Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
döfidákó75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 02. 17:44

Hali!köszi a többieknek is az infot!

döfidákó75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 02. 17:39

Hello! Köszönöm Pizzás az infokat!

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 23:25

Ez úgy szokott lenni, hogy válogatsz, válogatsz, és ha rátalálsz arra amit ( akit )  keresel, az vagy abbahagyja és eltűnik- ami a rosszabb, mit is rosszabb LEGROSSZABB! - , vagy ha tovább keresel, akkor rájössz hogy a "kategória" győztesnél jobbat amúgy sem találsz!   NA de azért a kíváncsiság nagy úr!   :-) 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 23:13

Klau....

Nekem is hasonló negatív esetem volt vele régebben. A környezet tényleg első osztályú és tiszta minden mint a patyolat!  De ennyi!   A képek miatt többet vártam volna úgy ránézésre, arcra nem rossz éppen( kicsit makrancos) , testre sem utolsó éppen csak a modora, az siralmas!  Fekszik, nyugszik, nem nyúkál, nem tapogat,  nem mocorog......  főképpen nem szövegel!  NAaa nézni nézhetsz azért, azt sem sokáig mivel a futószalag gyorsan lejár!   Kérni meg egyenesen kínos!  Lehet rossz sz*kmát választott! Ezzel a hozzállással nem is tudom hogy gondol valaki hosszú távra ilyent...... 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:57

Kriszti ( 24 ) ről tudok.....

Aranyos, közvetlen, arcra is jó, és a többi is renben van, de ténleg,  humora is van,  és amit szeretnél tőle azt megkapod! Szert kísérletezni!  :-) 

HA kell forróvérű is bőven!   :-) 

A környezet tiszta, a csajszi is, úgy nincs azzal gond,  de lehetne szebb is - mármint a környezet :-) -  a lakás csoport egy kicsit régebbi építésű, az olyan amilyen! Úgysem tapétázni szeretnél...nem?? :-)  Lilinről meg írtam!  :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:46

Szia!   

Mennyire erotikus, és mennyire masszázs??  VAn aki összekeveri az erotikus masszázst a levezetéssel!  Itt ott megsimogat, semmi masszázs jellegel, csak úgy, hamar a lényegre tér és puff!

Hol rendel?  Netalán tantra masszázst is tud?   :-) 

Köszi!   Üdv!

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:41

Szia!  Lilinről....

Szép csajszi, formás a melle is meg úgy mindene!   Figyelmes, korrekt, nem sürget, lehet vele is beszélgetni!  A környezet szép és tiszta.  Érdemes kipróbálni.  :-)

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:01

Szia! igazad van mást is ki kell próbálni. Ezért jószívvel ajánlom Évit, 0620241***moderálva***. Profilja: erotikus masszázs szex nélkül

Törölt felhasználó · 2012. május 01. 14:49

Natihoz tényleg ne menj,lehúzós és  semmit nem szabad nála.

Jóci 1 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. május 01. 14:11

Nati gáz ne menj.Olyan mint a képen,de ennyi.Nem enged semit nem akkar semit csak a ***moderálva*** kell neki.Időt húz ncsinálja a hülyét nem akarja érteni mit akarsz

döfidákó75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 01. 13:45

Sziasztok!kérdésen lenne,van valakinek infoja Nati22,Liliin vagy Barby18 -ról.köszi előre is!!

zolika55 · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. április 29. 21:14

Lilinről Krisztinárol,ill, Szépségről írjatok mar vmit!!!!

megéri elmenni hozzájuk?

Törölt felhasználó · 2012. április 26. 16:10

Köszi, kipróbálom mindenképpen! Én visszajáró vendég vagyok mind Manna, mind Virág kezelésein, eddig velük elégedett voltam mindig, de hát, ha úgy hozza a sors, miért is ne próbáljon ki az ember mást is ;)

csücsök · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. április 26. 13:00

Köszi szépen!

Sajnos Tiffanynál még nem jártam.

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. április 25. 23:10

Hát ez remek!   

Nem találom a hirdetését!  :-(    Gondolom pihenője van! remélem lesz még!  :-) 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. április 25. 23:03

!   Igen az aprók között hirdet!  :-) ezzel a tantra masszázsos szöveggel!    aranyos kép van hozzá és a kép hiteles!  Feszes cickók!  :-)

Ha rászánod az idődet, nem bánod meg!  Gondold arért végig elmész más " csak azt.. de gyorsan futószalag" " csajhoz, aki hasonló kategóriában kér, nos azokhoz képest mindenképpen főnyeremény! Az élményt nem lehet összehasonlítani!  Közöttük akkora az eltérés mint a dagály és a cunami között!  A legtöbb hirdetőnek ( tisztelet a kivételnek, mert ismerek ilyeneket is! NEVEZZEM???  :-))  )  a produkciója bőven felejthető, és pillanatnyi örömöt okoz vagy még annyit sem.  A lényeg náluk a ***moderálva***...  és nem az hogy TE hogy érzed magad!  A legtöbb helyen TE le vagy sz*rva... mondhat bárki bármit!   Ja és ott előre kell csengetni!  

ITT gondolom nem csak nálam, de utánna annyit amit megbeszéltetek! Az hogy nem rendezed gondolom fel sem merül benned!   És ez egy remek érzés.  Előre ***moderálva***.... Brrrr.... már a módszer is ahhoz hasonlít amit nyújt!   

Szánd rá magad és ne lepódj meg semmin!    :-) 

Azért ha van tapaszutalatod megírhatnád, nehogy azt mondják, hogy én szponzorálom......  :-) 

Kellemes időtöltést! 

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. április 25. 10:10

Emőkéről pár hozzászólással előbb írtam. Mercedesznél már nagyon régen voltam, akkor nagyon meg voltam vele elégedve. A másik két hölgynél még nem jártam.

Engem Tiffany érdekelne.

csücsök · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. április 25. 09:42

Sziasztok!

Csilla, Krisztina, Emőke, Mercédesz nevű lányokról szeretnék infókat.

Előre is köszi! 

Vince · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. április 24. 19:50
Sziasztok. Az itt hirdető Brigi, Kriszti, Krisztináról szeretnék infót, vagy beszámolót.  Főleg Brigire vagyok kiváncsi, róla eddig semmit nem olvastam. Köszi, jó vadászatot.
Törölt felhasználó · 2012. április 24. 07:10

Ő lenne, aki az aprók közt hirdet? Előre is köszi...

Téma indítva: 2010.02.25., 8417 hozzászólás összesen