Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:14

Háj!Mi ez a nagy pangás?Mindenki robotol?Visszatérve Izabellára, tudja valaki miket vállal?NFVSZ?DT?

Már kezdek gyúrni rá!:)

Izabella · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 14:00

:DD

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 13:45

Neked legyen igazad Kedves Izabella!Erre egy megoldás van... le kell, hogy teszteljelek!:)

Tisztelt MT-k! Egy héten belül írom a beszámolót!Dinka módon megigérem, hogy korrekt beszámolót fogtok olvasni!

Izabella · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 12:10

Amit a Piroslámpa fórumon írtak rólam, az nyilvánvalóan egy másik lány írása, aki engem konkurrenciának tart, esetleg egy futtató írt be, lényegtelen. Nem kell vele foglalkozni. A partnerek egyébként sem az alapján jönnek el hozzám, hogy mit írt be valaki a fórumra. A monitor előtt sok szájhős ül, akik egyébként soha nem jönnek el.

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 11:58

Háj!

"uros" mielőtt meglátogatnád a hölgyet, olvass bele, hogy mit írtak róla a piroson! aztán majd eldöntöd, hogy meglátogatod-e!Nekem nem tűnt kamunak, amit írtak róla, valószínű, hogy túl vállalja magát a lány!

az itt hirdető Bettyről tudtok valamit, milyen a hozzáállása?

uros · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. augusztus 12. 18:18

Kedves Izabella!

Sajnálom, ha valamilyen elképzelésed meghiúsulása miatt kellett visszatérned, de önző módon örülök Neked. Még nem voltam Nálad és addig halogattam, hogy azt hittem, végleg lemaradok és nagyon bántam.

Izabella · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. augusztus 12. 17:26

Kedves volt és leendő Vendégeim!

A megszokott helyen várlak Titeket sok szerettel újra.

Puszi: Izabella

ilko · Őstag (785 hozzászólás) · 2011. augusztus 09. 07:33

Hi!

Ahogy már piroson is írták (bár nekem a képekből is egyértelmű) az Anita féle volt kenderföldi lányokhoz tartozó hirdetés! (Nálam ez már kizáró ok.)

Szépség egy aranyos kis r*malány, a produkciója átlagos, egyszer el lehet menni hozzá, de én maradok a régi jól bevált szolgáltatóknál, mert az ő szintjüket nem éri el.

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. augusztus 08. 22:11

Sziasztok.

Bettynél vagy Szépségnél volt már valaki? Vagy masszázson Dominikánál?

Előre is köszi

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. augusztus 08. 22:10

Szia.

Kis Elizát pedig érdemes kipróbálni, csillagos ötös. Igaz fél órás az út, de megéri.

ilko · Őstag (785 hozzászólás) · 2011. augusztus 08. 08:42

Hi!

Nem tudom, nekem annyira nem jött be. Igazából Nicol, Mendi, és Kicsi Laura a favoritjaim továbbra is, próbáltam másokat is, talán még Stella okés, de őket meg sem közelíti senki, de persze nyilván ízlések és...! Mondjuk Elizáékról nem tudok nyilatkozni, mert nem voltam náluk!:)

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. augusztus 07. 22:25

Sziasztok! Ha még nem látta volna valaki, Ninának gyönyörű új képei vannak fenn! Kategória: istennő

ilko · Őstag (785 hozzászólás) · 2011. augusztus 05. 08:24

Hi!

És nincs róla valahol kép, hogy mégis hogy néz ki?

a kertész 41 · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. augusztus 05. 07:25

Szia, Pécstől kb.20 percre E 36-nál dolgozik, 2 hetet van itthon, 2 hetet van Svájcban. Félvér 21 éves, nem beszél magyarul, (angol, francia, német). Sajnos nagyon drága svájci árakkal dolgozik :(   de nagyon egzotikus és ezt tudja is magáról, hogy Ő egy kuriózum. Igaz, nagyon aranyos és kedves, szolgálatkész. Nem egyszerű bejutni, de egyeztetés alapján elérhető.

Üdv.

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. augusztus 04. 17:23

Sziasztok.

Nem tud valaki Pécsen vagy környékén ázsiai vagy fekete nőt?

Előre is köszi. 

Izabella22 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. augusztus 04. 12:11

Sziasztok! Befejeztem végleg. A továbbiakban egy másik lány lesz helyettem. Kérlek titeket hogy többet ne keressetek! Köszi Izabella

ilko · Őstag (785 hozzászólás) · 2011. augusztus 02. 13:00

Egyetértek. A másik kettőről viszont megoszlanak a vélemények, én egyiknél sem jártam, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. augusztus 02. 10:09

Szia.

Én Stellánál voltam, nekem bejött. Ajánlott.

maci · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. július 31. 15:34

nagyon tetszik Stella, Dori és Szépség. tud valaki véleményt mondani roluk?

köszi

maci · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. július 31. 15:22

sziasztok! szeretnék érdeklődni, hogy pécs belvárosába melyik lányt tudnátok

ajánlani aki megbizható és kedves? praktikus okokból nekem jobb lenne a belváros.

Téma indítva: 2010.02.25., 8406 hozzászólás összesen