Szinte szórol szóra egyetertek! Sunnyval kapcsolatban annyi a különbség, hogy engem nem nyomott ki, hanem időpontot is lefixáltunk másnapra. Aztán egész nap fel sem vette a telefont. Pedig nekem is szimpatikusnak tünt. Úgy látszik tanulékony a lány, kitanulta, hogyan kell pofára ejteni a kuncsaftot. Most olvasom, hogy már csak 3 napig lesz. Remélem véglegesre gondolta!
Helyette ugyanúgy befürödtem egy másik fiatallal. Kár, hogy Te nem írtad ki a nevét, jobb, ha tudjuk, kit kell elkerülni. Én Carmennal jártam meg. Add a pénzt és húzz el tipus.
Egyfolytában siettet, előadja, hogy mennyien várnak rá. Biztosan nem igaz, mert engem tíz percen belül fogadott. Az *rban a kölcsönös is benne volt, de ő úgy akart kibújni, hogy már nem lehet, mert ma mindenki ezt akarta! Még csak dél volt! Az volt az érzésem, hogy tudna normálisabb is lenni, de a szomszéd helyiségből valaki keményen irányította. Nem Jázmin volt, mert mondta, hogy még az ő kuncsaftjait is ő veszi át. Elég vicces! Majd megsajnáltam....
Sajnos rossz szokás tekintetében egy cipőben járunk, de én most megfogadtam, hogy messze elkerülöm a 25 év alatti hirdetőket. Ezek egy fillért sem érnek meg!