Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. május 04. 20:10

Srácok!

Voltak korábban lányok, akik a ***moderálva*** utcában rendeltek. Vannak még? És ha igen, akkor kik azok? Volt ott egy-két kedves lány, akikkel jó tapasztalatom volt, és szívesen benéznék oda újra, hátha lesz még  hasonló élményem.

Köszi.

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 03. 22:32

Szia!

Azért ha van pár szabad órácskád, nemigen lehet felszaladni Pestre csak úgy!   Meg hát az is zsé. 

A héten és a hövő héten feszítve vagyok időben, de ha lesz egy kis szusszanásom rájuk nézek!  :-)   Egy jó kis masszázs rám férne! 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. május 03. 13:13

Helló!

Ne reménykedj, egyre több embert tudok, akik fokozatosan átszoknak Pestre. Nyilván nem véletlenül...

Akik továbbra is jók, Kicsi Laura, Nikol (az idősebb), Zoora és kb ennyi (masszban Évi verhetetlen!:D). Elizáékat nem ismerem, de a többiek a vlről, hááát...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. május 03. 13:09

Dettó!

Hozzáteszem, velem kedves volt, szóval azért nem szóhatok egy szót sem, csak ez így édeskevés...

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 03. 00:04

Még időben megvolt a szám.... :-)    El is mentettem!    Csak egy kicsit kiesik az útirányból!  Majd meglátjuk!   

Bővebb vélemény????   Okulásul mindenkinek! 

A jót is meg lehet írni a rosszat meg egyenesen kötelező!  

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 03. 00:00

Emese 25??  FRISS!  Valaki tudottvele beszélni egyáltalán???  VAgy akkora a kapás hogy mindig kinyomja....  

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 02. 23:56

Egy vicc jut eszembe:

"- M*ennyi??? szól le a gépházba a kapitány.

- 30!  jön a válasz!

- MI 30? , kérdezi a kapitány

- Mi m*ennyi?? kérdezikvissza a a gépházból....  "  :-) 

Nos akkor bővebben kifejtenéd??  :-) 

Úgy talán tudunk segíteni is!  

Pl ,   kor, , technika, környezet,elvárás stb.....  :-)

Noooormááááális?????  :-)   elég tág fogalom! 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 02. 23:48

Szia!

Van egy kis probléma.  A fiatalok szinte mindegyik kapkod, azt hiszi hogy ez gyorsvonat, és ha nem siet, akkor lemarad!  Szerintem nekik senki sem nondta még meg, hogy a f*ancával sem kell kapkodni!  Sőt azzal nem!  Még régen volt egy élményem: gondoltam berántok egy szép piilangó egy gyors f*anciára- de tényleg szépet! - meg is lett!  Nos beöltöztem és vártam.  El is kezdte de valahogy úgy éreztem hogy nagyon unhatja vagy fáj a nyaka, mert mint egy lassított felvétel, ha hiszed ha nem volt hogy 1 percig semmit sem csinált csak tartogatta!  Én meg csak lestem, most kérdezzek hogy egyáltalán mit akar csinálni?  Nem kérdeztem úgy voltam vele ha neki jó , és nem kap szájzárat, akkor nekem is jó lesz!  Aztán szépen lassan azon vettem magam, hogy a "semmit" egre jobban élv*zem!  Néha egy két mozdulat...csak úgy pianóban!  NA de szépen lassan azért megjött az érzés, azt hittem szétrobbanok, de azt is szép lassan, a végére azért csak sikerült! 

Megkaptam tőle hogy ilyenben még nem volt részem??? NEM!!!!! 

Tehát a fatalok többsége gyorsvonatot játszik, az idősebbek már tudnak valamit a fr*nciáról. Az sem mind de vannak.... :-)

Eliza 37  próbáld meg, tiszta, aranyos kedves- még kávét üdítőt is kaphatsz!- és ténleg odaadó! Nem siettet, ráérsz az biztos!   Szokott nála lenni fiatal is.... :-)  a mostaniról sajnos nem tudok semmit mondani, Ő a Tündérke 23 . Képről formás, megvan mindene, és ami talán mellette is szól, hogy Eliza nem választ maga mellé csúnyát sosem.... :-)  meg bevállalósak is szoktak lenni!   De szerintem Elizát semnem szabad kihagyni! Mindent jól csinál de amit te szeretnél abban maximumot nyújtja!   Mondjuk 2/1?    :-) 

VAn még Lizzy 29 is.  Nagyon édes, aranyos, egyben van ő is!  hát próbálj szerencsét, kinek mi jön be! Mennyi időd van, és mindezt m*nnyiből?   

