Szinte már hiányoltam, hogy mostanában nem nagyon moderáltak... hisz 1-2 hónapja kb. csak ezeket a kimoderált sablonszövegeket lehetett itt olvasni, láthatólg kezd újraéledni ez a vonal...
Na, de holnap meglátogatom Kiarát, szóval igazából nem is érdekel a dolog... sőt, azon kívűl semmi nem érdekel.:D
Csak lennék már ott... :D
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2014. április 10. 14:39
massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. április 09. 18:43
Szerintem a hirdetés feladásakor lehetne pontosabban fogalmazni , elkerülendö a félreértéseket . Az alábbi hozzászólásban is van néhány hiba , de nem az én tisztem javitgatni . Szép estét , kellemes magömlést .
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. április 09. 18:01
:):):) Köszönjük Emese:)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. április 09. 18:00
Ne legyél gonosz,lehet szökőnapkor született:)
Egy kedves lány · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. április 09. 16:12
Kedves Alexa, vagy mittudom én ki is vagy! Ha az IP cím egyezik akkor saját magad reklámozod, vagy saját magad fényezed!! A szerkesztők, hidd el nekem hogy nem HÜLYÉK!!! :D Jól tudják hogy ki is vagy valójában!
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2014. április 09. 15:41
Nekem is feltűnt, hogy jóideje már nem öregszik....
Bár, ahogy látom most mégis sikrült neki egy évet :D
Már 19 van a neve mellett.
Barátnő · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 09. 14:53
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Alexa)
Sziasztok!Én már jártam úgy hogy egyik vendégem mondta hogy mik vannak felírva rólam és ha nem hiszem el megmutatja!!!Mivel a saját érdekem is volt a dolog,bekapcsoltam a gépem és megmutatta a fórumot hogy......!megengedtem neki hogy bejelentkezzen a gépemről hogy cáfolhassa a dolgokat és ugyan úgy jártam mint a hogy most szegény lány "az önreklámozást kérjük mellőze"felirat jelent meg!!!A vendégem meglepődve ült és nem kapott levegőt!!!!Lehet hogy így járt vagy hasonlóan Alexa is de én a helyébe lesz....nám mert csak irigyek!!!!ENGEM IS MAJDNEM TÖNKRE TETTEK (a menedzserek) FÓRUMOZÓK(IDEGILEG-****moderálva***) AZ IJEN beírogatásal!!!!PUSZI
Egy kedves lány · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. április 09. 14:18
Alexa saját magát megcsinálta SOS fr*nciába? XD Érdekes kis önreklám!!! Gratulációm fogadd el és további sok sikert kívánok neked a Pécsi pályafutásodhoz!
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2014. április 09. 10:05
Lina az örök 18 éves......
Belga · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 08. 12:22
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** /Alexa/
Sziasztok!Massfun megjegyzésére felkerestem Alexát mert engem izgatnak a natur dolgok!Én most jártam az említett hölgyikénél,(SOS-re)de azon kívül hogy ténylegesen Ő szerepel a képeken és ráadásul egy kellemes és tüneményes lány,tiszta-higiénikus,rendezett lakásba és friss törölközövel invitál a fürdőbe ami nagyon ritka!!!!Meg sem említette még ***moderálva*** ként sem azt,hogy netán vállalná-e a "natur sex-et!!!Csak a fr*n...át vállalja naturba de ha szertenéd végig is!!!!Kellemesen csalódtam és mindenkinek alyánlom!!
massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. április 08. 07:49
Hát én inkább elkerülöm , másutt igy hirdet : " Sziasztok!Kedves,mosolygós,kaland kedvelő csajszi vagyok aki kimondottan szereti a natúr ill.popó sex-et! " " *LVEZZ A P*N*MBA!!! " Hajni és Zsani néven . Ha rákeresel a számra . Ritkán irok negativot , a nöket tisztelem , de az egészégem elöbbrevaló .
Törölt felhasználó · 2014. április 08. 07:29
Ez a Alexa21 véletlenül nem a volt Millike---nagyon hasonlít rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. április 07. 18:43
Tudom! :DDDDDDDDDDD
Törölt felhasználó · 2014. április 07. 07:52
Megírom privátba, mert ha ide írom be, kimoderálják az utcanevet, mint reklámot. :P
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2014. április 07. 06:48
De gonosz vagy... :D
sanfrancisco · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 06. 23:11
Az általad említett 2. hely egyébként hol található? Fura, hogy egyébként egyik helyről sem hallottam.. :)
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. április 06. 18:19
Inkabb vmi Halalbrigadot kellett volna..... :D
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2014. április 05. 21:34
Ja, le is rendelte apuci rögtön a TEK-et... há' pfff
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. április 05. 20:45
Mondjuk erdekes, hogy en azert irtam, mert a Pava lanyat ott csinaltak meg nem messze....... :(
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. április 05. 20:44
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD