Hát erre való lenne ez a fórum. Ha megbántottalak bocsi, de már fel kell kavarni ezt a langyos vizet. Amikor igazi infók kerülnek az oldalra mindenki el kezd jajgatni, mert a legtöbb olvasó, csak egy virtuális világban érzi biztonságban magát, és az a fél óra amíg kiruccan hogy megszabaduljon a legnagyobb energiától ami a földön létezik, csak úgy jöhet létre, hogy egy feszültségmentes, tiszta szobában, egy csinos , frissen fürdetett odaadó nő , szolgáljon ki aztán futás haza, mert megszületett az élmény. Hidd el a négy feleségemmel, a hat gyerekemmel és a 400-nál több kapcsolatommal nyugdíjasként, van mit összehasonlítani. Legjobban a lányokat szeretném tanítani, hogy miként sérülnek legkevésbé, de két levélváltásnál már tudom ki az akire a krampusza ügyel és menthetetlen. Most pedig meg ne sértődj nem a dugástól, szeretném megkímélni a nőket, hanem a lelki sérüléstől. Joguk van azt mondani, hogy nem. Na és ezzel aztán csak egyszer találkoztam az életben, akkor Timi az ukrán szépség ezt mondta magyarul. Fáradt vagyok, veled nem megyek el, de gyere vissza holnap és várni foglak. Valahol itt kezdődik az amiről beszélnem kellene azoknak akik még nem érték el a 68 évet. Amúgy meg mélységes tiszteletem minden jó szándékú hölgynek. Béla