Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:32

Szia neked is! Csakmost vettelek észre. :))) Most őszintén, te Chuck vagy, vagy nő? De őszinte választ várok!!  Segíts már Grófnak, mert az én női megérzésem azt súgja, hogy egyik sem! Pasi vagy te, kedvesem. :)

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:22

Szegények, megszokták. Addig volt néhány vénasszonynak gond, míg a fiam az egyiket le nem ordította, hogy nem kórház ez!! :) Meg most már úgy tudják, hogy a mienk a pecó, így azt csinálunk, amit akarunk. Mondjuk ez vicc, de tényle így működik. Bérlőnek kuss, tulaj meg azt csinál, amit akar. Veszprém.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:19

A szomszédok is értékelik  a metált??:)))

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:19

Szia! Erőm semmi ma, kicsavart a két srác rendesen! Ezek a metiarcok, elég a fiam. :) Nem, úgy lesz, hogy szépen megmasszírozom, aztán jól felizgulva nyomja a gázt egészen hozzádig és majd ti kicsavarjátok! De, hogy hogy jut vissza Sopronba???

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:16

Neked is szép estét! :))) Holnapra frissebb leszek, addig alakíthatnál valamit! XD

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:15

Drága szerelmem, konvergálhatnál már! :) Végre egy abszolút reál pasi! Képzeld, együtt háltam, az én ágyamban basszerossal, de nem csaltalak meg, csak végre rájött, hogy az kényelmesebb, mint a heverő, aztán fogta a párnáját, takaróját és bebújt mellém szunyálni. Semmi több, eskü!! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:13

Szia Katokám, örülök neked.... de ha  előbb hozzád megy a maci.. ne  facsard ki nagyon, hagy belőle  nekem is:))

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:10

Hali Maci! Sopron nincs olyan messze, egy masszázsra beugornál hozzám, aztán döngetnél tovább Pircsihez, ott két nő vár rád!!! :) Megérné, hidd el!

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:08

Szép estét mindenkinek! Megjöttem végre. Olyan metálélet volt itt ma, hogy hulla vagyok. Nem győztelek követni benneteket, de majd visszaolvasok. Az agyam leszívva, két fiatal srác egész estig!! Mégse fogadom örökbe papeszt, teljesen széthullotam, a konyha, az egész lakás szaladt, most végeztem nagyjából, a maradék holnap, mert elájulok.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 20:42

Nem értem, hogy miért kell álca mögött  még álcább lenni....:))))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 20:35

Persze,hogy sikerült. ha én a fejembe veszek valamit:))))tudod nem mindig a számba:))))

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 05. 20:22

Na ugye! Akkor már Chuck kizárva. :) Bár a lámpán Mme-ről kiderült, hogy férfi. Mikor én utoljára beszéltem vele, még nő volt. :))) Nem is olyan rég!

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 05. 20:20

Szia Pircsim! Nocsak, nocsak, sikerült? :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 20:04

Ez női hangzásu válasz!!:)))

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 05. 18:57

Akkor bizony igencsak butuska vagy szivem.

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 16:29

Sziasztok, este én is jövök!!! :DDD

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 16:20

Tökéletesen megértem...de leányzoval is szolgálhatók...  és ő  itt helyben van....

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 15:53

Pircsi,kedves.Nem kívánom olyan harmadik fél társaságát szexuális együnlét során,aki úgyanazon nemiséggel randelkezik. :) De azért kösznöm a felkérést.Kedes tőled.:)

Bush hát Debrecenben tényleg jó nők vannak.:P Szegedről nem tudok nyilatkozni.Nem jártam arra.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 13:03

Helló

Most családi életet fogok élni, de este visszajövök (pedig nem is vagyok T1000 modell :))))), és majd referálok, meg egy kicsit G K-ba is beleteszem az ideget. Őt olyan jól lehet bosszantani :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Üdv

Amúgy sziasztok lányok (is).

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 11:55

Maci,  ide hozassalak, ha jön a valamelyik messzi  vendégem???:))))  Hármasban:)))????Puszi..

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen