Szara.Szőke, formás, aranyos,Jó volt. Nikol20: Vékony lány, szép arcal, nagy mellekel, jó hozzáállással. RL Kingus: telt lány, jó elosztásban, szép kék szemei vannak, Popsi kedvelőnek hirdeti magát, és tényleg az,mindenképpen ajánlom. Egyéb átutazó hölgyeket is hívtam, de a náluk rózsaszálak mértéke akkora volt mint a Gellért-hegy, ezért nem jött létre a találka.
Bubus01· Újonc (45 hozzászólás)· 2018. szeptember 10. 20:30
Sziasztok szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Nem olyan rég meglátogattam Mendyt. Nagyon csinos valóban úgy néz ki mint a képeken, kedves beszédes maximálisan odafigyel a partnerével. Én teljes mértékben elégedett voltam vele rózsaszálak száma teljesen korrekt mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem hamarosan eljutok hozzá ismét.
józsi3· Újonc (2 hozzászólás)· 2018. szeptember 08. 15:41
Johanna (22) Nagyon kedves és szép lány nekem nagyon be jött! Biztos megyek még hozzá!
Tomi0007· Újonc (2 hozzászólás)· 2018. szeptember 04. 22:17
Egyetértek! Tényleg ritka jó hirdető Tiff !
Riki· Újonc (19 hozzászólás)· 2018. szeptember 02. 15:31
Sziasztok
Nagyon régen írtam már ide de úgy érzem hogy most kell!
Ma jártam Tiffany 37-nél
Egy igazi kis Tündérhercegnő!
Minden vele tőltött perc egy élmény volt, csodaszép és nagyon kedves!
Végre nem egy lehúzos LÁNY akin azt érzed hogy fizzes és huzzál tovább a dolgodra.......
Johnny Rock· Kvázi-tag (160 hozzászólás)· 2018. augusztus 28. 07:02
Valeri tényleg OK.
*** moderálva ***
De ez ne zavarjon.......
Etele76· Újonc (1 hozzászólás)· 2018. július 26. 12:39
Meryll masszázs újra itt van! Az apróban. Tényleg ő! Aztaaaa!!!
linde3· Lelkes újonc (66 hozzászólás)· 2018. július 12. 18:32
Valeri ajánlott hölgy, nagyon kedves, korrekt, figyelmes és profi. A lakása is abszolút rendben van, ingyenes parkoló is akad a környéken.
gyiku· Újonc (9 hozzászólás)· 2018. július 04. 13:52
Szara szép kerek fenekű leányzó, a képeken abszolút Ő van, semmi trükközés, a hozzáállása is rendben. Csak ajánlani tudom!
Cybergyerek· Újonc (1 hozzászólás)· 2018. június 04. 10:21
Akiről alapblog írt Zara, már Mina lett, és Győrben rendel.
Jonathan49· Lelkes újonc (57 hozzászólás)· 2018. június 04. 08:37
Zara azt írja magáról, hogy nőiesen telt!
diaksrac· Újonc (11 hozzászólás)· 2018. május 15. 22:45
Annabelle pont érdekelt volna .. Kár.
Törölt felhasználó· 2018. május 15. 12:29
Zara:tetoválás bőségesen, vékony lány szép nagy mellekkel, lakás kiemelkedően tiszta, hozzáállás is jó.Sayuri: szintén tetoválást kedvelőknek, szép arcú, karcsú, nagyon kerek fenekű lányzó, szintén jó hozzáállással. Zsófi: szőke, széparcú, sötétkék szemű, kisportolt testalkatú MILF, aki mindent ígér, és semmit sem ad.Kár érte. Annabelle: szép arcú, magas lányzó, hozzáállása lehetne jobb...
gyiku· Újonc (9 hozzászólás)· 2018. május 14. 16:26
Ma voltam Alexa 23 -ná,l aki átutazóban van Pécsen. Bár a haja már vörös a képeken abszolut Ő van, sőt nem is jön át, hogy szép nagy mellei vannak. Kedves lány, aki szereti a teltebb idomokat mindenképp ajánlott kategória. Lakás rendben, korrekt a csaj, a megbeszélt időben fogadott, semmi trükközés nem volt.
Törölt felhasználó· 2018. május 10. 18:03
Vivienn (20) Lakás sötét, ágy nyikorog, a lány viszont szép és kedves, szex is jó. Összességében pozitív élmény.
hajó· Tag (257 hozzászólás)· 2018. május 09. 23:48
Sziasztok.
Ma meglátogattam a Bodza nevű kislányt Pécsett és meg kell mondjam, hogy nagyon jól éreztem magam vele. Kedves, aranyos és szép leányzó aki nagyon jól tette a dolgát. Egy órát voltam vele, de úgy repült az idő, hogy szinte észre sem vettük. Igazi barátnő feeling. Remélem még sokáig marad a városunkban, hogy élvezhessük a társaságát. Köszönöm BODZA!
Törölt felhasználó· 2018. május 08. 19:30
Egy komoly kapufa. Marylin. Telefonban fixaljuk az időpontot, meg a címet is megadja, ott vagyok pontosan, hívom, kolléganője veszi fel, és közli, hogy a hölgy elment és még nem jött vissza, várjak még egy negyed órát..eljöttem.Felhívhatott volna a megbeszélt időpont előtt hogy nem ér rá...
Jonathan49· Lelkes újonc (57 hozzászólás)· 2018. május 07. 09:01
Így igaz, én is tapasztaltam!
Törölt felhasználó· 2018. május 03. 16:43
Maya 25: kedves lány, aki kedveli az olyan lányokat, akiken van hús,(jó arányban a elosztva) azoknak erősen ajánlott. ***moderálva***
Törölt felhasználó· 2018. április 26. 19:49
Én is voltam Sziminél, és jó tapasztalataim lettek. Karcsú, szőke csaj, kedves is... ágyban is jó.
Téma indítva: 2010.02.25., 8532 hozzászólás összesen