Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a következő lányokkal:
- Mara (34)
- Stella (26)
- Emese (25)
- Dóri (22)
Köszi!
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a következő lányokkal:
- Mara (34)
- Stella (26)
- Emese (25)
- Dóri (22)
Köszi!
Nem akarok senki védőügyvédje lenni! De ha rosz tapasztalatod volt Vele nemi iróniával fűszerezve megírhatod, és aki olvassa értelmezi így vagy úgy! Amiért egy Nő ilyen melóra kényszerül ( mert a töbség nem élvezetből csinálja) nincs jogod pálcát törni főleg nem minősíteni mint ahogyan tetted!! Ha a Nőt nem tudod tisztelni, tiszteld bennük az Embert!!!
Szia Nándi!
Téged is látni? :)
Ez nem csak olyannak tűnik, hanem az is! Azok ütnek övönalul akik nem érnek feljebb!
Ez olyan övönalulinak tűnik!!
Tisztelt Fórumozók!
Van itt lehetőség a hírdetők on-line elérésére? Nem találom.
Mint például a***moderálva*** oldalon: Üzenek neki. Ott az is látszik, ki hány levelet kapott, mennyi az olvasatlan (kevés) és mikor járt ott legutóbb a hírdető (jellemzően legfeljebb 1-2 napja szokott lenni).
Illetve vannak oldalak, ahol on-line bejelentkezés is lehetséges, illetve látszik, hogy ki van éppen on-line bejelentkezve.
Csakhát itt van a legtöbb pécsi hírdető.
Azért célszerű az ilyen elérhetőség, mert a hírdető maga választotta időben tud válaszolni és nem a "szolgálati" telefont kell érdeklődésekkel foglalni.
lináról infó?merre fele dolgozik?
Akkor belé is, kár lenne a pálinka is! :D
nem igaz én is ismere most is együtt fogadunk pasikat, te pedig nem jártál nála!!!
:DDDDDDDDDDDDDD
olvass vissza a fórumon, volt róla szó korábban
de megkönnyítem a dolgod: maximálisan ajánlott a kishölgy
Egyetértek, csak aztán eltűnt, de remélhetőleg most egy darabig nem fog!:) Ajánlott kategória!
Ami viszont Natit illeti, nekem elég volt anno egy telefon is, már abból sok minden lemérhető...
szia
a klubbhirdetések között vannak jó pécsi és siklósi party servicek
hell eve (***moderálva***) is ott lehet telefonszáma kint van irj neki!
eva
Katrináról valami infó?
Mostanában terveztem meglátogatni, aztán a hirdetése eltünt az oldalról.
A pálinkát is kár lenne belé, inkább a haverokkal isszuk meg!
Mondjuk ezt a Natit, megcsinálnám a teste alapján! De ha ilyen a cumizós műsora, akkor inkább menjen konyhás néninek, vmi általános suliba..... :DDDDD
Mondjuk a másikat hát jah...... A régi képei azok jók voltak, láttam fantáziát benne, de az újakat inkább ne erőltette volna...... :DDDDDDDDDDDDDD
A képei alapján el sem mennék hozzá, nem hogy még pálinkával is itassam...
De amúgy ezen most jót rögöhtem :D :D :D
Adnék neki pálinkát, hátha a csecsemő reflexek előjönnének, és cumizna rendesen!? :O :DDDDD
A franciát pedig katasztrófa szinten műveli. Bekapja fél másodpercre, de akkor is az erotikát teljes mértékben mellőző módon, majd kiveszi a szájából és csak veri. Szerintem Ő vagy utálhat szopni vagy én nem tudom.
Csatlakozom az előttem szólohoz! A furulyát lehet hogy élvezi de hogy nem jól csinálja az is biztos,de hát izlések és pofonok.. én az utobbit kaptam..:(
össze foglalva: Jó test 0 szolgáltatás. 10-ből 2. pont.
Hali!
Itt Pécs, vagy környékén hol van valami jó kis Night Club? Haverokkal tervezgetjük, ha találunk valami jót, akkor akár ki is bérelnénk az egészet :)
A helyekkel kapcsolatos tapasztalatokat is szívesen fogadok. Meg ha van akkor egy weboldalt a clubról :)