Kedves Daniella25!
Elképesztő, saját magadról nem tudsz egy értelmes bemutatkozó szöveget megszerkeszteni? Ha nem megy segítek, de ne a más tollából ékeskedj! Nehéz lehetett, bemásolni a szöveget az én bemutatkozó oldalamról. :-) Szép estét!
Kedves Daniella25!
Elképesztő, saját magadról nem tudsz egy értelmes bemutatkozó szöveget megszerkeszteni? Ha nem megy segítek, de ne a más tollából ékeskedj! Nehéz lehetett, bemásolni a szöveget az én bemutatkozó oldalamról. :-) Szép estét!
Réka akkor a legszebb nő bárki bármit mond!! Gyönyörűszép arca van, az fogott meg benne igazán!! A teste is eszméletlen jó de arcra meg aztán pláne gyönyörű!! MEg a heni is nagyon jó bőr, igaz h engem a réka fogott meg igazán pedig avval én még nem is voltam, de nagyon megfogott!!! :) És ráadásul nagyon kedvesek és aranyosak!!! :)
köszi szépen!
Üdv!
Én voltam nemrég és tudom ajánlani! Olyan a hozzáállása amit elvárna az ember egy ilyen helyen és korához képest testre is ott van. Tényeg az van amit kérsz, veled foglalkozik,nincs siettetés, finnyákolás, plusz megvan a rutinja is minden téren. Így belegondolva nemsok negatívum jut eszembe :P Egyszóval megéri na
Moncsinál volt már valaki?
Nem értem a ki***moderálva*** és ***moderálva*** miért kerül moderálásra??
Ez a kép retusálás olyan,mint ha ***moderálva*** egy szép autóért egy rakat ***moderálva***,amit képen láttál,aztán a helyszínen meg egy lepukkant tragacs várna. Nem engedném meg az ilyen mértékű változtatásokat. Fordultam már ki így több lánytól is.
Én is voltam Heninél de azért a képei fel vannak turbózva van benne roma beütés azért van benne de a szolgálatásával nincs gond.Réka képei is fel vannak szépitva
Heló
Én a hétvégén voltam Heninél!! Nagyon rendes aranyos, ő van a képeken, és még kerekebb a segge mint a képen :) eszetlenül jó alakja van nagyon jó csaj és nem ***moderálva***!! Csak ajánlani tudom, nem kell félni h átver, a lakás nagyon pöpec, liftes az épület, szóval nem most voltam ott énse utoljára szerintem!!
Üdv!
Zsani (18) esetleg Alexa(22)-ről valakinek tapasztalat?
Lányok!
06-20/80-1*****
A fenti számról Balázs néven bejelentkezőnek,sajnos nincs jobb szórakozása,mint időpontot kérni....
Ezúton is gratulálok,a szánalmas kis játékaihoz :)
Szia Laura!
Ha nem baj én mégis jobb szeretem a valódi besziket!:))
Szép Estét!:)
Koszonom Neked is a dicsero szavakat Dragam,varlak maskor is oriási szeretettel!!!
Kincsem, kiralynonek erzem magam,ahogy irsz rolam!:-) Koszonom szépen a soraid es megigerhetem,hogy a jovoben is a kedvedben, illetve a jelenlegi es a jovobeni Kedves Vendegeim kedveben fogok jarni! Hetfore mar jobban leszek,megfaztam picit. Csokollak Kincsem!!!
Ez hülyeség. Voltam Viviennél (és előtte másoknál is, így van összehasonlítási alapom) és teljesen rendben volt a csaj. Kedves és előzékeny volt (pedig alig találtam meg), végig mosolygott és kedves volt, minden kívánságom leste, ő maga is tiszta és kellemes volt és a lakást (főrdő / szoba) sem érhette rossz szó. Az meg, hogy nem sorolnád a fehér emberek közé nonszensz, megkockáztatom azt sem tudod kiről van szó.
Én is ezt mondtam...
Köszi!Ez jól esett..
Ugyan már! Miért ne lehetne magával elégedett???
Legalább jófej volt és belátta, hogy hibázott...
űdv!az apróban név nélkül hirdető fekete tangás csajszi kamú!!!megbeszéltük a talit. odaérek a megbeszélthejre felhivom .asztmondja 20 perc türelmet kér elúgrot a boldba .erre kettö percmulva látom az erkélyen dohányozni a barátnöjével!felhivom,aszt válaszolja kérmég 5 percet véletlen kizártamagát!kishilyán elkűltem a fenébe.
Lehet, neked ez jut eszedbe az önreklámról, én inkább nem írom le mit gondolok róla, mert nem tűrné a nyomdafestéket...