Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. október 16. 21:08

A het elejen voltam Sophia (48)-nal. Eleg jokat olvastam rola itt a forumon, es batran allithatom egy szo sem igaz beloluk.

Sophia Pecsi kalandjaim egyk legrosszabbika volt. 48 helyett inkab 60 lehet, ez nem is lenne baj, de az a fajta 60-as aki soha eleteben nem sportolt, ehhez merten elhizott jelentosen. Ha levetkozik, szetfolyik, hasa lelog.

A masodik rossz, hogy olyan eros parfumot hasznal, hogy be kellett mennem utana a konditerembe lezuhanyozni, mert  olyen illatos lettem, hogy nem mertem hazamenni.

Munyogesek, zsiros haj, szakadt harisnya, ha a hatara fekszik, akig bir felallni. Egy mosoly sem hagyta el az arcat, pedig igyekeztem jo fej lenni.

Vannak Pecsi szolgaltatok akik kozelitik Ot korban, de legalabb konditerembe jarnak, futni, stb... adnak magukra. Ilyet itt nem talalsz.

Sajnalom, kidobott penz volt.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. október 16. 19:49

Miért nem mondja meg neki valaki, akire halgat, hogy ez felesleges erőlködés!

Ezt az energiát fektesse inkább a "MUNKÁBA" és akkor majd MI rácáfolunk itt a fórumon, azzal, hogy Ő nem is rossz szolgáltató. És azzal nyerhet igazán!

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. október 16. 19:34

Már Szabina.

Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2015. október 16. 14:37

Ez nevetséges! Már Henike a neve, kicsit magasabb lett,hirtelen 22!

dunhill · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. október 16. 13:47

lehet, meg az életkor is érdekesen változik:21,19,22 

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. október 16. 13:40

Új név, új remények ! :D

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 16. 00:56

Hamar igazad lett ;) kicsit fiatalodott, vett egy új kártyát, talán rövidebb lett picit a haja, és talált magának egy szuper nevet Szásá! De szerencse hogy valószínű elég egyszerű software fut rajta, különben nem vágnánk azonnal a helyzetet. 1-2 szarvas hiba jól jön, hogy ne szaladjunk bele a csapdába.....

bacardi · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. október 15. 13:55

Hali! Nemrég jártam Almánál, de kissé csalódás volt a kaland! Jobb Nőre számítottam. Kedvessége vitathatatlan, mindent próbál megtenni, hogy jól érezd magad, de valahogy túl sok amit tesz. Nekem kapkodónak tűnt, de ezt nem az óranézegetésre értem. Nem is tudtam végig maradni, így 1 óra helyett előbb eljöttem és korrektűl intéztük az *nyagi dolgokat, ez is pozitív! Legközelebb mást választanék. Azért köszönöm Neki!

HÓVETTED? · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. október 15. 13:47

*** moderálva *** :D Veronika21 tényleg elmegy? Még aktív ide a hirdetése :(

shrinktube · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2015. október 15. 06:50

Olvass vissza, vannak róla beszámolók. Az oldal jobb oldalán lévő adatmezőt tudod keresésre használni.

Törölt felhasználó · 2015. október 15. 01:03

sziszi ről mondjatok valamit ki volt nála milyen???

shrinktube · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2015. október 14. 22:12

Üdv! És ki az a Bianka?

Faszos · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 14. 17:08

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Hello sziasztok, latom sokan ki irtok h nem vagytok megelegedve a lanyokal. 

Én ma 1fantasztikus élmenyben reszesultem mikor el nentem Biankahoz ő egy isteni nö akinel a diszkrecio  es a higenia hibatlan. 

A szervize pedig csodalatos kedves aranyos oda ado hibatlan minoseg....

Ajanlani tudom mindenkinek.  

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. október 14. 17:03

Egyet értek, de sajnos Veronika (21) visszament Veszprémbe! :((((

Faszos · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 14. 16:59

Csa. Nekem a dorinárol tejesen más a véleményem tapasztalaim.. velem nagyon kedves normális volt.. jo az agyban is

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. október 14. 15:27

Szimona(19)-ről van valakinek infója? 

Törölt felhasználó · 2015. október 14. 11:23

Sziasztok!

Viki20-ról tud valaki valamit mondani?

Törölt felhasználó · 2015. október 14. 10:57

Amandánál ugyanez a tapasztalatom. Csupán egyszer voltam, de észvesztő csók, remek hozzáállás, profin alkalmazkodik, jól veszi a ritmusod, ha ajkaival kényeztet, akkor nagyon szerencsésnek tudhatod magad (óvszert is úgy húz rád...). Addig azt hittem, esetleg zavarni fog, ha több ember van a lakásban, de úgy elbűvőlt, hogy tőlem akár kib****tt Szandi koncert is lehetett volna a szomszéd szobában... 

Veronika21
-től pedig folyamatosan hanyatt dőlök. Nem tudok elégszer rácsodálkozni, mennyire bájos, oldott, közvetlen lány. Tényleg reális a bemutatkozása. Van az a nő, akinél azt érzed, hogy jó helyen vagy, komfortérzeted teljesen otthonos. Nem a megszokott, unalmas, hanem a "teljesen meg vagyok elégedve csöpp-kis-sorsommal" style. Na, nekem Ő az!
Úgyhogy vallomás "on": Hello Anonym csoport! Dr. Johannson vagyok és függő. Veronika függő.. Vallomás "off"
Érzelmi intelligenciával IS megáldott uraknak ajánlva!

rigójancsi · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. október 14. 09:54

Köszi az információt zsozso33! Helló!

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. október 14. 08:59

Mercedest merem ajánlani. Nem teenager, de nagyon jó teste van és jó szolgáltató is. Tamarát nem ismerem

Téma indítva: 2010.02.25., 8532 hozzászólás összesen