Masszázskedvelőknek ajánlanám:
Meglátogattam az elmúlt hónapban Roxyt. Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e tapasztalataim, mert felemás érzésekkel távoztam.. Négykezes masszázsra jelentkeztem be, már a telefonban elmondta, ő csak kézi-cicis játékban van benne, de a párja bizony sokmindent bevállal. Érkezéskor két erősen 50es, de viszonylag ápolt külsejű hölgy fogadott. A helyszín régi polgári ház, földre terített lepedőn történik a masszázs, ami háááát, eléggé közepes, ráadásul a magam 71 kg-jával és 171 cm-vel nem vagyok egy óriás termet, mágis alig fértek el mellettem a szekrény és ágy között. Aki ezoterikus dolgokban otthon van, és kedveli, menjen bátran, de amikor zéró pont energiával, űrvákumból nyert kristállyal kezdett el a hátamon kőrőzni a fájdalmas derekamnál, majdnem felröhögtem.
A levezetés: nos, a lehetőségeket látva én a négykezes masszázs kézi levezetésselt választottam, ennek ellenére volt egy pillanat, amikor arra döbbentem rá, a társnő tövig bekapta a farkam. Alapvetően finoman, jól csinálta, de ha ilyen fordulatot várok, megkérem: húzzon gumit mindekettőnk védelmére. Az elszámolás korrekt, de az egész műsor időben kicsit rövidebb volt az egész mutatvány, mint terveztük, és inkább a masszázs kárára.
Szóval az ítéletem: erősen közepes!