Maximálisan egyetértek az előttem szólóval, kivéve a vízszintes aktivitással, mert azt én nem vártam ki. Amikor megláttam a lógó mellű, ráncos hasú csajt, inkább eljöttem. Akkoriban Enikő néven hirdetett. Soha többé...
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval, kivéve a vízszintes aktivitással, mert azt én nem vártam ki. Amikor megláttam a lógó mellű, ráncos hasú csajt, inkább eljöttem. Akkoriban Enikő néven hirdetett. Soha többé...
Szia. Régebben volt szerencsém egyszer hozzá. (Sajnos).
Van egy kis játék a fejében, tuti sárgalapos. Külsőre sem a képen látható szinvonallal találkozol.
Rengeteget dumál, de nem olyasmiről amire lehetne figyelni. Vízszintes aktivitás nulla.
Szia Gina. Ez a hozzászólás inkább a férfi társaimnak szólt, nem volt szükséges reagálnod rá. Aranyos vagy, hogy megengeded, elmehetek másik városba, de ez hogy jött ide? Senki sem mondta, hogy te tehetnél róla, hogy Pécs szűkölködik az első osztályú szolgáltatókban, de sajnos ez van. A kamus profilos befeketítésről, szintén nem az én hozzászólásom válaszában kellene szótejtened. Ha rákerestél a hozzászólásaimra, tudhatod, hogy nem azért jöttem itt létre, hogy téged gyepáljalak. De azért a véleményezésből látszik, ki hogy vélekedik a megnyílvánulásomról! Puszillak.
Sziasztok! Pécsett hirdető Daniella nevű hülgyről van tapasztalatotok, vagy véleményetek? A hangja, és ahogy beszél az nagyon bájos, és csábító! :)
Köszi a véleményedet. Talán ez azért van mert mindenkinek más az igényei :) Az általad írt tzti lányok jelenleg nincsenek itt.. Arról meg hogy milyen lányok vannak itt nem én tehetek. *** moderálva *** Ha nem tetszik valakinek a városban lévő lányok el lehet menni másik városba is. Ilyen egyszerű. De nem kell attól még be feketiteni a lányokat kamu profilokrol.
Feltűnt már ez a túlzott aktivitás Gina körül.
Gondoltam én is megszólalok, egyszer kerestem fel, és nem értem az itt látott, dicsőítő hozzászólásokat. Nem volt semmi gond vele, de semmi extra. Szerintem erős közepes! Voltak itt már sokkal tutibb lányok! Mondjuk talán azért kap ilyen sok pozitív értékelést, mert pécsen elég silány a felhozatal, a jó lányokból. Legalábbis más hasonló méretű városokhoz képest. SZERINTEM!
Ja megváltozott sokkal jobb lett :D
Ha külsőre annyira nem is, hozzáállásában abszolút megnyerő és profi. Tudom ajánlani!
Sziasztok! Az apróban hirdető Vanessa (33)-val van valakinek tapasztalata? Masszázsra van nála lehetőség.
Részemről csak annyit tennék hozzá a témához... ha már folyton csak erről van szó, hogy Gina remek lány, én nagyon bírom. :)
Voltam már nála, nem a levegőbe beszélek.
Üdv! A Lili viszonylag közel van oda.
Nicol-ról infó van valakinek?
Sziasztok!Tudtok ajánlani nekem Pécs Plázához közel jó csajt?Aki nem húz le...Köszönöm
te most hirdetsz,vagy sem :D ?
Sziasztok! Tudtok ajánlani Pécsen fincsi csajszit, aki ért is az erotikus masszázshoz? ;)
Ezt is meg lehet írni, sőt olyan is van, ahol külön kategória jut (egyeztetési probléma) az efféle gondoknak!:)
Akkor miért nem osztod meg velünk?:) Már csak azért is, hogy a lánynak is legyen esélye netán reagálni rá. Szerintem úgy fair!
Engem Gina elvarázsolt már rengetegszer voltam nála és csak megerősíteni tudom hogy full korrekt,aranyos,csini,stb. :D
Ginám ne hagyd magad báttya :D:D
Nem is hozzászólásról szólt a mondanivalóm, hanem a véleményezésekről!:) És nyilván nem rád értettem, hanem általánosságban. De ettől még igaz!:)
Ami pedig azt illeti amit írtam, igen az én véleményem, de másoké is hidd el. Tudod, privi is létezik...
Én is meg tudom erősíteni, hogy Gina jelenleg az egyik legjobb a városban (Persze közel sem teszteltem mindenkit)