Ne álmodj, ha ébren vagy:)
Amúgy meg nem mondtam, hogy impo, csak hogy nem homokvár.
Ne álmodj, ha ébren vagy:)
Amúgy meg nem mondtam, hogy impo, csak hogy nem homokvár.
Szia! Adj egy emil címet, biztos lesz, aki segít. Innen kimoderálják, ha másik oldalt beír valaki.
Álmodni csak szabad? :))) Tudom, érzem, hogy nem impo és kész. Szerintem ritka jó szerető lenne, csak messze van.
Helló
Biztosan bevállalnád idegen, és esetleg a magyarral nem is igazán szimpatizáló BN szolgáltatását?
Néha még a "hazai pálya" is gázos...
Meg mivel kicsit skizofRÉM vagy, még a benned élő többi személlyel is, akik között, ugyi, leledzik hímnemű is :)))))))))))))))
Márpedig ha ettől fél, akkor viszont nem homokvár :)
Az biztos, olyan is van, akit lezs@rnék, meg leköpnék...
Miből gondolod, hogy szereti?
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni , Erdélyben lesz üzleti utam egy pár alaklommal ,
milyen Erdélyi web oldalon találok Erdélyi lányokat , hasonló konkrét oldal érdekel mint VL .
Tudna valaki segíteni ?
Adok én neked mamókát!! Kató. Nahát! Bush nem impotens, ez tuti, sőt. Tehát ilyet nem mondok neki. Még az impotenseknek se mondanám, viszont egyszerre 3 nővel lehetne együtt: Linda+Andrea+Katónéni. Na, lehet, hogy ettől már megijed bárki. :)))
Szia drágám! Hogy állsz a pisiszexszel? :))) Én a helyedben simán bevállalnám, bárkit lehugyoznék, aki kéri, olcsón. Megiszol egy pohár teát, nesteát, 5 perc és mész pisilni. Sokan kérik? Tőlem sajnos még senki eddig.
Bush szereti a szexet, erre megesküdnék. :)
Helló Mamóka :)
Főnemest 4 év alatt lehetetlen kiismerni.
Nekem meg nem nagyon van mire vigyáznom, nem hiszem, hogy valaha is előkerül a gigantikus méretű tarsolyából olyan, amivel el tudná csavarni a fejem ;-)
A Bushsal kapcsolatos mondatodban valami megütötte a fülemet: "..fél a masszázsomtól IS."
Hát még mitől??????
Tippjeim: mondogasd neki, hogy szerinted impotens; hogy még nem született olyan ffi, aki téged beindított volna; hogy G K már 5-ször megvolt, míg ő egyszer sem; hogy van nálad kék pirula, ne izguljon; hogy egyszerre 2 nővel lehet együtt (Linda + Andrea) :)))))))))))))
Szia Katóka...
Probáld meg egy kis pezsgővel kábitani, vagy házi pálesz... ki tudja mit szeret:)szexet nem igen:)))))))
Üdv!
Ahogy látom, remekül érezted magad!:) Itt vagyok ám, de csak olvasgatok!:D
Grófot nehéz 4 nap alatt kiismerni, biztos van még a tarsolyában ez-az. :))) Úgyhogy csak vigyázz!
A vármegyékről nem hallottam, de azt tudom, hogy Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett és Viktorunk most kíváncsi, hogy hogyan hat ez a nép közérzetére. Az enyémre sehogy, amíg nem kell az okmányirodában sorba állnom, mert ki kell cserélni a személyimet, lakcímkártyámat stb.
Sajnos ma van az utolsó együtt töltött napunk, Bush még mindig nem volt meg, fél a masszázsomtól is. Nem tudok vele mit kezdeni. Tipped? :)
A Grófnak még mily egyéb rejtett tartalékai lehetnek?
Vízipipa mi? Nehogy még szellemet idézzen, esetleg dementorokat küldjön rám (ill. Chuckra).
Ja, volt a TV-ben, hogy Orbánék vissza akarják állítani a vármegyéket.
Akkor tényleg méltó helyére kerülhet vissza emberünk.
Welcome után jöhet az Earl of Hajdúság...
:D Te is jól vagy, látom! Mi vacsora után összeülünk körbe aztán vízipipázunk.Arra is Gróf tanított meg. :)
Lehet, hogy már találkoztunk...
Masszírozd már jól meg Busht, aztán végre kibújhat a szög a zsákból :)))))))))
Gróf meg persze, hogy fizet, a név kötelez. Ő egy úr. Én is mindent az ő számlájára íratok.
Wellness, tejben-vajban fürdés, hájjal kenegetés, tüzelő szukák erotikus tánca, bujálkodás, meg egy fé' kőte meg egy bósodi :)
További szép estét mindenkinek.
'cakát.
Akkor találkozhatnánk mi is. Chuck és GK kezdenek összebarátkozni, ez köszönhető a két nagy darab biztonsági őrnek is.
Bush és én egyre közelebb kerülünk egymáshoz, nem is csúnya. Nekem ő a legszebb. Már nagyon kívánom, de ez titok, nem kell róla tudnia, csak neked súgom meg.
Amúgy te mivel töltöd az időd? Minden van, csak drága egy kicsit, de szerencsére Gróf fizet mindent, nagyon gáláns.
Csókollak drágám.
Milyen véleltlen, én is pont ott "nyaralok".
Chuck és G K hogy jönnek ki egymással?
További jó szórakozást.
Tedd azt, amit legjobban szeretsz...
Üdv
Kedves Pircsi és QC!
Bush, Gróf, Pál, Jampec, Chuck és én a sümegi Hotel Kapitányban töltjük a hosszú hétvégét. Most más gépéről írok, a billentyűzeten ugyanott vannak a betűk.
A hangulat nagyon jó, kezdünk összebarátkozni, csak még néha összekeverem, ki kicsoda.
Bushal jókat beszélgetünk a szexről, még nem próbáltuk ki, hátha rámegy a barátságunk, úgyhogy vacilálunk, megéri-e, vagy sem.Esténként matek versenyfeladatokat oldunk meg közösen, ez jó. Gróf sokat beszél, leginkább Pállal, mert ő érti, mit mond. Chuck úszni ment, aztán befekszik egy masszázsra.
Jampec nem tudom, most hol van, nem mondta, eltűnt. Lehet, hogy sétál a várban.
Szóval mindenki megvan. Nem tudom, Ti miért nem jöttetek? :)
Oly mértékben nagy, hogy megyek sláfenelni.
SEGAsztok.
'cakát.