Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
astro · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. december 13. 19:46

Kedves, igényes a hely is. A képek nem tükrözik teljesen, a valóságot. De ezt már megszoktuk.

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. december 13. 19:21

Ma votam Masszázsnál, szokás szerint remek volt. :)

Törölt felhasználó · 2013. december 13. 10:50

Köszönöm a szép szavakat Kincsem!!!! Forró csókok!!!!!

tarcsika · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. december 12. 20:09

Nicky-röl tud valaki valamit volt-e nála vala ki?? :)

Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. december 12. 18:55

Viki 35-ről van valami infótok?

Valaki volt már nála?

Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. december 12. 18:54

Sziasztok

Anettről(23)  van valami infótok?

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. december 12. 15:08

Kösz az infót!:)

Törölt felhasználó · 2013. december 12. 14:51

Hella isteni milf,ki ne hagyd,akárcsak Meryll.Ennél a két érett tündérnél mennyei kényeztetésben lesz részed,ha igazán szereted az érettebb Nőket.. Emese kicsit dr*ga,de egy finom,törékeny csajszi. Viki is  bombasztikus csaj ,bár régen jártam nála.

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. december 12. 03:00

Szevasztok!

Lily (30 és 35), Hella(42), Meryll(39), Emese(26), Viki(35)-ről érdekelne infó.

Előre is köszi!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2013. december 11. 20:15

Kiegészíteném azzal h. Gabriella22=Enikő21 Azonos a hirdető!

szazeves · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. december 11. 15:06

Nem a feszes csajok közé tartozik, de korához képest jó! a feszességét pótolja a hozzáállása!! Én nem csalódtam! Közepes popó! Kit tudsz ajánlani?? Lyrának teszik a bemutatkozó szövege hallottál róla valamit???

Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. december 10. 19:14

Feszes csaj? Jo popo?

Hanga · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 10. 16:16

Szevasztok Úrak!!Voltam Enikő 21 nél a hölgyike ORK és nagy Nulla mindenben!!Ezért is figyelmeztetnék mindenkit Ne KÖLTSÉTEK PÉNZETEK RÁ fölösleges!!

szazeves · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. december 10. 14:50

ÉN voltam nála korrekt normális és nem mellesleg nem buta nő! Érzéki a franciája! Ajánlani tudom!

Törölt felhasználó · 2013. december 10. 07:39

Menj el hozzá én voltam nála és nagyon szuper volt!!!

Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. december 09. 19:47

Babett(39) - tudna valaki nehany szot irni rola?

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 09. 16:52

Van egy pár jó igaz mondásom erre.....
De tudjátok, ha nem lenne sz*r a szolgáltatás, akkor nem lenne ennyi negatív vélemény és tapasztalat nyilvánítás.....! :DDDDD

a kertész 41 · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. december 08. 21:23

Nagyon szimpatikus az írás, valahogy másoknak is ezt a formáját kellene választani, kevesebb írás kerülne moderálás alá. Visszafogottan is le lehet írni a rossz  tapasztalatokat és ugyanakkor nem bántó. Persze az is igaz, h ha vmi jót írsz vkiről és pozitív irányba halad, azonnal előkerülnek a közmunkások akik állandóan a gép előtt ülnek és kreálnak vmi ellenvéleményt ami meglehetősen alpári módon hangzik. Azonnal megjelenik  az oldal szerkesztője és elkezdi moderálni, támadnak téged is és a moderátort is két oldalon keresztül is akár. Így 1 vagy 2 napon keresztül erről szól a fórum. (Nem értem az értelmét!)

Igaz kevés hely van Pécsen ami a feltételeknek megfelel, nagyobb százaléka felejtős, de választékos mondatokkal azt is meg lehet fogalmazni, h ne látogassuk azt a helyet, mert vkinek lehet pont az a megfelelő. Nem mindenkinek ugyanaz az igénye...

De én is azon a véleményen vagyok, h a jó helyeket meg kell becsülni, hírt adni róluk, h mások is látogassák mivel kevés van belőlük. Ugyanakkor nagyon sok az olvasó és nagyon kevés az író aki leírja az őszinte tapasztalatait, túlnyomó része firkász vagy érdekképviselet tagja...

Talán ennyit, úgy sincs sok értelme az egésznek, kendőzetlenül fognak írkálni arc nélkül lehet, moderátorok pedig csak moderálnak, moderálnak, moderálnak. Jogosan vagy jogtalanul, majd ők eldöntik mivel nem lehet őket felülbírálni ahogy elnézem.

Mindenkinek jó éjszakát!! A nyugati határon kívűl azért nem így működik.

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. december 08. 18:15

Úgy tudom Meryll arra fele van.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2013. december 08. 16:48

Sajna, Úgy veszem észre, hogy itt a környezetünkben egyre több leányzóról írjátok, hogy csalödás, mert nem úgy állnak a dologhoz mint az elvárt lenne. Nekem is ez a tapasztalatom. Néhány kivételtől eltekintve (mert azért szerencsére vannak kivételek) a lányok azt hiszik, hogy mi vagyunk értük és nem fordítva. Mintha én kényszerítettem volna őket arra, hogy ezt a szakmát válasszák. A kivételeket pedig látogassuk szorgalmasan és becsüljük meg ŐKET. És igenis segítsük egymást azzal, hogy megírjuk a tapasztalatainkat.

Téma indítva: 2010.02.25., 8456 hozzászólás összesen