maya24-t csak annak tudom ajánlani, aki éppen nagyon siet valahová, mert hogy neki is sietős a dolog Testileg rendben van a csaj, de annyira kapkodó, idegbeteg volt, hogy többet soha!!

Eliza · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. december 20. 08:44

A virgácsot eldobjuk,
a Karácsonyt meghozzuk.
Ezen a pár napon mi is angyalok leszünk,
amit Nektek is kívánunk !

Ha az ünnepek elmúlnak,
a rosszaság belőlünk újból kibújhat.
A karácsonyi ajándék
Új Évre is megmarad.

Az utad felénk legyen világos,

hozz el a bugyinkba egy szál virágot!

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk - Minden Böngészőnek és Látogatónak !

Eliza és Kis Eliza

Hanga · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 20. 08:11

Sziasztok Gabriella 22 tessék vigyázni egy hirdető egy másik csajjal aki levette egyik hirdetését!!De ne költsétek p*nzetek Rá fölös!!Egész csaj nagy 0!!!

Törölt felhasználó · 2013. december 20. 07:13

Én tudom hogy ő volt Doriszka,én a Doriszka idején voltam nála és semmi gáz nem volt vele---sok a rossz indulat vele szemben--de ahogy olvasom más hírdetők akarják lejáratni---de ez is reklám és ezzel csak növelik a kuncsaft kört mert kíváncsiak hogy milyen ez a sokat szidott leány!!!---ez ennyi!!!!

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. december 19. 22:25

dehogy nem ,lestrapált vén nö ,vagy aképeit cserélgeti vagy a nevét,ugyan azt a dagadt cigánycsaj  itt az aproba hirdet mint kéted hirdetö...

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. december 19. 22:23

pedig ö doriszka néven hirdetett meg még pár néven ,de tényleg gáz a csaj maradjunk annyiba érdekes,csoro kiscsaj aki dolgozni nem szeret bár nem buta mert fösulit végzett!!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. december 19. 22:00

Melyik hirdető az a Zsuzsi?

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. december 19. 21:33

Zsuzsi! Köszönöm a mai csodás délutánt.

mogyorókRém · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. december 19. 20:13

Mt-k! Az apróban hirdető Lina nem véletlenül az, aki régebben Marcsika néven hirdetett? És mért használja Netti(35) egyik régebbi képét?

mogyorókRém · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. december 19. 20:12

Nekem is hasonlóan negatívak a tapasztalataim...

Törölt felhasználó · 2013. december 19. 16:52

Maya24 rendben van,nem kell ezt a dumát elhinni,én voltam nála és jó volt minden!!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 8456 hozzászólás összesen