Nekem Vertigo szimpatikusnak tűnik, keveset beszél, érthetően. Nem tudom, részeg volt-e, vagy sem, viszont megértettem a kérdést, a szomorú szmájlit... ez az én agyamnak való beszéd. Amúgy kérdése nem az volt, hogy meleg-e. Nekem átjött, bár a választ nem tudhatom. :))) Van egy olyan érzésem, hogy néha-néha visszatér.
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. március 03. 16:52
Törölt felhasználó · 2011. március 03. 16:33
Szóltam én bármit gerófra?? :) Már megszoktam. Egyszerűen egy normális, egészséges embernek tartom Chuckot és érdekelt volna az ő véleménye is. Valószínű egyszerűen fogalmazna, hogy a butuskák is megértsék, pl. én. Az az igazság, hogy Gerófot nekemnem volt türelmem végig olvasni, úgy a harmadáig se jutottam el, aztán abbahagytam. Hagyom én őt, eszembe sincs nem hagyni. Azt mondják a szakemberek (nem én), hogy 30 nap kell ahhoz, hogy valamit megszokj. Pszichológusok szerint, mondom. A 30 nap már rég letelt. :)))
Törölt felhasználó · 2011. március 03. 16:27
Drágám, az egy hirdetés volt. :)
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 03. 15:22
Ja, EL NEM TOM KÉPZELNI mia lóf aszt lehetett írni szerelemkérdésben amit ki kellett moderálni!?????
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 03. 15:21
Hát akkor azért ébredtem felizgulva Kató, mert álmodban biztos kiosztottál rendesen :)) Figyu, Chuck-ot hagyd pihenni, biztos összerúgják a port Geróffal, ha közös fórumba kerülnek. Egyébként is Geróf másik síkra lépett, ahol nem lehet vitatkozni, mert túl amorf és szubjektív fogalmak szoros kombinációját használja, amivel nem az a baj, hogy kevesen értik meg, hanem az, hogy szinte mindenkinek mást is fog jelenteni, ezért nem érdemes túlragozni a kérdést. Amúgy is a meggyőződést hagyni kell, nem kell letörni, mindenki legyen a saját véleményével (legalább itt ezen a no-name fórumon) boldog. Ráadásul a pszichés dolgok nem ítélhetők meg egy koordinátarendszerben, ezért simán lehet, hogy Gerófnak is igaza van, meg a sok többi hozzászólónak is egyszerre! Szerintem az a helyzet, hogy Geróf túlkombinálja a lélek dolgait és elmerül benne, ami végtelen távlatokat nyit a vitára anélkül, hogy bárki is tuti eredménnyel jönne ki belőle. De érdekeseket ír, én szívesen olvasom.
Szeva Vertigo, reméle nem attól szédülsz, hogy másnapos vagy :)))))))))))) Geróf nem meleg, erre aránylag sok pénzt tennék, csak szeret elmélkedni.
Törölt felhasználó · 2011. március 03. 09:51
Jó reggelt, szép napot mindenkinek! :)
Veszprém city behavazott, pedig én már napsütéses melegre vágyom. A kedvem jó, Bushról álmodtam. Nincs szebb az érzéki cyber szerelemnél! :)
Ilko ne dogozzál annyit, mert a munka nem csak nemesít, hanem púposít is! :)
Chuckot hiába hívom, nem jön. Lehet, hogy dolga van. :(((
Kivasaltam, levágtam a körmeimet, ezeket nem szeretem, de muszáj volt.
Pircsikém, drága, sok kedves vendéget kívánok innen a távolból!
Na de ki ez a vertigo? Üdvözöllek a családban! :)
Törölt felhasználó · 2011. március 02. 21:36
Chuck, kedves! Meghívnálak Téged a csevegésbe egy hozzászólás erejéig. Te hogy érzed a szerelmet? :)))
Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 02. 21:33
Költői kérdés volt. :(
Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 02. 21:33
:(
Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 02. 21:32
Te b.u.z.i vagy?
Törölt felhasználó · 2011. március 02. 20:56
Ok, az igazság úgyis odaát van. :) Most ez ki volt, én vagy Te?? :)))
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. március 02. 20:23
www.sgyak.u-szeged.hu/tanar/nyemcsokne/lapok/csaladi_kor.htm
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. március 02. 17:49
Sziasztok!:)
Ha már reagáltatok erre a dologra, hadd írjak én is hozzá egy keveset. Alapvetően nem tudok egyetérteni azzal, amit Gróf írt. Mert én meg azt hiszem, hogy a valódi szerelemmel bizony együttjár a hűség! Hogy miért? Mert ha én szerelmes vagyok valakibe, akkor az azt is jelenti, hogy a világ minden kincséért se bántanám meg, tehát hűséges is vagyok hozzá (és az igazi az persze, ha ez kölcsönös), ugyanis enélkül lehet mondani, hogy kötetlenség és szabadság, de én azt inkább önzésnek nevezném, és nem szerelemnek. Tehát azért vagyok hűséges, mert tudom hogy a szerelmemnek fájna, ha nem lennék az, és nem azért mert teszem azt én annyira szeretek hűséges lenni! És hogy a szerelmes embert nem érdekli a holnap? Dehogyisnem, hiszen az a célja, hogy örökké együtt maradjon azzal, akit szeret...
