Voltál már nála ?
Voltál már nála ?
Mia is egy kamu úgy ahogy van...
Réka 23 -nál járt valaki már tapasztalatok?képek alapján jónak tűnik. köszi
Mia igazából úgy ahogy van jó... :)
Részemről kicsit hülyén jött ki a dolog.
Nem vádaskodni akartam, csak feltűnt, hogy pécsi és soproni hirdetést is láttam róla. Ezt említettem meg.
Ennek ellenére egyszer remélem Pécsett sikerül eljutnom hozzá, bár ahogy olvastam 1-2 hozzászólást nem éppen egyszerű...
Mia 25nek jó a popsija! 3:) :D
Én úgy láttam, hogy még a pécsi is aktív volt, amikor megjelent a másik.
Ezek szerint nem.
De hát tévedni emberi dolog... nem kell rögtön idegeskedni :)
Elnézést kérek érte !
Ahogy látom nem túl egyszerű feladat telefonon elérni...
Szia Mia!:)
Régebben volt hirdetésed Pécsen, én mondjuk nem láttam, hogy egyszerre lett volna 2 városban, de anno még én is kacérkodtam a gondolattal, hogy meglátogassalak, de aztán hagytam, mert nem értelek el telón. Gondolom most már Sopronban Vagy, de ettől még miért ne lehettél volna itt anno?
Üdv
ilko
Nem rossz szándékkal írtam.
Csakfeltűnt az egyik belépésnél, hogy ott virít a hirdetésed, de a város ott Sopron...
Ha megnézed Győr-Moson Sopron megyét, akkor láthatod Te is.
Köszi !
Ennek fényében jót tett Velem , hogy nem vette fel a telót.
Volt kéznél B és C terv, talán még D is. Fél óra múlva már ágyban voltam , egy eszméletlen jó dugást mullasztottam volna el.
Kacérkodom*
Elírtam az előbb...
Ráadásul 2 hirdetése van fent....
Az egyik Pécs, a másik Sopron. Ingázik talán ?
Pár napja Lindával (25) kavérkodom...
Vele van valakinek esetleg tapasztalata ?
Miánál jártam kb:1 éve a nevkónál.Jól néz ki de nem ajánlom mert nagy túskó szegénykém.Jól néz ki de ennyi.Nem enged semmit és flegma meg mintha a vendég lenne ő érte a végén úgy beszélt velem mintha se++éból húzzót volna ki.Nem ajánlott kategória
Miá - nál járt valaki ? Nekem nem sikerült !
Jól pofára estem, telefonon többször iidőpont egyeztetés, amikor a helyszinre érek, nem veszi fel a telót.
Más is járt igy ? Kár, mert nagyon rá voltam hangolódva , jó vendéget szalajsztott szerintem.
Lehet szeret utazni...... ***moderálva***a Máv.... :DDDDD
Az EROTIKA fedonevu leanyzo, az aproban pedig a Letti nevu Debreceni holgy kepevel hirdet! vigyazi, huncut! Vagy ingazik Debrecen es Pecs kozott? :)
Koszonom! Megmentettel!
Sziasztok. Egy-Két pécsi leányzót szívesen fogadnánk sopronban is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dia(20) Nagyon nem ajánlott szerintem. Kertiben rendel,bagó szaga van,a lakás nem egy tipp-topp Fura voltok vannak a hátán de van tetkója is.Egy patront megér én fél órát voltam nála de 20 perc után az utcán voltam.Fürdés luxusszámba megy nála.
Keresd mondjuk Barbie Dollst ha ezt a korosztályt keresed.
A Dia (20) nevu hirdetonek akkor most ***moderálva*** a hata, v csak szarul tuntettek el a tetkoit? Jo lenne tudni, mert nagyon nem mindegy.....
Amugy csinos.....
Jessyka! Lehet sok volt a mefi vagy vmi más sz*r? :DDDDD