Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. augusztus 21. 19:23

Hi!

Én még nem voltam nála, de piroson írtak már róla...

rangar · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. augusztus 21. 15:18

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy az Eropolison hirdeto Zoora-hoz volt-e valakinek szerencséje. Ha igen, akkor mi a vélemény róla.

Köszi!

Üdv!

ferkoo · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 18:54

mendi ajánlott rendben van franciája egyik legjobb tövig nyeli. valamint Stella is ajánlott

ferkoo · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 18:53

ü

dv mindenkinek érdeklödnék hogy Klau 18 rol tud e valaki tapasztalatot mondani :) uj vagyok a  forumon de azért jártam már egy két lánynál. m

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. augusztus 18. 14:08

Hi!

Én úgy láttam, az a hsz nem a 2 hölgy valamelyikéről szól, hanem egy 3.ról (lásd az előzményét ott a plen), ezért is jött rá a kérdés, hogy akkor valójában kire írta ezt a hozzászóló.

Ha pedig Kyra valóban külföldön van, akkor megvan róla a véleményem, mert ilyen esetben szüneteltetni szokták a hírdetést, vagy törölni, ha végleges a külföldi meló, és nem hülyíteni az embereket...

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. augusztus 18. 13:36

eggyet kell értsek veled az a lány mint ha nem is e világból való volna.

Szerény véleményem szerint a legjobb csaj a mi kis városunkban.

Mondanám hogy, ti is próbáljátok ki de, van bennem egy kis féltékenység:-D

Én tuti ezentúl csak hozzá járok!!!

Az illata igen nagyon finom,  hogy az izéről már ne is beszéljünk és hogy, mi mindent meg nem enged alapban. :-O

Aki el látogat hozzá kérem hogy, vigyázzunk rá együtt maradjon meg ilyen kedves érzéki türelmes. de első sorban szük leányzónak még hosszú-hosszú évekig.

Remélem még nagyon de, nagyon sokszor lesz hozzá szerencsém :-)

uros · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. augusztus 18. 13:34

A piroslámpán valaki 3 napja kért véleményt Kyráról és Szexynináról. 2 napja az volt a válasz, hogy már nem rendel Pécsett, külföldön dolgozik. Mivel két hölgyet kérdeztek, logikus volt a válaszhoz feltett kérdés, hogy ki? Erre nem volt válasz. Szexyninát viszont néhány órája dícsérte valaki itt, a fórumon. Eszerint lehet, hogy...?

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 18. 12:35

Háj!

Na ma megpróbálok bejelentkezni Izabellához. Már próbáltam hivni, de ki volt kapcsolva!Hééééé csaje!:)nem ám kicsúszok miattad a határidőből!:)

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. augusztus 18. 11:51

Hi!

Látom, Kyra semmit sem változott. Továbbra sem lehet elérni, de most már csak azért is hívogatom, hogy egyáltalán felveszi-e valamikor a telóját, vagy csak van hirdetése, de minek...

Bár az is lehet, hogy szimplán "csak" fekete listán vagyok nála (:DDDD) ki tudja!?

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 22:09

Sziasztok. A tapasztalataimat osztanám meg veletek. 

Volt szabadidőm, és nézelődtem kicsit. Sajnos az Elizáék ma nem étrtek rá.  

Vannak már csak fotóról elég kamu lányok, lerí róluk hogy egyes képeken nem azonos a személy. de  találtam egy szimpatikus hirdetőt.  

Kissé félve hívtam fel SexyNinát! 

A képeken tényleg ő van, viszont a képekhez képest is élőben sokkal jobban néz ki.  Felettébb kedves aranyos csaj.  A belépés elött Kissé tartottam a lakás körülményektől, de egy teljesen korrekt és szépen kivitelezett, lakásban várt, tiszta körülmények között.  Pont a megfelelő ruciban!!! 

Aranyos csendes kedves  leány, ettől függetlenül nagyon tudja mitől döglik a légy.    Tartottam tőle hogy elég fiatal és ezért kapkodva lényegre törően áll a lényeghez, hogy mielöb túl legyen rajta, ( mint sajnos nagyon sokan )  de szerencsére korát meghazuttoló tapasztalatokkal rendelkezik.  Hogy hol tanúlta, nem tudom de remekelt!  Tényleg semmi rosszat sem tudok rá mondani, a sok pozitív jelzőt meg úgysem hiszitek el! Jah és az illata... remek!   Mindenhol!  :-)   Inkább tapasztaljátok meg személyesen!  Csak ajánlani tudom ha valaki jól akarja érezni magát!  De tényleg!   :-) 

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:20

A csinivivyről tudtok valamit? Olyan jó s e g g e volt annak a lánynak!:)

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:17

ja a moderátor dolgozik!

v á l l a l

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:17

vállal

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:16

na csak összejön!:)

nem szeret---- vállal

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:15

szeret!:)))))vállal?:))))

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 13:14

Háj!Mi ez a nagy pangás?Mindenki robotol?Visszatérve Izabellára, tudja valaki miket vállal?NFVSZ?DT?

Már kezdek gyúrni rá!:)

Izabella · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 14:00

:DD

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 13:45

Neked legyen igazad Kedves Izabella!Erre egy megoldás van... le kell, hogy teszteljelek!:)

Tisztelt MT-k! Egy héten belül írom a beszámolót!Dinka módon megigérem, hogy korrekt beszámolót fogtok olvasni!

Izabella · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 12:10

Amit a Piroslámpa fórumon írtak rólam, az nyilvánvalóan egy másik lány írása, aki engem konkurrenciának tart, esetleg egy futtató írt be, lényegtelen. Nem kell vele foglalkozni. A partnerek egyébként sem az alapján jönnek el hozzám, hogy mit írt be valaki a fórumra. A monitor előtt sok szájhős ül, akik egyébként soha nem jönnek el.

dinka · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 16. 11:58

Háj!

"uros" mielőtt meglátogatnád a hölgyet, olvass bele, hogy mit írtak róla a piroson! aztán majd eldöntöd, hogy meglátogatod-e!Nekem nem tűnt kamunak, amit írtak róla, valószínű, hogy túl vállalja magát a lány!

az itt hirdető Bettyről tudtok valamit, milyen a hozzáállása?

Téma indítva: 2010.02.25., 8581 hozzászólás összesen