Olvasom itt a hsz-eket, mindenki első oszt. árut akar vásárolni negyed oszt. áron. Van, aki a sarki talponállóban érzi jól magát, van aki a belvárosi előkelő presszóban. Kérdés az, hogy kinek mik az igényei és mennyire vagy mire van p*nze ?
Ezek az " akciók " ált. egy marketing fogások, magyarul ígérgetések. Mert ha odamész, nem sok marad belőle.
Szerintem mindenki igyekezzen a saját pénztárcájának megfelelően választani ! Pécsen is vannak kedves lányok, igaz nem sok, több a lehúzós, de azt el kell kerülni. De ha mindenki megírná az eseményeket őszintén és hitelesen, akkor a lehúzósok éhen halnának. De, mivel a másik "színes oldalon" és részben itt is sok az érdekelt személy aki írogat a saját portájáról sok jót, a másikat meg ostorozza. A halandó nem tudja, hogy hol az igazság....
Ahhoz, hogy jól érezd magad, ahhoz szerintem sok minden kell, ami alapjában véve a minimumnak kellene lennie azoknál a lányoknál akik ezeken az oldalakon hirdetnek. " Soknál sajnos ez nagyon hiányzik, vagy hiányos ! "
Szépség. Kinek mi a szépség ? Higiénia, tisztaság, lehetőleg egy nőies illat. A szájából, hajából ne áradjon a dohányfüst szaga.
Lakás. Legyen kulturált, otthonos és tiszta. Lehetőleg zajmentes és füstmentes. És a szomszéd szobában a "békák" ne ugrándozzanak ! Egy panelben ez már elég nehezen megoldható, mivel úgy kell lopakodva felmenned és lejönnöd, mert ezer ablakból leskelődhetnek a függöny mögül.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Minden esetben nagyban befolyásolja az anyagi vonzatát, hogy ki milyen körülmények között található meg. Gyakorlatilag Pécsen két-három hely van ahol biztosítva van úgy igazán az effajta kikapcsolódásra való hely.
Én személy szerint egyetlen egy helyet tudok ahol minden adva van ahhoz, hogy jól érezd magad. A ház jellege miatt, hogy egy botanikus kert veszi körül, Pécstől pár percre, egyesek villának, egyesek kúriának írták. egyesek nagy háznak, de egy biztos, én ott mindig jól érzem magam. A kulcsomat, a pénztárcámat, a telefonomat nyugodt szívvel az asztalon hagyhatom, az érintetlen marad és a kocsimat látom a hálószoba ablakából. Lehet, hogy ezen a helyen többe kerül minden, de ha sok ilyen hely lenne, jobban lehetne válogatni.
Úgyhogy a kereslet és a kínálat nem ugyanaz, mint a vásárban. Ugyanis azért mész ilyen helyre, hogy valakivel ágyba bújjál, azt meg jobb ha megválogatod. Azért az olcsó húsnak híg a leve ! Azért aki többet kér, az többet is ad.
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de nem mindennel értek egyet az előttem írtakkal. Én is jártam már egy-két helyen. Volt benne jó is rossz is.