Hölgyet keresek aki eljönne velem négyes párcserés szexre *ny*giaktól mentesen. Én 53 éves, 171 cm magas, 67 kg, kék szemű férfí vagyok. ***moderálva***
Szexpartner fórum pécs
Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
JOK123 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 14. 15:23
Tammmy · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. szeptember 14. 07:57
Vivien és Edina? Én csak jót hallottam róluk..
LordHaus · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. szeptember 13. 20:00
Szia
Én már többször voltam Carmennél és nagyon kedves szép lány, olyan barátnő féle.
Lehet vele beszélgetni, és a szex is jó vele.
Vékony de formás a cicik is rendben vannak, igaz én inkább a nagyobb melleket szeretem.
Röviden ennyi ajánlom, probáld ki.
Helo
Makkmarci · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. szeptember 13. 16:45
Mára keresnék lányt,vagy lányokat legénybúcsúra,Villányba! Akiket hívtam,már nem vállalnak... Azért nem lenne rossz,nem szeretnék felsülni! Ajánljatok valakit,vagy csajok írjatok!
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. szeptember 13. 16:21
Héééééééééé! A többi hozzááááááááááá szólllllllllllláááááááááásomat kitörölték...... :D :( :D
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. szeptember 13. 08:34
Ennyi eszed van, hogy rejtett számot felveszel..... A másik meg mit vársz Ork származásútól!?!?!?!?:))
Törölt felhasználó · 2014. szeptember 12. 18:23
Tammmy....öreg hiba,ha fogadtad...sem orkokat,sem kulfoldieket,sem drog- vagy alkohol befolyasa alatt levoket,szemtelen,ramenos palikat,sem rejtett szamot nem fogadunk!!!!!!!!!!!! Gyongyszemnek igaza van!!! Sajnalom,ami Veled tortent,de hallgass mar mindenkire....nem az eszt osztjak,igy en sem,hanem csak jo tanacs...
Öreg52 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 12. 12:45
Érdeklődöm, mi van Elizáékkal.
Régen nem hirdet. Dolgozik még?
ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2014. szeptember 12. 10:47
Ha női sze*partner kategóriában keresel, akkor "csak" ts alexa jön be. Más kérdés, hogy a hozzá hasonló h*rdetéseket külön kategóriába kéne tenni, mert ez így nem nyerő!
Törölt felhasználó · 2014. szeptember 12. 10:33
ts alexanak a labdas képei jonnek be leginkabb.....jééézusom....:-)))))))))))
Törölt felhasználó · 2014. szeptember 12. 10:30
Nagy vagy juliusz78 :-)) !!! Én is felhuztam a szemoldokom,hogy ugyan empatikus es tolerans embernek ismerem onmagam,de ez gusztustalan es taszito,amit ez a két homar prezentál....
mai tai · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. szeptember 12. 00:00
lexy? pecs?
Törölt felhasználó · 2014. szeptember 11. 21:06
Köszönöm szépen a csodálatos szavakat Drága Szivem!!! Olyan jó,hogy az én Édes Vendégeim között üdvözölhetlek Téged is!! Szépséges estét Neked!!! Csókollak : Meryll Forró szeretettel várlak újra!!!
Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. szeptember 11. 19:28
A mai napon olyan történt velem ami igazán fantasztikus! Köszönöm a mai délutánt Meryllnek! Csodálatos ember és nő egyben! Nagyon rendben van minden, csak ajánlani tudom de csak igazi uraknak! Egy kincs a hölgy azt hiszem megtaláltam azt akihez érdemes lesz visszajárni!
Csókollak Drága Meryll!!!
Dru · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 11. 17:09
Sziasztok!
S.O.S keresnék szombat estére legénybúcsúra normális, rendes, igényes hölgyet/hölgyeket. Akivel lebeszéltem sajnos nem tud jönni. Nem Pécsi helyszín. Ebben kérném a segítségeteket.
Köszönöm
Dru
Törölt felhasználó · 2014. szeptember 11. 12:38
Tegnap meglátogattam --Fincsike nevü fiatal hölgyet vasason rendel és olyan fogható husis lány viszont nagyon kedves és aranyos barátságos, a p*psin kívül bármit kértem mindenbe beleegyezett,persze azért mert nagyon szereti ha kényeztetik--a fr*ncia kíváló az aktus pedig fenomenálisan jó volt.Ajánlom mindenkinek aki szereti a kicsit husisabb nőket---szép napot mindenkinek
Joey82 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 10. 15:33
Sziasztok.
Hanna20 ról tud valaki valamit?
Hívtam de nem elérhető.
A város melyik felén található meg?
Köszi
Öreghal · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. szeptember 10. 13:28
Zsozso33-at az alábbi lányok tekintetében csak megreősíteni tudom:
- LINA
"A csaj jó, de valahogy az egész nem kerek. Nem ő dönt a hozzáállásról, hanem együtt van
(valószínű) Adri nevű sz*lg*ltatóval, aki irányítja a dolgokat, és időnézés stb.. van nem felszabadult az egész!"
Kicsit nehezen nyílik meg. Normális hozzáállással azért célt lehet érni.
- MONCSI
"Ő egy kategória! Érdemes felkeresni, nem 30 éves, de jó a csaj, és egyedien áll a dolgokhoz, vagyis profi!"
Profiságát én is tapasztaltam !
- NATI
"A képeken ő van, de jól sikerültek! Hozzáállás 0 de kipróbálható!"
Nagyon nulla a hozzáállása !
zsozso33 · Újonc (32 hozzászólás) · 2014. szeptember 10. 11:39
Sziasztok! Újként regisztráltam az oldalra, de már egy ideje járok sz*lg*lt*tókhoz!
Gondoltam megírom eddigi tapasztalataimat, a már felkeresett lányokról!
Favorit nálam Kiara.: sz*lg*lt*tásában semmi *xtra, de jó! Viszont a csaj az eszméletlen!
Lina (régi szépség) A csaj jó, de valahogy az egész nem kerek. Nem ő dönt a hozzáállásról, hanem együtt van
(valószínű) Adri nevű sz*lg*ltatóval, aki irányítja a dolgokat, és időnézés stb.. van nem felszabadult az egész!
Azt éreztem többször is hogy máshogy állna hozzá, ha egyedül dogozna, és nem szólnának bele!
Dina: Ő eszméletlen jól nézett ki régen, de egy hosszabb kihagyás után visszatért kb. 15kg plusszal.
Ügyes :), de rendetlen, nem ad a lakásra és már többen írták, hogy valószínű d**gok is játszanak. Szerintem is így van!
Bellus: Hát ő egy rossz élményem volt. Nem akarom bántani, de nem néz ki jól, és ... után rossz sz*g jött onnan!
Lehet hogy csak rosszkor voltam nála.
Moncsi: Ő egy kategória! Érdemes felkeresni, nem 30 éves, de jó a csaj, és egyedien áll a dolgokhoz, vagyis profi!
Nati: A képeken ő van, de jól sikerültek! Hozzáállás 0 de kipróbálható!
Törölt felhasználó · 2014. szeptember 09. 19:54
amúgy meg igaza van gyöngyszemnek, én is egyből leszűröm hogy ki a kamus+az ismeretlent soha nem szabad felvenni+meg aki nem tud magyarul egy értelmes szót kinyögni!! Az tuti hogy címvadász! szerintem.....amúgy borzasztó dolog történt a csajszival :(