Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Egy kedves lány · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. december 17. 11:48

Hölgytársaim, csajok, lányok FIGYELEM!!!

Nagyon vigyázzatok kinek adjátok ki a pontos címeteket, mert valaki megpróbál ellehetetleníteni minket! Ismeretlen számról kikéri a pontos címeteket, (2x-3x is telefonál) és biztos bejelentkezőnek tűnik, mert azt mondja hogy már ott van a ház előtt vagy már valaki beengedte a lépcsőházba. De neki csak a pontos címetek kell (emelet, ill. ajtó szám) hogy azután egy megfelelő pillanatban, bejusson a lépcsőházba és röpcédulákat dobáljon minden postaládába  a következő szöveggel: "Prostik Drogok Emelet Ajtó és a hirdetésben szereplő nevetek telefonszámotok". Ha netán nem tud bejutni a lépcsőházba ez a szerencsétlen, nyomorék emberke, akkor a lépcsőház bejárati ajtajára rakja ragassztja festi ezt a szöveget!!! Legyetek nagyon óvatosak és vigyázzatok hogy kinek adjátok ki a címeteket!!! Ha esetleg ki derül ki csinálja ezt az aljas pitiáner dolgot akkor szeretném ha a fórumon megosztanátok! Köszönöm! Sajnos ez nem csak velem történt meg hanem más lányokkal is az utóbbi 2. hétben!

Kedves fiúk! Pár szót felétek is szólok! Ha ezentúl hozzám vagy más lányokhoz kicsit nehézkesebb lessz a bejutás,akkor ez a biztonság érdekében fog történni. Megértésetek kérem a magam és más lányok nevében! Fő a biztonság és a diszkréció mindkét fél részére!!! Most már én is alkalmazni fogom hogy magántelefonszámot nem veszek fel!!! :( Egy kedves Pécsi lány

Levi · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 15. 11:50

Sziasztok

Klau 18-ról valaki tudna adni érdemi információkat?

Pl.: arca rendbe, tisztaság, hozzáállás

Köszi

Törölt felhasználó · 2011. december 12. 22:07

Szóval a***moderálva*** a petra --vele beszéltem!!

finci · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. december 12. 06:29

sziasztok,tud valaki mondani valamit simonerol????? kősz előre

Törölt felhasználó · 2011. december 11. 15:38

De most melyik petra érdekel mert kettő van,én a nem***moderálva*** lévőt mondtam---bocs ha félrevezettelek!!!

Törölt felhasználó · 2011. december 10. 23:13

szia--csak petrával beszéltem sok mindent ***moderálva*** egész normális ***moderálva*** vannak---popót nem---köszi a krisztiről

Törölt felhasználó · 2011. december 10. 23:10

Kedves Urak! 
Pár hétig nem leszek megtalálható a városban igy már csak dec. 11-én lehet meglátogatni.

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. december 10. 19:55

Tényleg miért van az hogy ha talál az ember egy minőségi sz*lgáltatást nyújtó csajt akkor az elöbb utóbb lelép!  Ezt fejtse meg valaki.... :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. december 10. 19:44

Sziasztok. 

Van új a nap alatt, nem gondoltam volna.

Megosztom a tapasztalatom.  Klau 18.

A lakás szép tiszta, a fürdő is oké. Ezekre semmi rosszat nem szólhatok.

A képen Ő van, szép arcra és az alakra. ledéren fogadott,  kedves meg minden.  Viszont neki ez csak egy ***moderálva*** .  Éppen annyit fordít rá amennyit éppen kell se kevesebbet se egy másodperccel többet.  ***moderálva*** Ezekről nekem más elképzelésem van, ha már ***moderálva*** beszélünk szerintem!  

Elég ha csak annyit mondok hogy nála ***moderálva*** :-) no de hagyjuk, nem akarok sem***moderálva*** ahogy én éreztem, "na ezzel megvolnánk" és már haladjunk tovább a cél felé volt a  hozzáállás sajnos.  Az ajtón  ki és belépés között 20 perc telt el, ebben benne volt természetesen a fürdés, az ***moderálva*** meg minden, ja mad el felejtettem tényleg még üdítőt is kaptam ez idő alatt.  :-)

Tényleg nem vagyok nagyravágyó, de már az ember rászánja, akkor legalább ne olyan érzése legyen mintha futószalagon lenne, hogy mielöbb megszereljék....

Ha valaki barátnő filinget keres azt ne itt keresse sajnos pedig aranyos a hölgy amúgy. 

Persze nem is kifejezetten ezért megyünk ide, de szerintem ha valaki erre adja a fejét, az csinálja jól, úgy ahogy azt kell!!  Nem azt mondom hogy körbe kell rajongani a pasikat mert az is terhes, de egy kicsit több figyelmet és ***moderálva*** kell belevinni, főleg ha az ***moderálva*** már szóba kerül.  Talán annyi előny azért van,  hogy a vekker nincs beállítva.  Sajnálom ha valakinek ez a vélemény talán bántó, de én ezt tapasztaltam,  de ha maradéktalan pozitív élmény lett volna az eltöltött idő, akkor azt is megosztom  éppen úgyí mint ezt. 

Összegzésképpen:azt kapod ami kérsz, többet nem!  Nekem biztos nem lesz a kedvencem.   Jó keresgélést..... :-)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. december 10. 17:09

Helló!

plen megtalálod a leírást. nem akarom ismételni magam, a lényeg Laura már nem is dolgozik és Virág fogadott volna, ha el nem jövök!:(

Kalapos · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 10. 10:24

Jah,a bőre nem volt narancsbörős vagy ilyesmi,egyszerüen életszerü volt.A képeken meg mintha porcelánből lenne!A puncija kissé salátás,a melle lóg,talán fogyhatott és igy olyan mintha már 2 gyereket leszoptatott volna!Talán lesz még róla kép és ott majd megnézheted!!

Kalapos · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 10. 10:21

Szia!

Smink nem volt rajta,pedig nem ártana!Szerintem ez alap!!A franciája egész jó volt,nem is ezzel volt a gond!Nekem csalódás volt hogy a képeken egy hibátlan,szinte baba bőrt láttam a valósággal szemben!De igazából ha ettöl eltekintünk akkor már csak annyi volt még a baj hogy látszodott rajta hogy nem találja a helyét,olyan mintha most kezdte volna,pedig megkérdeztem és nem!Lehet hogy csak zavarban volt és ettöl én is abba jöttem!Valahogy nem tudtam igazán kikapcsolodni!

Véletlenül te nem tudsz szólgálni infokkal a lányokról akikről elözőleg érdeklődtem?!

Törölt felhasználó · 2011. december 09. 21:22

Szia!!--Mesélj mi történt a csajnál,milyen a külseje mert a kép az jó,valójában milyen a bőre,milyen vele a szex,milyen a francia---én beszéltem vele de a telóban igéretesnek tűnt----mi a valóság??????????????????

Kalapos · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 09. 19:42

Tud valaki infot Petra 21,Melcsi25 és Mia25-ről?!

Kalapos · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 09. 18:28

Ma voltam Krisztinél!Uj a városban,de már pakolhatna is!!Full gáz a csaj!A nőiesség mint olyan nem található meg benne!!!Semmi smink és a bőre...a képekhez képest egy nagy nulla.Retusálva vannak a fotok,nem kicsit!Szóval aki egy lyukra vágyik és nincs más...hát az mehet hozzá,de aki egy kicsit is igényesebb az hanyagolja!!!

Kalapos · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 09. 18:24

M

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. december 08. 18:15

Szia.

Na akkor várom majd a fejleményeket. Jó szórakozást.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. december 07. 21:03

Hi!

Én bejelentkeztem szombatra, majd meglássuk milyen lesz!:)

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. december 07. 20:40

Sziasztok.

Lauránál volt már valaki maszíróztatni? A jövő héten mindenképp elmegyek hozzá, dejó lenne tudni, hogy érdemes-e.

Előre is köszi. 

Törölt felhasználó · 2011. december 06. 08:21

Lehet hogy tévedtem mégsem ő az,pedig nagyon hasonlít!!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 8415 hozzászólás összesen