Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2011. november 12. 17:23

Akkor gyors tapasztalatmegosztás:

Stella igencsak ajánlott szolgáltató, többször jártam nála, kellemes, kedves, és még akkor is kihozza az emberből a legtöbbet, ha te éppen fáradt vagy, kedvetlen, és csak tényleg lazulni szeretnél. A közepesnél erősebb és kellemesebb masszázs is akad nála, nekem ez külön jó pont volt. Franciája fenséges, ügyesen csinálja, arca pedig kifejezetten szép. Vigyázni rá, nem elrontani nekem ;)

Ninát már nézegetem egy ideje, szerintem előbb-utóbb bepróbálom magam is azt a kis feneket!

elmúlt hónapban ugrottam be Virághoz masszázsra, na, őt nem ajánlom. Nyomogatja a hátad, majd gyorsan kicsavarja a farkad, semmi élvezet... :(

Karcsi · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. november 12. 11:44

Sziasztok

Én még Ninánál nem voltam, de a nem jó lányok oldalon változtatott az adatlapon, már csak mérettől függően vállal popót.

Hát nem tudom hogy segítettem-e, mindenesetre szeretnék a közeljövőben én is benézni hozzá.

piszkosfred · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. november 11. 20:40

Nem próbáltam,igazából eszembe sem jutott. Most,hogy így említed,egyszer talán kipróbálom! De nem mostanában lesz,mert azokhoz a lányokhoz szeretnék menni,akikről infót kértem. Te voltál valamelyiküknél?

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. november 11. 17:29

popót is probáltad ninánál?????

piszkosfred · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. november 11. 17:27

Sexynina szerintem is nagyon szép,arcra, és testre is! A műsor nagyon jó -talán a legjobb azok közül akiknél eddig voltam,persze akiknél eddig voltam jók,de Nina a legjobb(!!!)-,a kéró is és a megközelíthetőség is oks!

Dóriról és a két Izabelláról tudnátok infót adni ? A Képeik jók de arcra milyenek? Tudom ez szubjektív,de aki szép általában mindenkinek tetszik! És még Stellával kapcsolatban is irjátok meg légyszíves,hogy milyen arcra-mármint,hogy szép-e,mert a képei baromi jók! Stellával kapcsolatban olvastam régebben ,hogy a jó szolgáltatók közé tartozik,talán nemsokára felkeresem.

Előre is köszi az ifókat!

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. november 11. 16:42

én még a nyáron jártam nála akkor már legyen róla egy keser-édes beszámoló.

még az nap fogadott amikor hivtam igaz kellet párszor hivnom mert elég óvatos ami a címet illeti legyen elég annyi hogy a mecsekalján rendel. a környezet az első rangú. És ő is gyönyörű, nem is hittem el mennyire szép.

(de egyébként, tényleg van olyan jó csaj , hozzá kell tennem hogy szerintem és persze ez szubjektív vélemény sokkal szebb élőben mint a képeken.a franciája az valami mennyei lehet őt is kényeztetni ami nagy pozitivum volt a számomra. többet kaptam mint amit fizettem időben is!!! De ami nekem nem tetszett az az hogy nagyon kerülte a szem kontaktust, persze lehet hogy azért mert nem szimpatizált velem.De ez roppnant mód zavaró volt hogy inkább forgatta a fejét. És az hogy a telefonban még volt popó ott már nem. :-(

És pont ezért szerettem volna tudni hogy, volt e m ár aki ebben nála sikerrrel járt e???

No, de összeségében erősen ajánlott kategória a leányzó.

A kérdésemre továbbre is várom az esetleges válaszokat.

Esetleg popóra kit tudtok javasolni számomra.

Üdv.

gyiku · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. november 11. 10:03

Próbáltam bejutni sexyninához, de mindig csak öt órai időpontot ad meg. (Előjegyzés van nála! Nehezen tudom elképzelni, hogyennyi vendége lenne annyira nem jó csaj) Ezután végre sikerült megbeszélni egy 9 órásat. Elmentem a megbeszélt helyre (természetesen pontos címet nem ad meg) ott topogtam fél órát de nem vette fel. Hát ennyi. szerintem nem is pécsi a csaj, illetve nem dolgozik. De akkor minek hirdet az ilyen?  

Ernő · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. november 10. 23:28

Véleményt várok!

Tiszta, ápolt 18-20 éves lányt keresek! Kit ajánlotok? Privi!

Törölt felhasználó · 2011. november 05. 17:12

Tulajdon képpen én nem tudok neked erről többet elmondani ,mert én csak beszéltem vele--igazábol nem az esetem nekem sem ezért nem léptem tovább vele kapcsolatosan!!!!!!!

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. november 03. 07:58

Szia, sőt ha megkérhetlek, írhatnál priviben a nemzöldlámpa.-on, ugyanez a nevem. köszi!

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. november 03. 07:53

Szia, köszönöm, megtaláltam a hirdetését! Az izlésemhez picit vékonyka, de nem baj.  Te voltál nála? Milyen? Üdv.!

Törölt felhasználó · 2011. november 01. 08:52

Kuksi!!---a ***moderálva***.net apróban hírdeti magát Eszmi-siklósra--tel szám:-70-676-***moderálva***

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. október 31. 10:51

Egy kőrkérdés! Tudtok valakit Siklós-Harkány környékén? Nem kell, hogy szolgáltató legyen, csak lehessen járni hozzá rendszeresen. Köszi

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. október 31. 10:48

Én még akkor voltan nála amikor Lara volt a neve. Csúcs, bújós cica, tenyérbe illeszkedő popóval, és cicikkel.

Vesztenél vele, ha nem mész.

Törölt felhasználó · 2011. október 31. 07:51

Szia!!---Nyugodtan mehetsz nagyon super---mindent  lehet vele,habár a popsit azt nem tudom hogy engedi e /régebben nem volt benne!!/

Levi · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. október 30. 20:46

Sziasztok.

Valaki Helláról tudna adni valami információt

Előre is kösz

Törölt felhasználó · 2011. október 30. 11:22

Köszi F.G. én is erre gondoltam csak nem akartam hülyeséget írni.Azt sajna nem tudom vállalni de testre élvezésést igen. :)

F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2011. október 29. 13:04

VSZ=végig szájba.Natúr franciával egybekötve.

Törölt felhasználó · 2011. október 29. 11:27

:) Igen dinka,a nutur franciát vállalom mint előjátékot!De mi az a VSZ?

nagyember · Újonc (33 hozzászólás) · 2011. október 29. 10:20

Üdv mindenkinek!Kyránál volt valaki?Leonidasz vagy ilko?Milyen a csaj?

Téma indítva: 2010.02.25., 8415 hozzászólás összesen