Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2018. szeptember 13. 11:21

Tapasztalatok:

Szara.Szőke, formás, aranyos,Jó volt. Nikol20: Vékony lány, szép arcal, nagy mellekel, jó hozzáállással. RL Kingus: telt lány, jó elosztásban, szép kék szemei vannak, Popsi kedvelőnek hirdeti magát, és tényleg az,mindenképpen ajánlom. Egyéb átutazó hölgyeket is hívtam, de a náluk rózsaszálak mértéke akkora volt mint a Gellért-hegy, ezért nem jött létre a találka.

Bubus01 · Újonc (45 hozzászólás) · 2018. szeptember 10. 20:30

Sziasztok szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Nem olyan rég meglátogattam Mendyt. Nagyon csinos valóban úgy néz ki mint a képeken, kedves beszédes maximálisan odafigyel a partnerével. Én teljes mértékben elégedett voltam vele rózsaszálak száma teljesen korrekt mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem hamarosan eljutok hozzá ismét.

józsi3 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. szeptember 08. 15:41

Johanna (22) Nagyon kedves és szép lány nekem nagyon be jött! Biztos megyek még hozzá!

Tomi0007 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. szeptember 04. 22:17

Egyetértek! Tényleg ritka jó hirdető Tiff ! 

Riki · Újonc (19 hozzászólás) · 2018. szeptember 02. 15:31

Sziasztok

Nagyon régen írtam már ide de úgy érzem hogy most kell!

Ma jártam Tiffany 37-nél

Egy igazi kis Tündérhercegnő!

Minden vele tőltött perc egy élmény volt, csodaszép és nagyon kedves!

Végre nem egy lehúzos LÁNY akin azt érzed hogy fizzes és huzzál tovább a dolgodra.......

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2018. augusztus 28. 07:02

Valeri tényleg OK.

*** moderálva ***

De ez ne zavarjon.......

Etele76 · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. július 26. 12:39

Meryll masszázs újra itt van! Az apróban. Tényleg ő! Aztaaaa!!!

linde3 · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2018. július 12. 18:32

Valeri ajánlott hölgy, nagyon kedves, korrekt, figyelmes és profi. A lakása is abszolút rendben van, ingyenes parkoló is akad a környéken.

gyiku · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. július 04. 13:52

Szara szép kerek fenekű leányzó, a képeken abszolút Ő van, semmi trükközés, a hozzáállása is rendben. Csak ajánlani tudom! 

Cybergyerek · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. június 04. 10:21

Akiről alapblog írt Zara, már Mina lett, és Győrben rendel.

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2018. június 04. 08:37

Zara azt írja magáról, hogy nőiesen telt!

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2018. május 15. 22:45

Annabelle pont érdekelt volna .. Kár. 

Törölt felhasználó · 2018. május 15. 12:29

Zara:tetoválás bőségesen, vékony lány szép nagy mellekkel, lakás kiemelkedően tiszta, hozzáállás is jó.Sayuri: szintén tetoválást kedvelőknek, szép arcú, karcsú, nagyon kerek fenekű lányzó, szintén jó hozzáállással. Zsófi: szőke, széparcú, sötétkék szemű, kisportolt testalkatú MILF, aki mindent ígér, és semmit sem ad.Kár érte. Annabelle: szép arcú, magas lányzó, hozzáállása lehetne jobb...

gyiku · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. május 14. 16:26

Ma voltam Alexa 23 -ná,l aki átutazóban van Pécsen. Bár a haja már vörös a képeken abszolut Ő van, sőt nem is jön át, hogy szép nagy mellei vannak. Kedves lány, aki szereti a teltebb idomokat mindenképp ajánlott kategória. Lakás rendben, korrekt a csaj, a megbeszélt időben fogadott, semmi trükközés nem volt.

Törölt felhasználó · 2018. május 10. 18:03

Vivienn (20) Lakás sötét, ágy nyikorog, a lány viszont szép és kedves, szex is jó. Összességében pozitív élmény.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2018. május 09. 23:48

Sziasztok.

Ma meglátogattam a Bodza nevű kislányt Pécsett és meg kell mondjam, hogy nagyon jól éreztem magam vele. Kedves, aranyos és szép leányzó aki nagyon jól tette a dolgát. Egy órát voltam vele, de úgy repült az idő, hogy szinte észre sem vettük. Igazi barátnő feeling. Remélem még sokáig marad a városunkban, hogy élvezhessük a társaságát. Köszönöm BODZA!

Törölt felhasználó · 2018. május 08. 19:30

Egy komoly kapufa. Marylin. Telefonban fixaljuk az időpontot, meg a címet is megadja, ott vagyok pontosan, hívom, kolléganője veszi fel, és közli, hogy a hölgy elment és még nem jött vissza, várjak még egy negyed órát..eljöttem.Felhívhatott volna a megbeszélt időpont előtt hogy nem ér rá...

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2018. május 07. 09:01

Így igaz, én is tapasztaltam!

Törölt felhasználó · 2018. május 03. 16:43

Maya 25: kedves lány, aki kedveli az olyan lányokat, akiken van hús,(jó arányban a elosztva) azoknak erősen ajánlott. ***moderálva***

Törölt felhasználó · 2018. április 26. 19:49

Én is voltam Sziminél, és jó tapasztalataim lettek. Karcsú, szőke csaj, kedves is... ágyban is jó.

Téma indítva: 2010.02.25., 8532 hozzászólás összesen