Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2016. július 25. 09:57

Uj helyen rendel es meg mindig nagyon jol sz*p. Sajnos a kora elegge latszik, de csak az arcan. A tobbi bombazo. 

kisboa · Kvázi-tag (124 hozzászólás) · 2016. július 22. 11:31

Hi!

Hirdetett nem rég egy Vivien nevű hölgy,hatalmas mellei vannak, a kertvárosban volt a rendelő,de a Fórum mellől kellett kivinni oda. Olyan 40-es, milf kategória! Nem tud valaki elérhetőséget hozzá?

trevor · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. július 21. 11:43

De már inkább mature, mind milf kategória! :D

trevor · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. július 21. 11:42

Még kora tavasszal du gtam meg utoljára, akkor minden rendben volt vele.

Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2016. július 21. 01:07

Hellanal volt valaki mostanaban? Meg mindig az ajanlott kategoriaba tartozik? Ha tudna valaki irni rola frissebb beszamolot, megkoszonnem. :)

Ki az aki meg ajanlott MILF kategoriaban?

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2016. július 19. 16:26

Tímea26- minden téren jó választás a nem csontvázat kedvelőknek

mogyorospele · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2016. július 19. 05:53

Van olyan lány Pécsett (akár alkalmi is, mint az időnként városunkba látogató vendégművészek), akinek mellbimbó piercingje van?

Mostmondom · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. július 18. 23:29

Lexy (37) Kedves, ápolt, viszont biztosan idősebb mint 37. A masszász elment, csak kézi levezetés van. A diszkrécióra nagyon figyelt, ami pozitív.

Johanna (27) Aranyos masszőrlány, kézi levezetés van, de *** moderálva ***, érdekes élmény volt, de végülis bejött. A képek kicsit feljavítottak szerintem, de csinos, szép lány.

Lili Szőke fiatal csajszi, helyes pofival, jó alakkal. Hozzá is masszázsra mentem, az nem volt nagy szám. Aranyos, lesi a kívánságokat, viszont a franciája nekem kicsit kapkodós volt, de lelkes. Neki volt a legjobb alakja a lányok közül.

Kiara Nála fél órát voltam, rugalmasan meg tudtuk beszélni a dolgot. Szimpla francia volt, semmi extra. Korrekt, formás csajszi.

Alexa/Vanessa (33) Hozzá is masszázsra mentem és egy franciára, de nagy csalódás volt. Szerintem a 33 az jó 50-nek is. Ezt leszámítva kedves és figyelmes volt.

Kimondottan széparcú, alacsonyabb lányokat 20 év körül ajánlhatnátok. Jöhet privát élménybeszámoló is ;)

oneperson · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 16. 17:09

Sziasztok!
Zsani (22), és/vagy Bella (27)-ről tudna valaki tapasztalatot írni? (privátban is lehet)
Köszönöm!

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. július 15. 13:35

Hát ennek semmi értelme amit írsz. Értem én, hogy lehúznád a konkurenciát, de nem ez volt a kérdés! Tényleg senki nem tudja mi lett Lilivel? Kétlem, hogy csak én kedveltem volna..

Törölt felhasználó · 2016. július 15. 11:50

Meryll csak masszázst vállal....annál többet nem.....!

Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2016. július 14. 17:37

Véletlenül nem tudja valaki, hogy Meryll csak masszást vállal vagy annál többet is?

gyogyszer29 · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. július 14. 16:25

F*jgy*l*lő lány peddig roma csaj. Elindultam hozzá a megadott helyig,mikor ott felhívtam kinyomta a telefont.  Hiába szép a tányér ha üres

fiatalsrac5266 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. július 13. 20:10

Sziasztok !

Tegnapi napon látogatásom tettem Dórinál és nagyon jó volt vele minden és csalódás mentes volt.

andras019 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 11. 17:02

Sziasztok!

A szigeti út környékén tud valaki egy jó csajt ajálani.

Előre is köszi a válaszokat.

Halacska · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 06. 01:05

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Sziaszok tegnap elött jartam Nina19-nél   egyszerűen lenyügözö ügyes aranyos kedves és odaadó szép lány aki szereti az ien lányokat bátran tudom ajánlani !  (Köszönöm Ninus :* puszi)

mogyorospele · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2016. július 04. 05:55

Patricia újra Pécsett van. Nem rég jártam nála, és azt kell, hogy mondjam, egy igazi gyöngyszem. :) Gyönyörű, kedves, érzéki, teljesen barátnős feeling, és egy nagyon korrekt lány. Tessék vele tisztességesen bánni, csak normális, úriembereknek ajánlott! ;)

jb · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 01. 20:04

Üdv mindenkinek.

Mi a vélemény a követekző hölgyekről?

Szilvi 70 641 ****

Kendra 20 261 ****

Eléggé bejönnek, de kíváncsi lennék 1-2 szakavatott véleményre.

Ezen túl tudtok olyan pécsi lányt aki vállal igazzi tövig nyelős kényszert?

Még nem volt részem valódi tövig sz*p*tásban, de nagyon izgatja a fantáziám.

tomika9 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. június 29. 16:16

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni Tőletek,hogy LauraLittle-t sikerült meglátogatni valakinek mert én *** moderálva ***!

Törölt felhasználó · 2016. június 28. 22:57

Kevés a foguk, de megcsinálnak. Én csak Derinánál voltam. (Amiráról meg kb ugyanezt olvatam.) Lelkes, kedves, túlságosan is közeledik, és néha nem a legjobb az illat körülötte úgy cigi, mind testi értelemben. Elvisz, meg minden, de azért egy kicsit kevés. Főleg, hogy a kora "enyhén" nem stimmel.

Téma indítva: 2010.02.25., 8532 hozzászólás összesen