Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 10. 21:34

Légy kitartó Liluval... Visszahívni nem fog írj neki mailt! Válaszol ne aggódj! Megéri ha eléred :) komolyan mondom :) 

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. július 10. 00:40

Hali ElVaráZsolt!

Én Loláról tudok információt. Röviden nagyon jó!

Nem könnyű elérni mert nem vállal sokat egy napra, de akit fogad az megelégedéssel távozik.
Ebből adódik, hogy ideje van rád nem sürgetet, tudja mitől döglik a légy.

Szóval próbáld ki nyugodtan, megéri többször próbálkozni telefonon. 12-17 közt nagyobb az esélyed , tapasztalatom szerint.

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 09. 22:08

Ismételten voltam Lilunál :) mit ne mondjak fenséges volt :) azt hiszem a megfelelő embert ismertem meg Benne!! Aki teheti látogassa meg, de vigyázzatok rá mert egy kincs....

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. július 09. 21:49

Ha Lolára rákeresel itt, akkor találsz róla véleményt.

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. július 09. 16:53

Baracklé Adri23 fehér vagy ork ? Nagyon kerek mindenhol, az popsi maga a csoda.

Baracklé · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 08. 22:01

Hello, én Adrinál voltam, kellemes kis teremtés, kedves... szűk puncus...hmmmm

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 07. 22:29

Nem is próbálom azt hiszem maradok a bevált dolgoknál... Lilu vagy Edina lesz a nyertes amelyikük előbb válaszol nekem !! kezdek ráébredni hogy a képek nem igazán a valóságot takarják és ahol eddig jártam ott tudom mire számíthatok. 6-7 lányból már tudok talán választani :)

hajó · Tag (259 hozzászólás) · 2014. július 07. 21:43

Lecsó12!

Szerettem volna infót szerezni Suzy-ról, de csak annyit tudok, hogy aktív hirdetésben azt írja, hogy hívhatsz 0-24 óráíg, ehhez képest ma egész nap ki volt kapcsolva. Nem tudom mit gondol rólunk? Valszeg, hogy a sok hülye csak hivogasson és költse a pénzét az üzenetrögtítőre! Ha nincs itt, nem tudom miért nem szünetelteti a hirdetését mint nagyon sok normálisan gondolkodó Hölgy itt a VL-en. Én speciel ezek után már nem hiszem, hogy fogom hívni!

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. július 06. 22:09

Szevasztok!

Infót szeretnék tőletek kérni az alábbi lányokról. Akár privátba is jöhet, rövidebb/hosszabb beszámoló.

Adri(23), Nati(23), Lina(19), Vivienn(23), Edina(24), Kellyxxx(26), Lily(30).

Köszi szépen előre is!

apolló78 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 06. 20:45

annyira rossz h nem lehet nyiltan leírni a negatív tapasztalatokat ezen az oldalon a lányoknak csúfolt valamikkel kapcsolatban :) igy fölösleges a fórum nagyon egysíkú csak dicsérni és ajnárizni lehet a pr*st*kat :) de hát mit várunk...

apolló78 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 06. 20:43

buta pr*st*któl mit vársz :)

gesztenye · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. július 06. 18:49

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata Baby(20)al kapcsolatban.

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. július 06. 13:16

Valaki tud valamit Belluskáról eltűnt, nem látom hirdetését se itt, se ***moderálva***, telefont nem veszi fel.
Infó jöhet privátba is , ha nem publikus.

Köszi

Baracklé · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 06. 08:21

Köszi!

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2014. július 05. 00:28

Nekem ez egy kicsit zagyvaságnak tűnik. A 4. pontot még csak értem, de az 1-3 pontot megmagyarázhatnád a gyengébbek kedvéért.

Bár szerintem azt még te sem érted.

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 04. 17:16

Látod, nem esik, le, ennyi erővel egy kocsmában a fiatal pultoslányba is szerelmes lehet az ember, mert kevdes a borravalóért...... nem!?..... :DDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 04. 17:15

Nah, de ennyire!? :D :D A tündérmesékben nem kellene hinni..... :D :D

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 04. 13:44

probáld meg érzések nélkül kezelni a szolgáltatokat és az összes nöt akkor nem lesz gondod az életed folyamán,ugy is ***moderálva*** az összes mind szolgáltato mind nő ,***moderálva*** szolgátatoba meg ne legyél szerelmes inkább kérd meg a gubás nevü uriembert hogy elmehess az edzéseire és ott erösödj mind testileg mint lekileg!

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 04. 13:38

***moderálva*** A képeken ö van de nem mostani képek az biztos vagy nagyon gyorsan öregszik,a teste az elmegy 1 gyerek után de hogy el van szálva magátol az is tuti,sokkal szebb ,és jobb szolgáltatok vannak a városba kb 30 éves lehet kinézet alapján és ami elretentett van 1 nagy májfolt a hasán vagy anyajegy ami rontja az amugy is gyenge összképet,sztm még a orába se ér ***moderálva*** ha meg többet ***moderálva*** felejds el nézz körül másik lányok közt probáld ki kamillát na ö profi eléggé van rutinja a korához képest.

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. július 04. 08:49

Niki(45)-ről kérdeztek lejjebb és én is csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Korrekt sz*lg*lt*tó. Istenien fr*nciázik, talán a legjobb a városban (Laurával (31) holtversenyben :) ). A szex is nagyon jó vele, nem kapkod, teljesen normális. Viszont kicsit sokat tud beszélni, ami van amikor jó, mert oldja a feszültséget van amikor már kicsit zavaró. De "be kell tömni" a száját és akkor csöndbe marad. :D :D

Téma indítva: 2010.02.25., 8605 hozzászólás összesen