Helló!
Én szándékosan nem reagálok arra, amit ír, mert várom, hogy eltűnjön a minősítés a hszai elől. Addig sztem nem nagyon van miről beszélni.
Helló!
Én szándékosan nem reagálok arra, amit ír, mert várom, hogy eltűnjön a minősítés a hszai elől. Addig sztem nem nagyon van miről beszélni.
Sziasztok! Két kérdésem is lenne!
1) Van-e lány aki a belvárosban fogadja a vendégeit?
2) Sajnos nekem fotos az arc, úgyhogy tudtok-e ajánlani olyat aki valóban helyes, széparcú?
Előre is köszi!
Férfi hírdető!? Pécsett!? hmmmmmmmmmmmmm! :DDDDD
Fáj az igazság mi te szerencsétlen .Én a személyes tapasztalatomon kívül semmit nem írtam és számomra semmi tétje nincs ezeknek a soroknak,de te valamiért annyira le akarod járatni ezt a Katrinát.Hát azért is megírom hogy a képein is látszik hogy roma és nem retusáltak,csak én nem vagyok fajgyülölő.Jól van írogassál csak itt nyugodtan csak nehogy azt vedd észre hogy a Gubás haverodon kívül a kutyát sem érdekli.Akkor én végleg bucsuzom mert nincs szükségem arra hogy ha valamit írok azt valaki mindig megkérdőjelezi és aztán mindig lessem az újjabb hülye válaszokat.Na csá!
Tudom, hogy váltogatja. Már azt várom, mikor jön vissza mifelénk... :-)
Helló!
Én úgy tudom, hogy ő váltogatja a városokat, de szerintem hívd fel, biztos elmondja!:)
Szerintem próbáld ki, aztán döntsd el!:) Ha nem jön be, akár az ajtóból is visszafordulhatsz, senki nem kényszerít, hogy ott maradj! Ezt amúgy ha már itt tartunk sose értettem, valaki elmegy egy lányhoz, aztán jól lehúzza, hogy ilyen ronda, meg annyira gáz, de akkor miért is marad ott??? Könyörgöm ha nekem valaki nem jön be külsőre, akkor sarkon fordulok és otthagyom (volt már ilyen nem is egyszer, mégsem lett belőle baj, mert a hölgy elfogadja, hiszen így korrekt) Sőt olyat is lehet csinálni, hogy eksön közben felállsz és otthagyod, hogy ez nem jött be. a zs* persze úszott de ez van. Ráadásul az esetek 90%ában a lány semmit sem vesz észre abból, hogy valami gáz van, mert amíg ott van nála, addig a vendég "agyba-főbe" dícséri, csak miután elment tőle, jól lehúzza...
Helló mindenkinek most Katrina ajánlott vagy nem ajánlott csaj?
Nicoletta -nál voltam, igaz, nem Pécsen. Vagy Pécsett? Hogy van ez igazából?
Abszolút ajánlott kategória. Mosolyog, gyakran nevet; bújik, becéz, szerintem még élvezi is. Egy baja van, hogy NFVSZ nincs nála :-(
Nah Kuba a másik szép hely! :DDDDDDDD
Tuti! :DDDDDDDDDDDD
Valószínű okkal bezsélek így! :))))))) És igen, szeretek beszélni, bár ahogy te fogalmaztál pofázni :) Csak az a különbség, hogy, ha jól utánam olvasol, láthatod, hogy mit, miért teszek! :) :P :DDDDD És ki a másik, akire gondoltál!? :) Mert azért, van rajtam kívűl pár ember, akik hasonlóan véleményznek, okkal, és van mire! :) És, lehet, hogy nem is jártam ott!? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
De, ha egyszer Ork, akkor minek szépíteni nem!? :))))))
Szevasztok!
Köszönöm az információt Szabináról!
Valóban nagyon kedves közvetlen kívánatos szexi Jelenség!
Kellemes együttlét élményével lettem gazdagabb!
Akikre az adatlapjuk alapján még kíváncsi vagyok és kérem a segítségét aki már tapasztalattal rendelkezik: Nicoletta (33), Nina (36), Eliza (37), Szisz (37), Meryll (38).
Kiderítettem: Kuba presszó környéke és szerintem egy és ugyanaz mindkettő
Kínodba már a félkövér betűtípűsba is belekapaszkodsz ? Másba már nem tudsz ?
