Mik vannak! levette....... :DDDDD
Mik vannak! levette....... :DDDDD
Köszi, akkor megnézem magamnak ;) Egy próbát talán megér! Tapasztalatot megosztom ;)
Sziasztok! Pécset jártam dzseni0330! Tudom ajánlani mindenkinek,felejthetetlen volt!Köszönöm az együtt eltöltött órákat! Aranyos kedves lány! amit igért betartotta jövöben is megkereslek puszy neked dzseni0330!!!!!
Szia!! Én amikor beszéltem vele hogy mit váálal most akkor azt mondta hogy ki van írva hogy masszás!!
Urak! Réke Relaxnál járt már valaki? régebben egyszer felhívtam, de akkor még csak kézi levezetéses masszázst vállalt, most meg már a szexpartnerek közt hirdet... Érdemes tenni egy próbát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Látszik,hogy lehet valami benne ,hogy a fikázás után ,ő irt most már a hirdetését is levette!
szia! ne csodálkozz, ez nem ujdonság. Lehet szerencse, de már kaptam több helyen kávét, alhattam egyet menet után, grillezésbe is csöppentem, palacsinta is volt már felszolgálva ruha nélkül. Pécsen, és most négy szolgáltatóról írtam. A kávé, tea, csoki, gyümölcs több helyen általános velejárója a jobb helyeken.
Hát látod, nem terjed el vkiknek addig a szintje, hogy szellőztetés, légfrissítő, stb...... :D
"Csödör05" egy hozzászólás....., általában, a hirdető ír, egy ilyen "jó" véleményt, a fika után....... Legalább jól fogalmaznátok ilyenkor, amikor próbáljátok, a rossz munkátokat, jónak festeni be........ :D :D :D :D :D Azért a kávéval várt résznél jót röhögtem! :D Miért nem mindjárt az lett írva, hogy "ham and eggs"-el várt, hozzá, friss meleg tea, és a kertben frissen szedett savanyúsággal?! :D :D :D :D :D
Ez szintén egy gáz dolgozó nő! :D
Kamagra potencianövelő készítmények eladók, megbízható forrásból!
Pécsen kiszállítással is!
Elérhetőség:
http://pecskamagra.wordpress.com/
pázmány elvtárs!!! izlések és pofonok,én a laura cicához szoktam járni pesten nézd meg az ö szolgáltatásait és hozzáálását és nézd meg a tündi vagy dia ki milyen néven ismeri,HA TE MEG VOLTÁL VELE ELÉGEDVE AZ LEHET DE AKKOR NEM VAGY NAGYIGÉNYŰ..... EMBEREK VAGYUNK ÉS KÜLÖMBÖZÖEK.kinek ez kinek az...***moderálva***
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én voltam Dia20-nál már többször is. Velem nem viselkedett úgy mintha csak a p*nz kellene neki. Sőt ellenkezőleg maximálisan meg vagyok elégedve a sz*lg*ltat*saival. Szerintem aranyos,kedves csajszi.(Engem mindig kávéval vár) bossplayer lehet, hogy csak te nem jöttél át neki..Több ismerősöm is volt már nála és ők is meg voltak vele elégedve.
lina és stella jo szolgáltató,bár nem a város közepén rendelnek,de a szolgáltatásuk az kiváló,dia ő 1 bajai diáklány aki csak a p*nzt szereti az ágyban nulla látszott rajta,hogy adjam már a p*nzt és lépjek le a franciája siralmas az ágyban meg fexik mint 1 deszka(egy volt meloscsaj noémi szponzorálja) ö nem ajánlott kategoria vagy ha el is mentek hozzá még neki kel ,hogy f*z*ssen.
Mik a tapasztalatok az alábbi három lányról: Stella (18), Lina (18) és Dia (20) ?
Az a véleményem, h egy-két név itt átértékelhető. Mivel nem a legjobb szolgáltatók :( Hozzáállás problémával küzdenek. Azt nem mondom, h nem szépek a képen, de ha rám hallgatsz akkor megkeresed Lilut (26). Nem 20 éves, de nem bánod meg.
Üdv!
Még nem jártam egyiknél sem, de Zsanett képei egyértelműen megjárták a photoshop-ot, és nem egyszerű anyajegy eltűntetés szintjén... :)
Ettől még persze lehet jó, de arra ne számíts, mint amit a képeken látsz.
Üdv mindenki! Tájékoztatást és segítséget kérnik! Ki melyiküket ajánlja? Nati Cica (23); Zsanett (24); Tiffani (23)... Előre is köszönöm!
cumisüveg
kinél???jártál