Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Öreghal · Újonc (22 hozzászólás) · 2011. november 22. 17:12

Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét LIZI-ről !  Élmény vele!  Check it out, yo!:)

Törölt felhasználó · 2011. november 22. 07:54

Szia kertész41----az ***moderálva***egy pár sort írnál azt megköszönném!!!!

a kertész 41 · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. november 22. 07:47

Osztom véleményem ezen uriember hozzászólásán. Gondolom egy igényes uriember igényes helyre jár. A hely nagyon igényes és színvonalas. Nemcsak önmagukra igényesek, hanem a  környezetükre is. Az udvari megvilágítás valami pazar .) A légkör, a hely, a szolgáltatás, a diszkréció, na és a Lányok nagyon színvonalasak! Látszik,hogy nem tegnap kezdték és a szolgáltatásra is áldoznak pénzt (nemcsak a kenceficékre). Ha valaki igazán jól akarja érezni magát, érdemes Őket felkeresni, semmiben nem lesz hiánya. Különben Lizi Elizával dolgozik együtt. Szerintem Elizát is próbáld ki, szerintem a franciája felejthetetlen...Sok sikert!

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. november 21. 17:15

Vélemény! 

Hát srácok ha valaki egy kedes hölgyre gondol,  akkor Lizit ajánlom.  Nagyon kedves, aranyos és odaadó. HA nem tudnám hogy hol vagyok, akkor lehetettem volna akár a barátnőmnél is.....  Okos inteligens csajszi, jókat lehet vele beszélgetni is... de mást is éppen olyan jól csinál, ha nem jobban... :-))  tényleg tiszta, ilatos, és az alakja.....   :-)  hát imádnivaló.  :-)  Hogy legyen energiád, még kávét is kapsz, gondolom ha kérnél még üdítőt is... ( mondjuk a kávé mellé vizet is szolgáltak fel ahogy illik jobb helyeken ...) mivel szomjas nem voltam így azt nem kértem.  Az éhségemet viszont csillapította Lizi!!!!   :-)) Mesterien!  Ajánlani tudom!!! Csak óvatosan uraim ne tegyétek tönkre!!!  :-) 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. november 21. 16:39

Szia!  Hát biztos nála is vannak nehéz napok mint minden nőnél..... havonta pár napra. 

Törölt felhasználó · 2011. november 21. 06:51

Szia patinho!!-----nina30-nál voltam nem nagy durranás átlagos nő átlagos ***moderálva***--ha tele a patron és nincs más akkor egyszer elmegy.

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. november 20. 21:21

Sziasztok. 

Még egy kérdés.

Sexynináról tud valaki valamit? Többször voltam már nála, mindig könnyen el lehetett érni, de az utóbbi hetekben szinte lehetetlen.

Köszi. 

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. november 20. 21:17

Sziasztok.

Egy kis információra lenne szükségem pár nyálról, volt-e már náluk valaki: Klau (18), Szandi (20), Bonny (20) és Nina (30) -ról.

Köszi a segítséget.

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. november 20. 12:40

szia.

a többi részét már próbáltam, nagy, nagy örömömre!!!

de nagyon ki  szeretném próbálni az az isten alkotta mester művet" már mint a popóját".

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. november 19. 22:44

Látogasd meg!  Én nem feltétlen a p*pót ajáánlanám.....  van annál sokkal jobb hely, és mesterien bánik vele..... nem kapkod, nem siet ami fontos keves ráadásul!  :-) egy próbát legalább megér hidd el.  :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. november 19. 22:39

Szia!  Pedig a Sexyninával nincs semmi gond! Csak tudom.... :-)   Mosdjuk általában azonnalra nemigen van nála idő de elhiszem neki!  :-)  NA ha meglátnád vagy elvarázsoplna akkor más lenne a véleményed biztos.... :-)  hidd el tényleg jó csajszi!  És reemekül végzi azt amit vállal.  Próbáld ki és talán legyél egy kicsit belátóbb...... és talán kedvesebb! 

Törölt felhasználó · 2011. november 18. 18:56

Még egy nullával kevesebbért is sok...

Törölt felhasználó · 2011. november 17. 10:10

Hát ez a Tifany lány elég vaskosan számol---félóra gumi nélküli francia+szex gumival 90000---!!!!!!!!!!!!!!!!!!????

Tomas · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. november 17. 10:08

Sziasztok! Miát tervezem meglátogatni,nagyon jók a képei,de nem akarok csalódni. Volt már nála valaki,vagy tud valami infót róla?

Törölt felhasználó · 2011. november 14. 15:18

Igen köszönöm!!!

Törölt felhasználó · 2011. november 14. 09:36

Masszázs-Virágra. Kedves, aranyos, arcra is, meg a teste is rendben van korához képest, de a masszázs felejthető, a levezetés, háááát, szintén. Remélem tudtam segíteni. ;)

Törölt felhasználó · 2011. november 14. 07:30

Szia!!!---Te melyik virágról beszélsz mert kettő van!!!!!!!

piszkosfred · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. november 12. 20:56

Köszi az infókat! Akikről érdeklödtél azoknál sajnos nem voltam,de mintha a Szépségről írták volna nemolyan régen,hogy ajánlott kategória,meg,valami olyasmit,hogy aranyos kis cigánylány. De olvass visza pár oldalt,nem akarok hülyeséget mondani. Azt hiszem Stellához megyek legközelebb,ha véletlenül nem érem el akkor Dórit fogom hívni. A büdzsém sajnos nekem is korlátozott,pedig szívesen mennék hozzájuk. Mondjuk most azonnal! lol!

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. november 12. 18:23

stellát még nem próbáltam, de majd egyszer szeretném, szépséggel még csak telefonon beszéltem, de hozzá biztosan menni fogok majd. Már csak a popó vállalása miattt is. stella vállalja amúgy, tudja e esetleg valaki.

a már emlitett *** moderálva *** hirdett viszont egy sex házaspárral nevezetű párocska , nem is olyan rég még ők is hirdettek itt. Róluk esetleg tudna valaki szolgálni bármi infóval.

Jártam pár hónapja sexi, vagy sexis nevű lánynál , nem tudnám meg mondani hogy egyezzik  e most itt hirdetővel. Minden esetre hozzá sose mennék többet. Újfent hozzá tenném ha meg köveztek se tudom hogy ő lehet e az most is!!! uránban rendel  az a "bizonyos" a piac környékén. Szörnyű vénebb is volt mint amennyinek mondta magát, nincs nála idő aha na persze!!!! s még csak nem is a saját képével hirdett aki fogadott annak volt derék tattoo-ja, szóval ahhoz soha többé!!! Ha most másik lány hirdetne ezzel a névvel úgy millió bocs.

Törölt felhasználó · 2011. november 12. 17:52

Jah, ami kimaradt:

Dórit többen ajánlották már, legutóbb teljesen véletlen barti társaságban, számomra megbízható férfiember vélekedett róla nagyon-nagyon kellemesen. Ő is célkeresztben van már nálam is ;)

Akivel kellemes tapasztalatom volt: Sziszi. Jó környezet, ó hozzáállás, frankó francia, és azt is ügyesen oldotta meg, hogy kicsit előbb értem oda, és még valakit ki is kellett vezetnie mellettem.

Kérdésem is lenne a tisztelt Makktársakhoz: Bettynél, Melcsinél, illetve Szépségnél járt-e valaki, és mik a vélemények róluk? Mindhárman szimpatikusak, de hát a büdzsé korlátai sajnos behatárolják az ember mozgáskörét... ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 8415 hozzászólás összesen