Én Mercédesszel jártam így 2x.
Én Mercédesszel jártam így 2x.
Veronika40-ről vélemyény, tapasztalat?
Csak kíváncsiságból, mert nem hiszem, hogy többet felhívom.
10re egyeztettünk időpontot, 10 előtt 5 perccel hívom, hogy itt vagyok, erre benyögi, hogy most jött hozzá egy vendég...
A kérdésemet nem lehet megérteni mert le moderálta a szerkesztőség---semmi rendkívüli dolog nem volt benne ,akkor miért kellett ezt csinálni---már sportot űznek belőle---nem értem mert semmi olyan dolog nem volt benne----gratulálok nektek kedves szerkesztőség!!!--HURRÁ!!!
Szia !!---Vanessza nagyon jó!!!!!
Vanessa,Jázmin,Mara,Linda valaki tud infót? köszönöm.
Barbie Dolls... fantasztikus lány és még fantasztikusabb élmény... eredetileg nem hozzá indultam,de a pécsi lányoknak nem kell a p*nz... így mentem hozzá.. és nem bántam meg, Fergeteges szép lány,kemény popsi és izgalmas cicik. Tiszta,nagy lakás,már-már családi ház feeling. Merem ajánlani,de kérem vigyázni rá.. személyemben szerzett egy vissza járó vendéget! Köszönöm Barbie :)
Keresd Szofit (25) és Elizát, egy nagyon kellemes környezetben ünnepelhetsz. Eliza gyakran szokott ilyen kéréseknek eleget tenni. Amúgy Szofi egy nagyon kellemes lány, hosszú szőke haj, gyönyörű mellek, szép popsi és úgy mozog a szeren ahogyan kell. Érdemes rá p*nzt áldozni.
Neked meg boldog szülinapot! és várjuk a kommentet !
Nikol 20 és Szépség 18 egy párban van és igen jó párosítás ;)
Van Pécsen olyan csaj aki gumi nélkűl is benne van??
Halihó!!!---NOÉMI---kissebb ***moderálva***ír---miről van szó---mi a ***moderálva***---egy hete a félórában a francia gumi nélkül volt---most mi???---köszönöm előre is nagyon szeretném tudni érdekel a kis hölgy!!!
üdv,
van a pécsi felhozatalban olyan, aki másodmagával is fogadóképes? közeledik egy születésnap, meg kéne lepnem magam valami olyasmivel, amihez nem volt még szerencsém. 2 nővel, 1 ágyban.
Sziasztok. Jessica (21) vagy Szofi (25) rol valami info valakinek?
Engem viszont az érdekelne, hogy Netti 35-nél járt-e már valaki masszázson? Érdemes érdeklődni nála? milyen a masszázs része, és milyen az erotika? Előre is köszi!
Nikolhoz egy mélytorkos francia erejéig volt szerencsém, megkérte az *r*t, de meg is érte szerintem. kicsit husibb, mint a képeken, de nekem bejött ;)
Sziasztok. Szofi(25) Izabella(23) Janaa(27) Nikol(20) lányokrol van valakinek infója? Melyiket érdemes választani illetve melyikük nem egy nagy csalódás válaszokat előre is köszönöm.
Hali....Kellene egy kis belsőbb info MARA-ról,,aki tud légyszi írjon nekem,,,,,Fontos lenne
Hát ez nagyon "vicces", mert Vivienn, aki előtte Tiffany néven hirdette magát 19 éves volt és kb. 3 hónap alatt 21 éves lett.
Kék szemmel hirdette magát, most zölddel.
Mellmérete visszatért Tiffany méreteihez, mert régebben Viviennek 87/78/84 cm voltak a méretei.
Vivienn régebben 170cm-rel hirdette magát, de most összement, mert csak 165cm lett, mint előtte Tiffanyként.
Ezek ellenére mégis Ő a legjobb csaj, mert láthatod az arcát és a testét is!!!
Minden tiszteletem, azoknak, akik mindent megmutatnak a portékájukból, mint ahogy Ő teszi most!
Azért nem ártana az igazságot beírni a profilba, hiszen ezzel a vendégeiteket tisztelnétek meg Lányok, Asszonyok...
Tisztelt Látogatónk!
Attól, hogy létezik a fórum, az nem azt jelenti, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Ha mindenki ezt tenné, akkor egy gyűlölködő, értelmetlen semmivé válna az egész. Megnézhet más fórumokat. Ahol teljes a szabadság (magyarán nem törődnek a fórummal), ott előbb-utóbb semmi nem lesz az egészből. A nagyobb (működő) fórumok pedig igen is szabályokkal rendelkeznek, melyeket szigorúan betartanak! Mi is ebbe az irányba próbáljuk minden hirdetőnket, látogatónkat irányítani.
Nézzék meg az őstagokat, tudják miről szól a fórum és úgy is használják, valamint ebben a szellemben próbálják az újoncokat terelgetni.
Hamarosan több új dolog fog megjelenni az oldalon, mely a fórumot is érinteni fogja.
Kérjük, hogy tartsák be a fórum szabályait!!!
Tudtok ajánlani egy viszonylag *lcs* szolgáltatót? Régebben még fenn volt itt azt hiszem Edina, az Aidinger utcábsn fogadott, hirdet még valalhol?
amúgy szabadszájuan.akart lenni..