Háj!Mi ez a nagy pangás?Mindenki robotol?Visszatérve Izabellára, tudja valaki miket vállal?NFVSZ?DT?
Már kezdek gyúrni rá!:)
Háj!Mi ez a nagy pangás?Mindenki robotol?Visszatérve Izabellára, tudja valaki miket vállal?NFVSZ?DT?
Már kezdek gyúrni rá!:)
:DD
Neked legyen igazad Kedves Izabella!Erre egy megoldás van... le kell, hogy teszteljelek!:)
Tisztelt MT-k! Egy héten belül írom a beszámolót!Dinka módon megigérem, hogy korrekt beszámolót fogtok olvasni!
Amit a Piroslámpa fórumon írtak rólam, az nyilvánvalóan egy másik lány írása, aki engem konkurrenciának tart, esetleg egy futtató írt be, lényegtelen. Nem kell vele foglalkozni. A partnerek egyébként sem az alapján jönnek el hozzám, hogy mit írt be valaki a fórumra. A monitor előtt sok szájhős ül, akik egyébként soha nem jönnek el.
Háj!
"uros" mielőtt meglátogatnád a hölgyet, olvass bele, hogy mit írtak róla a piroson! aztán majd eldöntöd, hogy meglátogatod-e!Nekem nem tűnt kamunak, amit írtak róla, valószínű, hogy túl vállalja magát a lány!
az itt hirdető Bettyről tudtok valamit, milyen a hozzáállása?
Kedves Izabella!
Sajnálom, ha valamilyen elképzelésed meghiúsulása miatt kellett visszatérned, de önző módon örülök Neked. Még nem voltam Nálad és addig halogattam, hogy azt hittem, végleg lemaradok és nagyon bántam.
Kedves volt és leendő Vendégeim!
A megszokott helyen várlak Titeket sok szerettel újra.
Puszi: Izabella
Hi!
Ahogy már piroson is írták (bár nekem a képekből is egyértelmű) az Anita féle volt kenderföldi lányokhoz tartozó hirdetés! (Nálam ez már kizáró ok.)
Szépség egy aranyos kis r*malány, a produkciója átlagos, egyszer el lehet menni hozzá, de én maradok a régi jól bevált szolgáltatóknál, mert az ő szintjüket nem éri el.
Sziasztok.
Bettynél vagy Szépségnél volt már valaki? Vagy masszázson Dominikánál?
Előre is köszi
Szia.
Kis Elizát pedig érdemes kipróbálni, csillagos ötös. Igaz fél órás az út, de megéri.
Hi!
Nem tudom, nekem annyira nem jött be. Igazából Nicol, Mendi, és Kicsi Laura a favoritjaim továbbra is, próbáltam másokat is, talán még Stella okés, de őket meg sem közelíti senki, de persze nyilván ízlések és...! Mondjuk Elizáékról nem tudok nyilatkozni, mert nem voltam náluk!:)
Sziasztok! Ha még nem látta volna valaki, Ninának gyönyörű új képei vannak fenn! Kategória: istennő
Hi!
És nincs róla valahol kép, hogy mégis hogy néz ki?
Szia, Pécstől kb.20 percre E 36-nál dolgozik, 2 hetet van itthon, 2 hetet van Svájcban. Félvér 21 éves, nem beszél magyarul, (angol, francia, német). Sajnos nagyon drága svájci árakkal dolgozik :( de nagyon egzotikus és ezt tudja is magáról, hogy Ő egy kuriózum. Igaz, nagyon aranyos és kedves, szolgálatkész. Nem egyszerű bejutni, de egyeztetés alapján elérhető.
Üdv.
Sziasztok.
Nem tud valaki Pécsen vagy környékén ázsiai vagy fekete nőt?
Előre is köszi.
Sziasztok! Befejeztem végleg. A továbbiakban egy másik lány lesz helyettem. Kérlek titeket hogy többet ne keressetek! Köszi Izabella
Egyetértek. A másik kettőről viszont megoszlanak a vélemények, én egyiknél sem jártam, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.
Szia.
Én Stellánál voltam, nekem bejött. Ajánlott.
nagyon tetszik Stella, Dori és Szépség. tud valaki véleményt mondani roluk?
köszi
sziasztok! szeretnék érdeklődni, hogy pécs belvárosába melyik lányt tudnátok
ajánlani aki megbizható és kedves? praktikus okokból nekem jobb lenne a belváros.