Üdv!
Igazad van Cyberdárdás, de a realitás mégis csak az amit én írtam. Még ha mindenki jobban járna a naplós, korrekt időbeosztással. Persze senki sem szeret órákat várni, főleg feleslegesen, de ez van. A helyzet az, h amíg ezzel a módszerrel is tolongás van nálkuk, addig minek változtassanak? Nekik ez sokkal kényelmesebb, vendégből meg úgysincs hiány, tehát marad aki gyorsabb, pofátlanabb az jut célhoz :) (mint az életben általában..) Amúgy szerintem ez a legtöbb csajnál így működik sajna. :( Max a visszajárósokkal kivételeznek néhol. Egy másik szemszögből pedig: Ki tesz kinek szivességet? Persze mi f*z*tünk, de az a helyzet h te akarsz eljutni hozzájuk és nem fordítva. Fura lenne ha ezt nem használnák ki. Ja és még a hozzáállásról: próbálná ki ezt valaki h pl. napi 8-12 ember átmegy rajtuk minden nap(!) és akkor még legyenek kedvesek,odaadóak meg élvezzék... csak én látom ebben a lehetetlen küldetést? Sajnálni sem tudom őket ne értsd félre, de ahol ilyesmiket el lehet várni az egy teljesen más szint más *rakkal.