Bocs-bocs-bocs, csak meccset néztem
Bocs-bocs-bocs, csak meccset néztem
Jaj, elfelejtettem! Olvastam, hogy valaki megvádolt, hogy lány vagy. Ahhoz képest nagyon fiúsan írsz. Valljál! Most akkor mi van? Ki is vagy te, fiú, vagy lány? Szerintem ennél pasibb nem lehetnél, de ez csak az én véleményem. :)
Most meg hol a csudában vagy QCp?! Itt várok rád!
Virgács újonc, 1-et írt, az Anita gyönyörű. De hogy hol?? Lehet, hogy csak kikívánkozott belőle.
Na végre! Szia. Nem kecskével bővítek. A legújabb divat a birkafight. Sok birka, patarúg, patarúg, patarúg... kaputt. :)
Képzeld, ma meg lettem monyazva beleegyezésem nélkül!! Felháborító, nem? Azért ez már nagyon extra. Csak úgy, sutty.
Na de ki az az Anita? :-)))))))))))))))
És virgácsot hol lehet megnézni?
Elaludni én sem tudok nagyon hamarabb, csak erőltetem. Reggel meg kínkeservesen kelek.
Az új bizniszed meg akkor lesz igazán virágzó, ha az ötlet mellett a birkákat is lopod :-)))
Sőt, bővítsd a kínálatot kecskével is.
Hááááááááááááááááááát...
Te is virgács. :)
Gyönyörű vagy Anita!
Tévedtem. Gróf tegnap este Nyíregyen volt. Most érthetően írt. :)
Szia QCp! Mit csinálsz? Csak nem meló van? Szegény ember! Te, én nem tudok egy órával korábban elaludni, hiába akartam tegnap is, reggel meg be vannak gyógyulva a szemeim. Te könnyen vagy, neked nem kell sminkelni.
Új bizniszbe kezdek mellékkeresetként, úgy loptam az ötletet, de jó. Online birkashopot nyitok, készül az oldal gőzerővel.
schönebirkashop.com. Az emberek nem tenyésztőtől veszik birkát, hanem online. Interweb. :)
Szép napot! Mindenkinek! Igen, Grófnak érdekes írásai voltak, én se mindig értettem, de ez engem nem zavart. Ennyi erővel kínaiul is írhatott volna. Azért azt valljuk be, jött belőle a hülyeség is időnként, mikor agybajt kapsz tőle, mintha nem a földön járna. Azért olvasgatnám, de most sztrájkol, vagy pénzszagot érez valahol és nagyon dolgozik. :)
Gróf valoban itt hagyott bennünek, most is irt egy rövid hozzászolást, az egyik oldalon,, ide nem jön, én sajnálom... érdekes irásai voltak, csak nem mindig érettem, de ugy tettem,:)))
Nevethetsz, a női tantrát is ismerem. :)))
Csók drágáim!
Ide is átjött egy-kettő, mikor megnyitottam a véleményeket, az a dudi mindig a korommal kínlódik. Azért meg lehet nézni, az én koromban hogy néznek ki a nők! Meg hirdetnek öregebbek is, gondolom, viszik őket is, különben minek hirdetnének, de mindig velem vannak elfoglalva. Azért én sportoltam egész életemben és... de nem akarok senkit megsérteni. Szóval, az atlétika, futás látszik ma is. Pont. Szép testem van.
Jó éjt!!!
Én meg még fizetnék is érte :-)))))))))))))))))
Sziasztok!
Levezetést is vállalod:)))))))))Hi-Hi