Tegnap este kártam Jennynél (27).A képekhez képest az arca kicsit más, gondolom a smink miatt, de abszolút szép arcú és felismergetó. Alkatra nekem nahyon bejön. Nem csontsovány a képekhez képest van rajta 1-2 kg plussz, de jól áll neki, a cicik szép formásak, nekem alkatra nahyon bejött.
Bár itt a natúr francia alapként szerepel(testre élvezéssel), ennek ellenére személyesen csak gumival csinálta. Így is kellemes volt, jó a franciája, de gumi nélkül azért mégis csak jobb.... Egy órára mentem, de a második kör annyira nem akart összejönni, hogy bő gél óra múlva már mentem hazafelé.
Első körben csak francia volt, így lett végem.
Kis pihi után újabb gumis francia, aztán misszioniárusba folytattuk. Nekem kicsit gépies, monoton volt a nyögdécselése, nem is ment igazán.
Amikor már a csuklóm kezdte feladni, mondta, hogy feküdjek hanyatt, azt hittem lovagol egy kicsit, de inkább megpróbálta ismét szájjal, aztán kézzel kiverni, de érwztem, hogy ez így nem fog menni.
Bár, egyikünk sem volt túl kommunatív,sok volt a nagy hallgatás, de ettől függetlenül kedves és zényleg csinos csaj.
Lehet, hogy más többet tud kihozni belőle, én mindenesetre nem hiszem, hogy megyek még hozzá....