Sziasztok! Barby nagyon csábító főlleg az édeshármas ajánlattal együtt!Volt már valaki nála-náluk?
Törölt felhasználó · 2014. január 17. 15:49
Törölt felhasználó · 2014. január 17. 08:57
SZIA HA INFOT KÉRSZ RÓLAM NEM FOGSZCSALODNI MERTÉNNEM AZ A CSAJ VAGYOK AKI MÉRI AZ IDŐT ÉS NOSZOGAT HOGY elvezzél el.Kedves és aranyos es szép arcú magyar lanyvagyok. Nem kamu képek vannak fennt rólam az a valós, ha szerdtnédabban az oltozékbe fogadlak amibe szeretnél látni. Puszi Bella.
Törölt felhasználó · 2014. január 17. 07:28
Igen ---Carmen27-re gondoltam!!!!--nem vagyok egy kis kaliber de jobban szorított mint Vivien!!!
Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 16. 21:00
Ha a neve a korára utal, akkor van még ideje tanulni. Ez most így sikerült.
Legközelebb stratégiát vált. Sajnos az ember a jóra gondol, aztán eldurvul a végére. És akkor mondják rá, hogy bunkó. Pedig csak az előzményeket kellene nézni.
Szerintem kedves, aranyos lányka lehet, bár már nem látható a hirdetése így nem tudom ki lehet ő.
Majd legközelebb okosabban dolgozik. Ez voilt a tanulópénze
Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 16. 20:57
Carmen 27-re gondolsz?
Tényleg! Melyik a legszűkebb lány a Pécsiek közül?
bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2014. január 16. 09:40
elég nagy madár vagy kedves ha ezt igy csináltad,ez azért lehet,mert sok élettapasztalatod van,az okos ember más kárán a buta sajátján tanul...
lehet nem volt megfelelö a szolgáltatás amit nyujtottál neki azért lépett le...addig mész füredeni amig ott a vendég itt is bejátszik hogy semmi tapasztalatod nincs az emberekkel..
odáig rendben lehet,hogy szereted a p*nzt és ezért bárkinek szétteszed a lábad ..
na de hogy ingyen ...
sok sikert a pályafutásodhoz...
Törölt felhasználó · 2014. január 16. 08:15
Szia!!!Én voltam Vivien22--nél először egy franciára,másodszor egy rendes félórára és olyan átlagosan ment le mind két alkalommal,én Carmennel sokkal jobban éreztem magam és még szűkebb is ráadásul
Törölt felhasználó · 2014. január 15. 21:54
Szerintem te kampányolsz...
Brigitta18 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. január 15. 21:01
Lányok vigyázzatok mert van egy nem épp fehérbőrű ember, aki ma meglopott! Amit kért megkapott, ezután angolosan távozott a p*nzemmel együtt, amíg én fürödtem! Még a bejárati ajtóm is nyitva hagyta! Az ember kb. 165 cm magas 65 kiló normál testalkatú rövid fekete hajú és behízelgő modorú! Több órát vagy egész éjszakát kér és a p*nz nem számít neki! Kérlek hogy jól vigyázzatok az értékeitekre nehogy úgy járjatok mint én! Jó tanulópénz volt ez számomra!
feri169 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 15. 19:28
Hát igen ma megint olyat kaptam VIVIENNTÖL amit eddig még senki mástol nem, elvarázsolt a jelenlétével mosolyával mozdulataival itt is megszeretném neki köszönni köszi drága VIVIENN !!
Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. január 15. 13:55
Viky 30 egy nagyon kellemes hölgy. Ugyan teltebb, mint a képeken, de kedves,az *rai normálisak, a hozzáállása kitűnő és a cicijei hűha!
A barátnő feeling megvolt, jól éreztem magam minden szempontból!
casanovas · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. január 13. 16:22
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Én is jártam már hasonlóképpen Miával. Szerintem csak fantom és szórakozik, vagy valaki volt már nála esetleg?
béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. január 12. 12:53
Mia 25 tegnap felhívom megbeszéltük hol találkozunk oda megyek és nem veszi fel a telefont egy potya ut volt
szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. január 12. 09:27
Sziasztok! Réka (25)-ről valakinek infoja aki esetleg járt már nála?
feri169 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 11. 16:59
szia hajó ! IGEN NAGYON JÓ VOLT VIVIENNEL !!! DE SZERINTEM AZ HOGY KICSI VAGY NAGY BETÜVEL IRTAM AZ SEMMIT SE SZÁMIT AZ A LÉNYEG HOGY ÉN MEGVAGYOK ELÉGEDVE VELE ÉS PERSZE TI IS ELTUDTÁTOK OLVASNI A VÉLEMÉNYEM VIVENRÖL !!!! KÖSZI!!!
hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 11. 09:03
Szia Feri!
Vivien valóban nagyon jó, de ha tényleg ilyen elégedett vagy vele ,legaláb nagy V-vel írhattad volna a nevét!
Bocsi.
feri169 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 10. 14:06
sziasztok! Ma voltam vivennél és olyat kaptam töle amit nem is hiszek el hogy ezt én megkaptam kedves aranyos és odaado volt az edigi legjobb lány szerintem !!!!
hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 09. 19:49
Hello!
Amit Just4fun írt teljesen fedi a valóságot. Sztem próbáld majd ki ha visszajön Szombathelyről és nem fogod megbánni.
Balázs92 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. január 09. 16:02
zsófinál én jártam... hát nem volt rossz, de nemtudom. volt már sokkal jobb is. időre megy nagyon az egész. látszik rajta, hogy nem élvezetből csinálja szóval unalmas. a képei pedig nem hasonlítanak önmagára
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. január 09. 15:57
Ez egy komoly levél!?!?! :DDDDD