Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2020. november 18. 17:57

Nicky 33. Kertvaros, lakas tiszta, Nicky szép, szex jó.

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2020. november 11. 07:57

Zoé22- ről tud valaki valamit. Milyen magas, hol rendel, mit vállal be?

Atus43 · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. október 26. 20:01

Valós képek,nem nyafógós,amit megbeszélsz vele azt meg is csinálja,érdemes kipróbálni,ajánlott

Atus43 · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. október 26. 19:55

Köszi az infót,jó hogy megosztottad velūnk,az ilyet kihagyjuk inkább nem kell a rossz élmény,van az ilyenekböl böven órszág szerte

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2020. október 26. 09:23

Lorettára felkapaszkodott már valaki? Mit lehet kihozni belőle?

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2020. október 26. 08:18

Kár érte.....

Törölt felhasználó · 2020. október 26. 06:47

Lili 20.Kertvarosban dolgozik. Valósagban mint a fotókon, fiatal, kissé molett lány. Gondoltam meglátogatom.Telefonbam minden ok, hangja normális. Odaérek,és :a plusz 5 kg, amire számítottam az 10+, mindegy maradok, mert az arca bájos. Francia gumival, ok, szexben csak egy póz, mert neki fáj a hasa, azt is csak két percig engedi.Inkább kézimunka. Ja, és kiemelte, hogy a vendégei modortalanok, ápolatlanok. Összegezve: legyünk túl rajta- érzés, megspékelve egy kis-utálom a férfiakat ráadással.Katasztrófa.

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2020. október 21. 06:44

Nekem az időből van legkevesebb és amikor horgászni megyek, akkor horgászni megyek, ha valaki egy 3 órával későbbi időpontot jelöl meg akkor valószínűleg nem rá fogok horgászni. Egy másfél óra várakozás belefér, de hogy három óra múlva hívjam fel akkor majd megbeszéljük az nekem felejtős.

Sarvarib · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. október 20. 12:44

Üzenetre nem válaszolt, telefon 3x nem vette fel.

Neked miért nem jött még össze?

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2020. október 20. 06:38

Nagyon hitvány ez a fórum, ideje lenne egy kicsit felpezsdíteni, mire kettő nap múlva moderálják az infókat addigra a csajok már Győrben vagy Debrecenben  rendelnek. Lorettát meg hajtom már egy ideje, de soha nem akar összejönni az időpont. Azért ha neked van valami aktuális megosztani valód szívesen fogadnám.

Sarvarib · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. október 19. 10:03

Sziasztok!

Loretta, Pécs, volt már valaki? Vélemények?

Köszönöm!

biomechanikus · Újonc (9 hozzászólás) · 2020. október 11. 15:27

Igen, szuper massázs a többi titok

biomechanikus · Újonc (9 hozzászólás) · 2020. október 11. 15:26

Ne keresd mostanában. Nem lesz

Bence84 · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. október 07. 23:48

Voltam én is Kendránál, a fotók erősen retusáltak, a valóság kicsit más. Ettől eltekintve nem panaszkodok.

Gábor2020 · Újonc (6 hozzászólás) · 2020. október 07. 10:57

Szia voltam Kriszinél .nagyon ott van .és jol is csinálja a dolgát .tuti még párszor .söt lehet törzsvendége leszek .

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2020. október 05. 08:51

Sziasztok vadászok. Szóval a KENDRA nevű hirdető keményen asszonyos vonásokat vett fel még évekkel ezelőtt, a fotók meg vegyesen újak és régiek. Minden negatívum ellenére, ennek a nőnek olyan finom selymes és jó illatú a puncija, hogy érdemes belekóstolni. Egyszerűen a józan eszemet nem értem mi a francért vágyódok vissza hozzá, de még álmodok is vele. Amúgy sok korlátozást kaptam ezen a pásztorórán, és mégis olyan kurva jó élmény adott ez a nő, hogy két év kihagyás után azt gondolom újra meg kéne látogatni, mert azóta a korlátozások, mondjuk  csók, ujjazás az adatlap szerint megszűntek. Szóval a dugás az rólunk szól a mi képzeletünkről, és ebbe ez a hölgy egyszerűen belerobban. Na baszki erre varjatok gombot, én sem értem, csak bizsereg a faszom, hogy újra belébújjon. Béla

Byrd · Újonc (14 hozzászólás) · 2020. október 04. 22:32

Ėn egy hónapja voltam nála, egy órát. A kepek 3 éve keszültek, azóta bizony van egy komolyabb súlygyarapodás. Szerintem legalább 55 eves, de jól tartja magát, feszes mell, izmos, húsos formás låb. Nagyon baratságos, laza, közvetlen,  szerintem a rózsaszalak korrektek. Ért a ferfiakhoz, szerintem szereti is, amit csinál. Rugalmas, nem nyafog, rendesen lehet döngetni. Popót nem vállal,  NF oké, de nincs szájbaélvezés. Én még biztosan meglátogatom pårszor. Jó tesztelést! 

Gábor2020 · Újonc (6 hozzászólás) · 2020. október 04. 11:01

Kriszti50 röl mik a vélemények .tapasztalatok ?

JohnB · Újonc (64 hozzászólás) · 2020. október 04. 09:24

Kendrának nézd meg a képeit. Az összes amatőr módon, mobiltelefonos applikációval van változtatva. Van ahol vékony, van ahol kövérkés, van kismellű, de a profilképen nagymell van. Az arcán is mindenhol látszik, hogy digitálisan manipulált fotók. Ha szereted a meglepetéseket, menj el hozzá. Az igazi Kendrát csak akkor látod meg, ha kinyitja az ajtót. Mondjuk, hogy ennek mi az értelme, soha sem értettem. A képek miért nem a valódi portékát mutatják. Ki a franc akar Photoshoppolt képeket nézegetni, meg kutyafület, meg cica bajszot a képeken. Kellene kb 5-8 db kép. Elölről, hátulról, egy-két pózolós szexifehérnemű és kész. Csak ne manipulált fotók legyenek és azt kapjuk amit a fotón látunk. Én ide nem is engednék manipulált, photoshoppolt képeket feltölteni, ha rajtam múlna. 

Csársz · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. október 04. 08:10

Szevasztok!

Lili (28) van valami infótok? Elég megnyerőek a képei.
A másik akibe belekóstolnék Kendra. 
Van róluk valami véleményetek?
Köszönet

Téma indítva: 2010.02.25., 8607 hozzászólás összesen