Hanna(29), avagy az illúziók egy magasabb szintre emelése.
Valóban elhiszed, hogy lenyűgözően humoros vagy, remek veled beszélgetni, ellenállhatatlan az illatod, hibátlan szerető vagy.
Azt, hogy te vagy az az eszményi egyetlen abból a bizonyos millióból.
..
A kért órából hirtelen két óra lesz (a pompás társaságnak köszönhetően), aminek ellenértékét aztán szuggesztív módon, valamennyi kedvezménnyel, de bevasal rajtad*, merthogy ráeszmélsz, hogy tkp. a verbalitáson kívül semmit nem kaptál.
A hölgy nem nézi az időt, nem figyelmeztet, ennek meg is vannak a maga anyagi konzekvenciái, egyéb okok miatt (...).
Technikákról sajnos a fent említett indokok miatt nem tudok információt szolgáltatni.
DE! Ami hiba adódott is a látogatásom során, azt a saját debilitásomnak tudom be, ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Hanna egy dörzsölt kis tündérbogyó. Küllemre 100%-ban megfelel a képen látottaknak, nekem nagyon tetszett. Nem húz parfümcsíkot maga után, de szerfelett ápolt, nagyon kellemes illata van. Kiváló szolgáltató, maximálisan ajánlom mindenkinek!
Az élményt ezúton is köszönöm neki, nagyszerű önismereti "szeánsz" volt, illetve, mert ahogy említettem is, én elhittem magamról...! :)
*ugyan kérlek, úgyis kif**eted, nem itt kell sp*rolni