Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. április 05. 15:22

El is várom! :) Írtad QCp-nek, hogy milyen kellemes búgó hangom van a telefonban. Most nemrég rendeltem kaját, bemutatkozom Sz. Linda vagyok, erre visszakérdez kétszer is, hogy "Géza?". Mondom LINDA!! Géza? Nem, Linda. Tudja mit? Géza. :))) Ennyit a hangomról.

Törölt felhasználó · 2011. április 05. 15:12

Szia! De Te is tudod, hogy olcsó húsnak híg a leve. Az se jó, ha túlságosan alámegy vki a piaci áraknak és igaza van PP-nek, saját magát degradálja le valaki ezzel. Középárfolyam a nyerő, én úgy tapasztalom. Én se engedek egy Ft-tal se alább. Annyi. Ha jó, jó, ha nem, nem. Eldöntik.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 05. 14:57

Szia Katoka..

Itt vagyok Drága.. Pótolom már   a tegnapi elmaradásom,  felhivlak...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 05. 14:53

Kedves ilko!!

Tökéletesen igazad van,és tudja mindenki,legalábbis  majdnem mindenki,hogy hol a  határ,  de  azért a kettőezer, tiszta normális lakásban, mélytorkosan,végig,dühitő szerintem...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. április 05. 13:34
Így igaz, bár azt azért halkan megjegyezném, hogy az árakat viszont a piac alakítja ki és nem az egyes emberek...

Törölt felhasználó · 2011. április 05. 12:47

Pircsi, te meg mit csinálsz? Egyszer szabad a gép napközben, meg én is most, erre síri csend itt. Persze, majd este. Akkor meg nézném a Jóban rosszbant, az a fődoki egy ritka állat! :)

Veszprémben fúj a szél, nagyon, a hangulatom is pont olyan. A teló hallgat még, eddig első vendég 6-kor. Mondjuk,nem sok van vissza addig. Azért dumálhatnánk. Fiam elment a bankba, meg húrt venni. Na! Jöjjön már ide valaki!

Törölt felhasználó · 2011. április 05. 11:43

QCp!! Hol vagy? :)

Törölt felhasználó · 2011. április 05. 09:59

Szia! Szerencsére ritka az ilyen és már a telefonban kezdi, tehát címet se kap, rövid beszélgetés után elköszönök.

Próbálkozzon máshol, hátha szerencsével jár!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. április 04. 23:49

Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Akinek Az jó, az Neked nem jó, illetve ne legyen jó!

Minap volt nálunk egy ügyfél, aki alkudozni akart. Kiküldtem, nézze meg mi van az ajtó fölé írva! Piac? Nem!

Ott lehet alkudozni, itt nem. Akinek ez nem tetszik, ne jöjjön be!

Önmagadat degralálod le, ha ezekbe az alkukba és árakba belemész...

További jó és hasznos munkát, normális visszajáró férfiakat kívánok Nektek! :)

Törölt felhasználó · 2011. április 04. 21:13

Puszi, jó élvezkedést!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 04. 20:58

Puszi mennem kell...  holnap  beszélünk...

Törölt felhasználó · 2011. április 04. 20:50

Mér? Mennyi az annyi? Na jó, nem bosszantalak. :))) Általában gazdagék a zsugorik.Menjen az út szélére, aztán ott alkudozzon!

Miért nem mondtad neki?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 04. 20:24

NE bosszants Kató:))) Akkora mercivel jön, hogy lakásnak jó lenne. oké  valoban  nem sok idő,, de 2000  és  most olvasom itt,  hogy van ilyen...basszus... nem tudom egy pasi mennyiért  szopna le  valakit, vagy nyalna ki  akárkit..

Törölt felhasználó · 2011. április 04. 20:18

Na mi van? Drágának találtad? :DDD

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 04. 19:44

SZIASZTOK..

Apám, BERÁGTAM..Nagyon  mikor olvasom,hogy 2000 ft egy  francia.. akkor eszerint, én egyedül bérlek egy lakást szóval.. 30 ember leszopok meg lesz az árra...Hurrá....Hülye..  Elmebetegek:))))

Törölt felhasználó · 2011. április 04. 12:53

Grüss Gott! Erre nincsen senki?? Nahát! QCp, Piroskám? Aztán majd nem érek rá estig ám.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 03. 22:30

Helló Drága  Kató,ügyesen leforditottad:))))

Törölt felhasználó · 2011. április 03. 22:18

Jóccak mindenkinek! Bis Morgen.

Törölt felhasználó · 2011. április 03. 22:16

Azt írta: " Jövök, lövök, ah, te kicsi lány, b@sszál" De csúnya, fúj, na de ilyet!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 03. 22:16

Mi??? Aj   A  TEHETSÉG,    A SZÓKÉSZSÉG,, ÉS AZ ELEM:))))))

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen