Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 29. 10:16

véletlen nem keverted össze hasonló nevűvel??

kerekperec · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. augusztus 28. 17:04

Annyival kiegészítenék, hogy érdekelne még Amanda és Maya is.

kerekperec · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. augusztus 28. 16:52

Sziasztok!

A mostanában szeretnék elnézni Mia-hoz (25 éves) valaki járt már nála?

Jó lenne tudni, hogy milyen a környezet, kb merre lakik és hogy milyen maga a lány :)

Dóri is érdekelne (22 éves). Valaki volt már nála? Tapasztalatok érdekelnek.

Előre is köszi. /gyors válasz kellene, mert reggel hívnám a kiszemelteket/

Üdv

hell · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. augusztus 28. 09:33

Hédyeől, terezáról tud infokat szolgáltatni? nagyon megköszöném :))))

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2012. augusztus 28. 07:58

Nem tudom, nekem sikerult! Es ha mar itt tartunk, nagyon jo szolgaltato! Abszolue ajanlott!!!!

zolika91 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. augusztus 27. 20:23

Maya(34) és Mia(25) hozzájuk érdemes elmenni, eddigi tapasztalatok ?

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. augusztus 27. 11:47

vivienn 19 nem ajánlott amikor odaértem a lakásba iszonyat szagok voltak majd bementünk a szobába ,hát a hejzet ott se javult ,*** moderálva ***, ez nem is volt gond *** moderálva *** azt nem tud csak a kezét használja,kb 40 perc után öltözött és vége..

nem sajnálom a *** moderálva *** de inkább felgyujtottam volna a *** moderálva *** akkor is jobb lett volna az érzésem soha többet nem megyek ,és akit tudok lebeszélek,ja és a sexbe is nagy 0 fexik mint 1 deszka

Öreghal · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. augusztus 27. 07:26

Hogy is felejthettem ki Lizzy-t! :)

Tényleg egy csodás csajszi.

Aki meglátogatja az garantáltan nem fog csalódni. Tapasztalatból mondom és nem érintetségtől vezérelve.

Riki · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. augusztus 26. 20:28

Jah és szerintem Lizzy is nagyon jó kis csaj!!

Riki · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. augusztus 26. 20:26

Lilu nálam is viszi a Pálmát!! Aranyos,kedves NEM óranézős és szerintem jók a testi adotságai!!! Igazi Barátnő feeling!!!

Öreghal · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. augusztus 25. 21:24

Egyetértek Screpy-vel !

Megerősíteni tudom az alábbiakban:

- Lilu és Kicsi Laura nagyon is ajánlott !

Mindketten korrektek, kedvesek és tudják a dolgukat.

Nem kapkodnak, nem vágnak unott képet és értelem is szorult a buksijukba.  

Arra azért én is kíváncsi lennék, hogy valakinrek sikerült-e már Vivikével eltölteni néhány percet.

Én többször megszívtam Vele kapcsolatban.

A megbeszéltek szerint elindultam Pécs perifériájára és már majdnem odaértem - még egy telefon a biztonság kedvéért az érkezés előtt -

közli velem a "drága", hogy most mégsem jó ! Jöjjek fél óra múlva. Utána ugyanez a szitu.

Ezt eddig 3 alkalommal játszotta el !!!

Ha valaki járt Nála vagy hozzám hasonló tapasztalatokkal rendelkezik akkor ossza azt meg társainkkal. (VÁRJUK)

city · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. augusztus 25. 19:54

hali :) tudtok olyan lányt ajánlani aki tényleg jó és kedves? :) előre is köszi :)

screpy · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. augusztus 25. 12:29

Hali!Lilu26 erősen ajánlott!!!Edinacica nekem sem jött be!

screpy · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. augusztus 25. 12:26

Lilu a top 3-ban benne van pécsett!!!Ugyan nem Ő a legszebb de kedves,ügyes,korrekt!!!Nagyon ajánlott kategória!!!ÜDV

zolika91 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. augusztus 25. 12:21

Most komolyan senki nem volt Vivike 19-nél még ? Mert olyan volt hogy majdnem eljutott valaki, de hogy fel is próbálta olyan még nem írt senki  :D

Törölt felhasználó · 2012. augusztus 24. 23:14

Az Orfű előtti út elég ismerős nekem is, meg is rettentem, bár én oda igyekeztem. Nikolt kerestem, egy gyors natúrra voltam csak nála mélytorokkal, és érdekelt volna az órás produkciója is végre. Bejelentkeztem, jelzett, idő múlva mehetek, de előtte azért még csörögjek. Hívtam, hát, már nem ő vette fel, nála éppen vannak, de más bevállalna. Még mindig nem tépelődtem, elmondás alapján már tudtam, elvileg Szépséggel dolgozott, és bizony. Ő egész rendesen megdogozott, nem panaszkodtam, bár ami igaz, az igaz, én is előbb jöttem el onnan, mint terveztem...

Lehúzásnak nem nevezném, de azért nem a legjobb üzletpoitika sajnos... :S

Ja, Virágnál ajánlom a négykezes masszázst, legalább másfél órásat, jövő héten megint befizetek majd egy hasonlóra :D ;)

kiváncsiii · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. augusztus 24. 22:11

Hali!

Popsi szexben és mélytorokban kiket javasolnátok? Kik a legjobbak a városban?:D 

Törölt felhasználó · 2012. augusztus 24. 20:30

Urak,mivel látom,hogy rengeteg a lehúzós kis fiatal csitri a lányok között,megosztom azok névsorát,akiknél csupa pozitív dolgot kaptam eddig.. 

Kicsi Laura..fullos amit művel...

Nicky kivégez a szájával ..is

Virág  egy izgalmas Nő és nem árul zsákbamacskát

Kati igazi MILF..érett és kívánatos

Stella nagyon édes,kedves lány

Emese törékeny és imádnivaló

Lilu fantasztikus

ha telefonálok,csak őket hívom..nem kisérletezek máshol. Aki ezekből nem tud választani,az ne járjon ilyen helyre. Egy kérés... a lehúzós lányokat tessék ide írni...ahogy mindenki teszi,aki tudja. Mi tudunk ennek csak  véget vetni. Ha lehúz a csaj,ott kell hagyni  a francba és írni ide egy "kellemes kis ajánlást" . Köszönöm,hogy megoszthattam ezt veletek!

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. augusztus 24. 13:15

Sziasztok én Kényszerből Kingát látogattam meg.... :-/ hát bár ki vertem volna inkább! ha lehetne már- már negatívot adnék neki! teljesen máshogy adja elő magát a telefonban, szobában és megint mást mondott még fürdés után is. de csak sorjában telefonban azt mondta a normál dolgok szokásos *** moderálva *** vannak... a szobában már a natur, és a kölcsönös *** moderálva ***: egy tucat és és egyy tucat harmada!!! :-O japp. De lehet *** moderálva ***... :-D!!! meg alkudtunk naturban órába durván egy tucatért! na ez zuhany után előre *** moderálva *** már csak idézem: 40-45 percre elég! :-O az Vivikéről amikor még elente itt mejelent  húszonhét esztendős volt a drága, most már csak valami oknál fogva 19! :-O  gondolom most már csak ennyinek érzi magát :-)  szó szertint az isten háta mögött elérhető kint a francba orfű elött pécs határában... háromszor hívtam fel mire úgy tünt meg felel neki egy időpont, el érkezett a meg beszélt óra mikor ujra hívom a részletekért akkor a másik lány vette fel hogy bocsi de jöttek ketten hozzánk nem mondom meg miért /NA VAJON MIÉRT IS KI TUDHATJA... :-D / vissza hívom később mint mondották mikor, egy idővel később valószinűleg jó jöhetsz, de azért meg kérdeztem hogy biztos e mert nem megyek ki oda a picsába azért hogy ujra pofára essek? hát sajnos biztosra nem igérhetek semmmit monda kuncogva... ROPPANTUL ÉRDEKELNE HOGY 30 VALAHÁNY EMBERBŐL AKINEK A KIS KEDVENCE MIÉRTIS  NEM ÍR RÓLA SOHA EGY PÁR SORT  SENKI HM.... ? 

Lenox · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. augusztus 24. 07:17

Sziasztok ! Voltam Tinánál és nem igazán voltam megelégedve vele ! bunkó és kicsit lehúzósnak éreztem! Valaki tud valamit Vivike19-ről ?

Téma indítva: 2010.02.25., 8424 hozzászólás összesen