Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
TNS · Újonc (138 hozzászólás) · 2014. június 02. 16:19

Én Kiarát ajánlanám, teljesen barátnő feeling, de most jelenleg nincs Pécsett.

Doki41 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 02. 14:53

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését *** (Violetta)

Sziasztok Pajtások!!!! Úgy gondolom mindenkinek tudnia kell a tapasztaltomról ugyanis nagyon belefutottam a férfi nemzedék egyik rémálmába... Végre kisütött a nap jó kedvel felkeltem egyik reggel és úgy gondoltam elmegtyek egy kellemes fél órára az egyik kiválasztott amazonhoz Pécsen!!!! Így is volt felhívtam a számot elmondta a t*r*fákat és hogy mibe mi tartozik majd én mondtam is neki hogy akkor mennék ő erre azt mondta hogy Uránvárosba kell mennem az E. GY. utcába és akkor hívjam fel ha ott vagyok. Meg érkeztem és fel is hívtam mondta a ház számot de megint fel kellett hívnom hogy megmondja melyik kaputelefont kell nyomni.... Így is volt fel mentem de mikor ajtót nyitott már is el ment a kedvem mindentől és már is tudtam hogy ***moderálva*** beljebb leszek mert hogy én nem maradok az tuti... Szakadt rongyos köntösbe várt ami szerintem még gyerek korába használt a haja zsíros volt és amikor el kezdett beszélni nahát majdnem el*k*dtam magam ugyanis nem tudom hogy nem volt neki foga elől vagy ki volt r***dva neki mert nem nagyon akartam tovább maradni mert biztosan betakartam volna hogy van mersze fel tenni ilyen képeket magáról mert egyiksem tükrözi a valóságot így hát el is jöttem és egy darabig nem kívánok el menni a pécsi amazonok hoz nehogy még egy ilyen trauma érjen. Így a végén szeretném megköszönni ezt a rém álmot Maya Pearl nek.

Törölt felhasználó · 2014. június 01. 22:18

Na'on jó kérdés!

Egyet tudnék ajánlani, de sajnos Ő már régóta nem hírdeti magát itt. :(

Rajta kívűl én max. azt tudnám megírni, hogy ki az, aki nem teszi ezt!

JordanBelfort · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 01. 20:26

Orsinál nem volt még senki?

Golgota · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. június 01. 18:48

Sziasztok!
Pécsen érdekelne olyan lány aki abszólut barátnő feeling. De tényleg..  Linda, Adry  edina közül esetleg valamelyik lány nem ilyen beütésű??
Válaszokat előre is köszi!!

Törölt felhasználó · 2014. június 01. 12:33

Urak,tud valaki olyan hölgyet,aki élvezés után is  lelkesen kényezteti a cerkát?

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. május 31. 16:37

Kis önreklám..... :D :D

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. május 30. 21:02

Szevasztok!

Kellyxxx-ről tudnátok írni vmi infót? Privátba jöhet beszámoló is, megköszönném!

Törölt felhasználó · 2014. május 29. 17:50

Ami látható belőle szerintem is szép! :D

Ő eddig Győrben hírdetett.

TamTak · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. május 29. 15:51

Közben a hírdetése már el is tűnt az oldalról.

TamTak · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. május 29. 15:20

Sziasztok!

Kriszti (33)-ről valakinek infó?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. május 27. 08:15

A stílusból az esetek nagy részében azonnal levágható, hogy...

De szerencsére már a modi írja oda, hogy mi az ábra, és nem kell másnak!:)

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. május 27. 01:09

De amse az a lényege az egésznek h van lift vagy nincs... csak le irtam és kész... :)

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. május 27. 01:06

Nem tom csak le írtam, de akkor is eddig a legjobb hely!! Voltam már egy két helyen én is... Tiszta, és szép... jó na az a lényeg!! :)  

ibrahimpasa · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 26. 23:57

Elnézést kérek hogy a. Mai véleményem megosztottam bocs fórum,ha gondoljátok toroljetek  

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2014. május 26. 20:38

Bellus sztem ilyet férfi nem írna hogy : sziasztok kandúr társaim :DD Meg amúgy is kissé túlzónak érzem ezt a beszámolót, nem túl reális ;)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. május 26. 18:35

Nekem erről az a véleményem, hogy a lift megléte SEMMI garanciát nem jelent arra, hogy nem egy lepukkant p*triban vár a lány. Semmi összefüggés nincs a kettő között. A 4 emeletes panelokban amúgyis csak lépcső szokott lenni, csak a 10 emeletesekben van lift. Nehogy már azt állítsd, hogy aki nem egy 10 emeletesben fogad, az automatikusan jó eséllyel igénytelen lakásban dolgozik!

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. május 26. 14:43

Azért barátom h el tudd gondolni h azért nem egy lebluggyat helyen van!!! 

reyo · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. május 26. 13:43

Már több beszámolóban láttam és most már tényleg érdekel: miért fontos az, hogy liftes az épület? :D

ibrahimpasa · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 26. 12:02

***Kérjük az Önreklám mellőzését***  Bellus

sziasztok kandúr társim! A  mai nap ismét ellátogattam Bellushoz! Fúúú hát az a csajszi eszméletlen jól nézki !! Az ajtóba mikor beléptem szexy fehérneműben és combfixben fogadott. Elmentem  tusolni és mikor kiléptem az ajtón a cerkám egyből állt mikor megláttam azt a bomba testett és a feneke eszméletlen jó! Aranyos és kedves volt velem mindent megcsinált ahogy én szerettem volna,az ágyban is nagyon jól teljesít a hüvely izmával nagyon jól játszik :) fenomenális!! Úgyhogy csak ajánlani tudom ezt a csajt! 10ből 10es! Köszönöm Béby hogy nállad lehettem ismét! Legközelebb is hozzád megyek!!

Téma indítva: 2010.02.25., 8532 hozzászólás összesen