Ha visszanézed a fórumot, akkor minden hozzászólásomat félkövér betűkkel írtam le, nem csak a beszámolókat.
Ez egyszerűen megsokás, nem kell többet belemagyarázni.
Ha azt akarnám, hogy mindenki észrevegye, ahogy azt te állítod, akkor pirossal, vagy valami élénk színnel írnám őket.
Voltam már olyan lánynál, aki dohányzik, mégsem volt sem neki, sem a törölközőnek dohányszzaga. Ahol már a törölköző is ontja ki magából a dohányszagot, ott már nagy bajok vannak. Azon pedig lehetne vitatkozni, hogy ki-kinek a véleményét kérdőjelezi meg, ugyebár...
Érdekes módon Te és Ilko is foggal-körömmel véditek Katrinát, de csak ebbe a bagó dologba tudok belekapaszkodni.
Pedig kitértem a képeire is, amik enyhén szólva retusálva vannak, ha nincs baj a szemetekkel, azt is látnotok kellett.
Élőbben pl. sokkal barnább a bőre és nem nap vagy szolárium barnította. Nem Magyar lány, ez tisztán látszik.
Ami nem lenne baj, ha a képei ezt visszaadnák, de szerintem a legkisebb mértékben sem teszik ezt meg.
Vagy ezt is csak Én találtam ki ? Csak Én látom ennyire barnabőrűnek ?
De amúgy, ha megemlítem, hogy a lakásban a "tetthely" a bejárati ajtótól balra van, vagy, hogy a fürdőszoba olyan kicsi, hogy ott valóban csak egy ember fér be, akkor az elég bizonyíték, hogy jártam nála ?
Vagy említesem meg, hogy a fűrdőszoba ajtaja műanyag harmómika ajtó ? Vagy mondjak címet, írjam le a környéket is ?
Mi kéne még, hogy visszavegyél az arcodból ?
Ezt Én is megkérdezhetném : Ha valamit nem tapasztalok, akkor miért állítanám ?
Mivel még mindig vendégként járok a lányokhoz, semmi érdek nem fűz hozzá, hogy bárkit lejárassak.
Amikor pozitív véleményt írtam, akkor meg a "kérjük az önreklám mellőzését !" mondatot kaptam meg.
Vicc ez az oldal...
Na végre egy pozitív tapasztalat egy fiatal lánnyal, sok próbálkozás után: Dina :)
Írták már itt és a másik fórumon is páran, hogy roma, de nem az. Vagy ha mégis, akkor a jobb fajtából. De szerintem nem az. :)
Az viszont, hogy egy igen érdekes, furcsa személyiség, na az nagyon is igaz. :D Nekem tetszett, olyan szórakozott, laza típus és vevő a poénra. :)
Most nincs albérlete, így egy panzióban fogadott. Na gondoltam legalább rend lesz. Viszont belépve akkora kupleráj fogadott, hogy olyat még koleszos időszakomban is csak nagyon ritkán láttam. :) Engem nem zavart, így otthonos volt. :D Azt hozzáteszem, hogy kosz, mocsok nincs és a hölgy is rendben van higénia terén. Viszont ruhák, cipők, fülbevalók, stb szerte-széjjel mindenhol. :D
De ami a lényeg: távozás után nem volt megbánás a részemről, hogy megint elbasztam xy összeget. Furcsa, de nagyon jó társaság Dina, ennyit még szolgáltatónál nem röhögtem. Azt kaptam amiért egy szolgáltatóhoz elmegyek: kikapcsolódást és jó szexet. Nem cseszi el a hangulatot minden faszsággal, mint egy-két korabeli kolleginája. A fenekét pedig külön kiemelném, nagyon formás. :)
Kedves Pédé úr!Itt senki más nem ír félkövér betütipussal hogy az írását midenki észrevegye, mint egy hírdetésben.Engem nem a Katrina megvédése mozgat.Ha jól tudom az általam leirtakat egy az egybe kétségbe vonta,így ugy gondolom nem nekem kéne visszavenni a nagy arcombol.Ja is a cigarettában biztos vagyok,ahol cigiznek a lányok ott a törőlköző is bűzlik a cigitől.
Helló!:):):) Ejnye,csak ennyi? Tudsz te ennél durvábbakat is írni sztem:D:D:D