Az a hír járja,hogy Pécsett az Amor és az Afrodita bárban van lehetőség külön szolgáltatásokra.
Tudtok erről valamit?
Az a hír járja,hogy Pécsett az Amor és az Afrodita bárban van lehetőség külön szolgáltatásokra.
Tudtok erről valamit?
Sziasztok!
Én már másodszor tettem tiszteletem Lolánál, és még sokszor fogok visszajárni hozzá.
Bemutatkozó levelében azt írja „Nálam semmi trükk, semmi álca, csak buja pillanatokra lelsz.”
És ez pont így is van. Mindent meg lehet vele beszélni, és az lesz amit kértél. Korrekt minden szempontból.
Előző találkozásunk óta levágatta a haját, talán így még gyönyörűbb. Csodálatos kerek popsi, feszes cicik, illatos, szolizott, barna, bársony bőr, tengerkék szem jellemzi ezt a mindig mosolygós tündérkét.
Közelségétől mindig jó kedve lesz az embernek, és még mellette jó a humora is. Belevaló vagány kis csaj. Az ágyban türelmes és odafigyel , hogy neked a legjobb legyen, nem sürgeteti az embert, kellemes vele hancúrozni.
Screpy!Drága vagy!Köszönöm mégegyszer
Köszönöm! :D
ez nem semi mimegy tiszta szégyen
Sziasztok!
Én nem vagyok 1 nagy hozzászoló..
De tegnap belnyúltam a Tutiba :D
A hölgy Lola... csak röviden szép,Jófej,korrekt és az ***moderálva*** is kedvező....
Nem ma kezdtem az ipart én sem, de életem a top 5-jében is elöl van az Tui!!!
Szóval abszolút ajánlott kategória.... és Vigyázni rá mert nem sok ilyen Gyöngyszem van városunkban....
Megköszönném ha elküldenéd a számát privátba :)
Hella el es virul, csa nem hirdet, de ugyan ugy hivhato es fogad vendegeket.
Tuti....! :DDDDD
Ismerős a helyzet 1-2 ember nagy örömére... :D
Vagy inkább, mint a szita..... :DDDDDDDDDDDDD
Aranyhal memória ? :D
Azt már el is felejtettem..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A másik részére gondoltam természetesen... :D
A habtestűboy jellemzés?! :O :( :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nana !
Ez még viccnek is rossz ! :D
A végén még egymásra találtok habtestű munkásboyyal..... :DDDDDDDDDDDDDDDD
Csak azt tudom, hogy férfi és hirdető.
Gondoltam megelőzöm a bajt... :D