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 02. 17:44
imádok Veletek hüjülni :))))))))))))))))))))))))))))), a másik felemmel Katóval meg pláne :))))))))))))))))))) dehogy vagyok féltékeny, Ilkó úccse tud ennyi marhaságot összehordani :))))))))
Ja, nem 1 esetet tudok, mikor 1000 évig éltek együtt, és amikor az egyik elbúcsúzott, 2 héten belül követte a másik is. Mongyuk ez a sírig tartó szeretet nem definitíve szerelem, de rokonítható, úgyhogy hajrá Kató, majd ha 200 éves leszek, az ucsó levelem az lesz Feléd, hogy: "megvárlak odaát gyöngyöm..." OK? :))))))))))))
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 02. 17:39
Ok, Geróf, bevallom, unatkoztam és Bush álnéven levelezek magammal, Kató
Törölt felhasználó · 2011. március 02. 17:36
Ne légy féltékeny! :) Ilkoval levelezgetünk. Ez csak nem baj?
Törölt felhasználó · 2011. március 02. 17:34
Köszi, válaszoltam. :)
Törölt felhasználó · 2011. március 02. 17:34
:))) Köszönöm! Imádlak!
Barátnőm édesapja két hónapja halt meg, 80 éves volt. Felesége most 83 éves.53 évet húztak le együtt becsületben, békességben, jóban, rosszban, szeretetben, anélkül, hogy valaha is megcsalták volna egymást. Biztos voltak néha viták, de igazából ők tudnának mesélni arról, hogy hogyan lehet ennyi időt szeretetben egymás mellett eltölteni.Ili néni nem tudja feldolgozni férje halálát, néha kibuggyan belőle a keserűség, amiből érezni lehet, hogy menne a papa után. Ha nagyon akarja, el is tudna menni. Nincs könnyű dolga barátnőmnek, hisz ő az édesapját vesztette el és emellett tartania kell a lelket az édesanyjában, aki azóta se aludt végig egyetlen éjszakát sem. Altatót nem hajlandó bevenni.
A szerelem természetesen egy idő után átalakul szeretetté, de ez tarthat a sírig. Amit írtál, mintha én mondtam volna, Bush. :)
Ha szeretsz, nem látod a fától az erdőt.
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 02. 16:37
Ja, nehogymá mindenki kikerüljön!: Kató, Pircsi, Ilkó, Geróf, PP, megy a privi! :))))
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 02. 16:36
Hali Geróf, van egy percem, reagálnék arra, amit írtál:
"A hűség és a 'szerelem csak azoknál kapcsolódik össze, akik igazából egyiket sem ismerik! A valódi szerelem már csak a hőfoka miatt sem ismer semmiféle kötődést és garanciát és a szerelem mindig a tényleges jelenben él a hűség pedig leginkább mindig a távoli jövőről nyilatkozna! Aki szerelmes azt nem érdekli a holnap és nem is akar tudni róla, míg a hűség csak egy kis biztosítási szerződés arról, hogy mit nem fogsz megtenni a jövőben! :-) Drámainak érzem, hogy az emberek mennyi mindennel nincsennek tisztában! A szerelem a legtisztább érzelmi kitörés és megtapasztalás is egyben, ami sokkal több Nálad és ott Te nem vagy képes irányítani semmit, de a hűséget csak Te Magad vezényled, az csak egy elhatározás, de évekre előre hogyan tudod Magadnak azt mondani most, hogy akkor majd mit érzel!?? Na ez itt az egyik bibi..és a többi és a többi..."
Nem mondom, hogy nincs igazad, de van egy másik vetülete is a dolognak: ha szerelmes vagy, 1. nem érdekel más és 2. nem akarod megbántani a szerelmed tárgyát, tehát automatikusan hűséges vagy. Az, hogy elvársz-e cserébe hűséget, a másik kérdés. Erre azt tudom mondani, hogy ha úgy is kell vki, hogy fél vállról vesz, az nem szerelem, hanem vagy extrém kefélhetnék, vagy birkabárgyú istenítés. A hozzáértők azt mondják, hogy a szerelem a testi vágy ÉS a szellemi közösség együttes jelenléte. Ez utóbbi pedig egyoldalú kapcsolatokban eleve nem valósul meg. Ezek alapján azt gondolom, hogy a szerelem és a hűség különösebb pszichológia nélkül is összetartozó fogalmak és a kölcsönös szerelem kölcsönös hűséget fog eredményezni... vagy pedig nincs szó kölcsönösségről, vagy igazi szerelemről.