Náluk biztos nem fogsz csalódni! Bátran ajánlom az előzőeket!  :-)  Szép napot!  

Aztán visszajelezni ám a tapasztalatot, had okuljanak a többiek hogy van aki tényleg tesz azért hogy jól érezd magad!!!!  

Talán ezekből a véleményekből tanúlnak valamit!   Csak remélni tudom! 

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. május 02. 21:56

Hú! Ez kellemetlen, pont tervbe volt a hölgy a héten. De akkor ezek szerint felejtős, pedig testre, meg arcra ami látszik belőle az bejövős.

Kit ajánlanátok a fiatalabb korosztályból akinél a legjobb volt nektek a francia? :)

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. május 02. 17:54

OK,de ki a legjobb???(aki tényleg normális)

döfidákó75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 02. 17:44

Hali!köszi a többieknek is az infot!

döfidákó75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 02. 17:39

Hello! Köszönöm Pizzás az infokat!

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 23:25

Ez úgy szokott lenni, hogy válogatsz, válogatsz, és ha rátalálsz arra amit ( akit )  keresel, az vagy abbahagyja és eltűnik- ami a rosszabb, mit is rosszabb LEGROSSZABB! - , vagy ha tovább keresel, akkor rájössz hogy a "kategória" győztesnél jobbat amúgy sem találsz!   NA de azért a kíváncsiság nagy úr!   :-) 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 23:13

Klau....

Nekem is hasonló negatív esetem volt vele régebben. A környezet tényleg első osztályú és tiszta minden mint a patyolat!  De ennyi!   A képek miatt többet vártam volna úgy ránézésre, arcra nem rossz éppen( kicsit makrancos) , testre sem utolsó éppen csak a modora, az siralmas!  Fekszik, nyugszik, nem nyúkál, nem tapogat,  nem mocorog......  főképpen nem szövegel!  NAaa nézni nézhetsz azért, azt sem sokáig mivel a futószalag gyorsan lejár!   Kérni meg egyenesen kínos!  Lehet rossz sz*kmát választott! Ezzel a hozzállással nem is tudom hogy gondol valaki hosszú távra ilyent...... 

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:57

Kriszti ( 24 ) ről tudok.....

Aranyos, közvetlen, arcra is jó, és a többi is renben van, de ténleg,  humora is van,  és amit szeretnél tőle azt megkapod! Szert kísérletezni!  :-) 

HA kell forróvérű is bőven!   :-) 

A környezet tiszta, a csajszi is, úgy nincs azzal gond,  de lehetne szebb is - mármint a környezet :-) -  a lakás csoport egy kicsit régebbi építésű, az olyan amilyen! Úgysem tapétázni szeretnél...nem?? :-)  Lilinről meg írtam!  :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:46

Szia!   

Mennyire erotikus, és mennyire masszázs??  VAn aki összekeveri az erotikus masszázst a levezetéssel!  Itt ott megsimogat, semmi masszázs jellegel, csak úgy, hamar a lényegre tér és puff!

Hol rendel?  Netalán tantra masszázst is tud?   :-) 

Köszi!   Üdv!

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:41

Szia!  Lilinről....

Szép csajszi, formás a melle is meg úgy mindene!   Figyelmes, korrekt, nem sürget, lehet vele is beszélgetni!  A környezet szép és tiszta.  Érdemes kipróbálni.  :-)

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. május 01. 22:01

Szia! igazad van mást is ki kell próbálni. Ezért jószívvel ajánlom Évit, 0620241***moderálva***. Profilja: erotikus masszázs szex nélkül

Törölt felhasználó · 2012. május 01. 14:49

Natihoz tényleg ne menj,lehúzós és  semmit nem szabad nála.

Jóci 1 · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. május 01. 14:11

Nati gáz ne menj.Olyan mint a képen,de ennyi.Nem enged semit nem akkar semit csak a ***moderálva*** kell neki.Időt húz ncsinálja a hülyét nem akarja érteni mit akarsz

Téma indítva: 2010.02.25., 8547 hozzászólás összesen