Bacardy! Melyik Barbykáról van szó?? 19 vagy 20?
Szexpartner fórum pécs
Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2012. június 13. 08:50
bacardi74 · Újonc (28 hozzászólás) · 2012. június 09. 14:45
Sziasztok!
Nemrég meglátogattam Barbykát, hát urak isteni élmény volt!
Bátran merem ajánlani, isteni kis törékeny lány.
Fantasztikus a franciája és a barátnő filing is meg van.
Nem siettet érzéki lány, jó volt nála!
Köszi-köszi!!! Nem utoljára jártam ott!
Pusza a két tetkód közé!!
Törölt felhasználó · 2012. június 08. 15:10
Sajnos nem tudom a privát számát.Pedig jó lenne.. ha esetleg tudsz segíteni,megköszönném.
Béjla · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. június 07. 13:10
vállal
Béjla · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. június 07. 13:09
bocs nem szereti, hanem csauszka masszázst vállal
Béjla · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. június 07. 13:09
Sziasztok! Olyan csajt keresek aki csauszka masszázst vállal nem tud esetleg valaki, baranya megyében.
Törölt felhasználó · 2012. június 05. 17:09
Sziasztok!
Mia25-ről valakinek tapasztalata... Most kinéztem magamnak, de nem szeretnék belefutni egy kellemetlen élménybe... ;)
Előre is köszi!
F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. június 05. 13:13
Hát van baja.Én voltam nála.De szerintem már a ***moderálva***sem éri meg.Kinézet is leromlott,a hozzáállás is sokat.Pedig valamikor még az egyik legjobb volt Pécsett.A privát számán elérhető.Remélem tudtam segíteni.Üdv.
szexyparos · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. június 02. 11:42
Sziasztok!
Edinacica-t mi egyszerűen imádjuk! Minden találkozás egy külön élmény! :)
csücsök · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 01. 10:54
Sziasztok!
Andi, Derina és Mucuska érdekelne, ha tud valaki róluk infót légyszi írjon!
Köszi!
Törölt felhasználó · 2012. május 30. 09:43
Nemrég voltam Nicole-nál masszázson. A megszokott módon és téren megy a dolog, kellemes beszélgetés mellett alapos masszázst kaptam, amit a végén ugyebár a becses keblek felfedését követően egy igen szakértő kézi levezetés tetőzött be. Minden percét élveztem, ajánlott vadászni rá, amikor Pécsett van! ;)
Törölt felhasználó · 2012. május 28. 13:42
Tiszteletem hölgyek,urak....ki tud valamit Helláról??? Eltűnt az oldalról már egy ideje..ha valakinek van infója,azt megköszönném... további szépeket :)
set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. május 27. 20:30
Csumi
Én elsőre Barby 19-et ajánlanám neked jó szivvel , kedves , közvetlen , egyszerűen egy istennő na.
És nem a "kanja " vagyok... bár ha eleget fizet..ne át vágtáznék ebbe az iparba. :-D
szóval ha elmész hozzá tuti nem fogod megbánni némely másik szolgáltatóval ellentétben .
de tudod hogy van kinek a pap... kinek a papné . egyszóval teszteld őket magad!
Törölt felhasználó · 2012. május 27. 14:59
Urak!!---Ha valaki volt már Kinga21--nél,akkor légy szives mond meg hogy a képeken látható hölgyek közül melyik Kinga mert az egyiken van tetkó a lábán a csizmás képen viszont nincs,pedig a kép alapján ki kellene hogy látszódjon a csizma alól---viszont csodás a feneke a csizmásnak--és engem ez nagyon érdekelne-már mint a feneke--Köszönöm!!!!
Törölt felhasználó · 2012. május 25. 15:48
Én már jó ideje koptatom Nicky (43)-nél a paplant. Csak ajánlani tudom, nagyon kedves, szakszerű, nagyon jó vele. Azt nem tudom, van-e vele valaki más is, én mindig csak hozzá mentem, és merem állítani, hogy sosem bántam meg. A francája csillagos hatos, végig is vállalja, és dugni is nagyon jó vele. Menj, el, próbáld ki.
LG · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. május 25. 08:53
Nicky valóban jó. Minden teljesen rendben van nála.
Eliza · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. május 25. 05:54
Drága Kuksi !
Nagyon szépen köszönöm, ha erre jársz nem leszek hálátlan :)
Eliza
Alex27 · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. május 24. 23:22
Sziasztok!
Nicky- ről tudnátok írni néhány infót? Mennyire igazak az adatlapjára írt vélemények? Egyedül fogad-e vagy mások is vannak a lakásban?
Előre is köszi!
kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. május 24. 09:18
Kedves Eliza!!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! Millió puszi!
(ha februárban tartod, akkor is...)
F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. május 21. 18:14
Még egy gondolat.Ez az ilkovics azzal védekezik,hogy ő elárulta a lánynak a nevét.
Én is be tudok mutatkozni "nyergesman","pizzás","kispasi",vagy bármilyen fórumozó nevén.Ebből szűrje le a leány,hogy az valós-e?
Az is lehet,hogy valaki az ő nevét mondta és most folyik a könnye a röhögéstől,az ilko meg kap az alkalmon,magára vállalja,hogy ő igazán járatos mindenkinél.Vagy azért,mert megint belepofázhat valamibe.Mert én már inkább ezt hiszem.....