Szia macskaköröm vnyiktor!
Azt gondolom ,jobb ha felülvizsgálod ezt a katasztrófálisra sikeredett hozzászólásodat, és ebben megállapításomban az is benne van, hogy a magad szemszögéből talán még igazad is lehet, viszont a megközelítése a dolgoknak annyira alpári, amely alapján sokan bunkónak titulálnának, pedig Te csak egy duhaj furórudi vagy, aki egy napszámos bérért szét szeretnéd nyomni azt a részt amit örömszerzésre és teremtésre szánt a a Jó Isten. Nekem az egyetlen célom a szexuális kapcsolatban az hogy intellektuálisan is kapcsolatba lépjek azzal a nővel aki felkeltette az érdeklődésemet. Magamról akarom megtudni mi a repedt herét keresek egy idegen nő lába között. Mi adja azt a teremtő erőt, amitől világok nőhetnek ki és pusztulhatnak el? Osztán ha ez még egy egy tábla csoki pluszt is igényel a napszámos bér felett hát legyen. Én magam azt sem szoktam megkérdezni telefonon, hogy mennyibe kerül, hiszen nem látom mire is vagyok vevő. Persze a megérkezéskor ezt is tisztázni kell, de nem akkor amikor még
nem is láttam a portékát. A régi és a mostani szolgáltatók között egyforma arányban vannak hitvány szolgáltatók és lehúzók, akik megeszik a csokit és nem táncolnak, de ez nem jogosít fel bennünket a teremtés csodáit, hogy az összes szolgáltatót kifordítsuk, női mivoltukból. Béla