Hát igen, egyet értek, de ennek a lánynak eszméletlen jó alakja van, én legalábbis oda voltam érte meg vissza.Nemsok csajnak van ilyen. Bár tényleg nem túl lelkes, de én azért adtam neki :))) szal valszeg azért még visszanézek
Hát igen, egyet értek, de ennek a lánynak eszméletlen jó alakja van, én legalábbis oda voltam érte meg vissza.Nemsok csajnak van ilyen. Bár tényleg nem túl lelkes, de én azért adtam neki :))) szal valszeg azért még visszanézek
Katrina éppen annyira jó, mint a képei! Nekem nagyon bejött, enyhe ork beütés, de épp ezért volt pozitív csalódás. Ha ez nem zavar tudom ajánlani, korrekt hozzáállás és sztem ügyes is a korához képest. Egyetlen negatívum, h mostanság sosem érem el :( Lehet másnak is feltűnt, h megéri felkeresni?!
Edináék is ketten vannak!
SZIASZTOK!Régi motorost tud valaki ajánlani,aki érett mint a .....40 felett!köszi
Megmondom őszintén nem olvastam,ha olvasom egészen biztosan fel sem keresem. Egy kamu az egész nő. Gerinctelen,jellemtelen.
Es a kolleganoje hogy nez ki? Roxynal mar voltam, es egyetertek a beszamoloddal, de akkor meg nem volt kollega.
Nemreg en mar megirtam, hogy a csaj nagyon, nagyon gaz, de falrahanyt borso........
Köszi az infót ! Szerintem sokaknak hasznos lehet ! Üdv T.
Nem szokásom lehúzós bejegyzést írni,de ezt meg kell osszam veletek! Hell Eve... Felhívom,bemutatkozom,kérdezem...egyszer csak közben leteszi.. visszahívom teljesen normálisan,a beszélgetés közben megint leteszi... haramadjára végre kibökte,hogy a Petőfi utca tapétabolt felöli részén várjam meg és hívjam,ha oda érek. Ott vagyok,hívom,felveszi,mondja 5 perc és ott van. Mondom oké,szuper. Várok....várok...várok kb 40 percet,közben hívom és azt mondja bocsi,közbejött valami. Nooormális??? Ha így is volt,legyen gerince és hívjon fel,hogy bocsánat,nem jó nekem... de amikor oda értem,akkor is azt mondta 5 perc és ott lesz... szerintem nem tiszta a csaj...mentálisan értem,mert egyébként még soha nem láttam. De egészen biztos,hogy az életben többé nem keresem,főleg nem vidékről beíutózva miatta.. egy nulla a szememben az ilyen ember. Nem ajánlott kategória.. ezek után még azt is simán elképzelem róla,ha valakivel szexel,azt felejelnti utána,hogy megerőszakolta... le lehet most hurrogni,hogy így nem szép dolog,meg úgy nem szép dolog amit írtam,de ha lett volna benne gerinc,akkor felhív,hogy bocsánat mégsem jó és ne haragudjak... csupán ennyi lett volna az egész. Köszöntem a figyelmet!
Sziasztok Szia Tibipasi!! Köszönjük a szép és őszinte szavaidat ,remélem mi hamarabb Carmen tud fogadni már mindenkit aki hozzá szeretne menni..Addig is mindenkinek szép napot és jó vadászatot!!! Sziasztok Piszi..:*
Masszázskedvelőknek ajánlanám:
Meglátogattam az elmúlt hónapban Roxyt. Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e tapasztalataim, mert felemás érzésekkel távoztam.. Négykezes masszázsra jelentkeztem be, már a telefonban elmondta, ő csak kézi-cicis játékban van benne, de a párja bizony sokmindent bevállal. Érkezéskor két erősen 50es, de viszonylag ápolt külsejű hölgy fogadott. A helyszín régi polgári ház, földre terített lepedőn történik a masszázs, ami háááát, eléggé közepes, ráadásul a magam 71 kg-jával és 171 cm-vel nem vagyok egy óriás termet, mágis alig fértek el mellettem a szekrény és ágy között. Aki ezoterikus dolgokban otthon van, és kedveli, menjen bátran, de amikor zéró pont energiával, űrvákumból nyert kristállyal kezdett el a hátamon kőrőzni a fájdalmas derekamnál, majdnem felröhögtem.
A levezetés: nos, a lehetőségeket látva én a négykezes masszázs kézi levezetésselt választottam, ennek ellenére volt egy pillanat, amikor arra döbbentem rá, a társnő tövig bekapta a farkam. Alapvetően finoman, jól csinálta, de ha ilyen fordulatot várok, megkérem: húzzon gumit mindekettőnk védelmére. Az elszámolás korrekt, de az egész műsor időben kicsit rövidebb volt az egész mutatvány, mint terveztük, és inkább a masszázs kárára.
Szóval az ítéletem: erősen közepes!
Helló Srácok !
A minap voltam Vanessa 24-nél, és meg kellett állapítanom, hogy bár a képei és Ő is gyönyörű, amit nyújt az köszönőviszonyban sincs azzal amit az ember elvárna egy lánytól azért az *ssz*gér amit elkért. Nem tudom ki hogy van vele, de én soha többé!
Lehet bővebben is?
Köszi srácok az infot hát akkor mind2öt megnézem :D
Betty 19 ajánlott!
Helló!
Én Maránál még nem voltam, így véleményt sem mondhatok róla. Viszont Linánál annál többször. Régebben volt vele probléma az időpont egyeztetlssel, de mostanában már azzal se. A szolgáltatása meg szerintem hibátlan. Ha rám hallgatsz próbáld ki mindkettőt. Úgysem fogsz megállni egynél!
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Mivel a kérdésemre nem válaszolt senki hogy mijen is az új szőke csajszi(KÍRA 21)úgy gondoltam hogy nemsok veszteni valóm van......kipróbálom!Kellemes csalódást okozot mert meghazuttolja a "szőke nő"jelzőket az már tény!!!!Nemelég hogy eszméletlenül gyönyörű az arca,kemény,feszes feneke van!Mindenekfelett ami a legjobban tetszett benne hogy inteligens(lehet vele beszélgetni) türelmes,kedves és nagyon oda teszi magát a sex-ben!!!!Én, nagyon jól éreztem magam vele!Ajánlom bárkinek!
Vivienn (22) Nekem a kedvencem! Ajánlom mindenkinek. Kedves, gyönyörű, érzéki, és jó a "műsor"!
Subri!!!!! Szerintem Marát válaszd mert az legalább nem basz át!!!!
szevasztok punci vadászok egy kérdés Lina 18 ajánlatos meglátogatnom?vagy esetleg Marát lécci jellezetek köszi