Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:30

Jó estét..és sok vendéget :P

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:28

Már ne  keresd a fiúkat.. péntek este van.. hétvége:))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:26

Szia! Már azt hittem, megint elaludt mindenki. Nekem nehogy vibrit hozzon!! Hol lehetnek a fiúk?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:23

Virág, egy szép gesztus, de divatja mult.. egy vibrátor, szép csomagolásban...:))))) a  XXI sz  ajándéka:))))  Mi pervi vagyok:))Nagy a szám ,mert nem rolam van szó:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 18:32

Köszönöm a bókokat! :))) Ma se Te voltál itt!! Hajrá, lóra, mert már tényleg kíváncsi vagyok! Valódi vagyok. :)

Pussz

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 15:19

Ja azt imádom, hogy nem kérsz virágot! A világ legnagyonn pénzkidobása és nem a pízt sajnálom rá, hanem az értelmetlenséget nem csípom benne, de Te belül fiú vagy Kató, ffiak vágyálma, lányoknak gyöngyszeme, a fehérholló racionális nő! Csaknem nonszensz! Meg kell néznem valódi-e!? Csao :))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 15:15

Kató, ismered az álcázás nagymestere c. viccet? Az amcsi szuperkémről szól, akit 10 éven át képeznek ki mielőtt ledobnák Szibéria közepén, ahol az első muzsik felismeri, mert néger volt a szentem :)  nadevigyázz, tanulunk az ősök hibáiból !!!!!!!! :))))))) 2 kg békszín nylonban, neszivassámá, nylonzacsit kezembeseveszek ottkezdődik, inkább meghívlak 1 tatárbeefsteakre, na csá! Fejben edzzé és drukkojjá! :)))))))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 12:21

Szerintem ma akar Bush támadni, azért érdeklődik, hogy hány vendégem lesz. Nem mondom meg neki. Ebből a hónapból már csak a ma van, meg a hétfő, amikor jöhet. Figyelek: :))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 10:51

Igen a felcsatolható. lecsatolható  segédeszközre  gondoltam:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 10:41

Jó lesz bélszín 2 kg, nem kell egy fél disznó. Csirkét ne hozzál, a virádot se különösebben igénylem. Fogsz egy nejlon szatyrot, bele a husit, azt átadod. Egyszerű és már meg is vagy! :))) Seniki más nem hoz húst.

Mit tudom én még ilyenkor, hány vendégem lesz, majd csöng a telafon, aztán jönnek, vagy nem. Péntek van.

Te Bush! A kopszt, vagy a fazonost szereted?

Na, most megyünk vásárolni, mert enni is kéne valamit ma. Egyszer csak jövök. Addig dolgozzá!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 10:18

Tibeződűtetek? Hogy nézne má ki, ha jönnék sexmasszázsra és zsírpapírban a hónom alatt lenne 2 kopasztott csirke, a másik alatt meg 1.5m füstöltkolbász!? Vagy tűzzem a celofánba a virág mellé ? :))))))))))))))) 

Pircsi szeva, persze, hogy írok Neked is, figyu fogalmam sincs mia az, hogy: lacsatizható! Lecsatolható? Vagymiafészkesnyavalya? Szivattok má megin magyarból, eddig aszittem elbódogulok  de látaom mellettetek smafu vagyok :))

Kató ma hány vendéged lesz? ...csak kérdezem............ :))))))))))) na de féldisznót vinni!!!!!!!!!! beszarok........  :))))))))))))))))) ekkora zőccséget kitalálni! :))))))))))))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 09:56

Ne aggodj.. hust is vissz ,..remélhetőleg, nem lacsatizható:)))))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 09:55

Majd megraklak én téged!! :)

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 09:49

Írtam, hogy HÚST hozzál, vazze!!! :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 09:47

Itt a 007-es ügynök. A fedő neve: Jenő. A jenő neve Bush. George Bush. További azonosítás meghiúsítva. Csapda sikerült, Kató beírta, hogy Bush-t kényeztetné. Többen fognak Bushként jelentkezni. Kató megőrül. De nagyon élvezi, mert mindenki visz neki csokit és száraz pezsgőt. Bush inkognitóban megrakja. Kató nem is sejti. Jelentés vége.

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 09:44

Neked is szép napot Ilkom! :) Bizony, így igaz! Persze vannak kivételek, de azok a "szerelmek" olyanok is.

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 09:42

Drága Pircsi, ne légy féltékeny! Szerintem Téged is letesztelnek a fiúk, közelebb vagy, hamarabb odaérnek, de lehet, hogy már meg is tették, csak várnak a beszámolóval. :)))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 09:40

Szép napot Bushom!

Itt süt a nap, viszont kegyetlen hideg van, nem tesz jót a hangulatomnak. Csokit ne hozzál, nem szeretem az édességet, húsevő vagyok. Mongyuk fiam megeszi, már hozzászokott, ebből nem tudlak beazonosítani, mert sokan hoznak valami édességet, ami a skacnál köt ki, ha elment a kedves vendég. Húst hozzál, de ne mócsingost! :))) Tudod, 0 RH neg vagyok és a 0-ás vércsoportúak ragadozók.

Annyival járnál jobban, ha Bushként jelentkeznél be, hogy agyon lennél kényeztetve.Ennél a netszerelemnél nincs is szebb.

(Na, most majd mindenki Bushként fog időpontot kérni! :)))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 25. 09:37

Hát nemtom. Ebben én sem hiszek. Már csak azért se, mert nálam pl úgy van, hogy ha úgy érzem, a csaj lehet akár az Igazi is, eszembe se jut máshova menni. És nemcsak nekem, hanem neki sem. Ilyenkor valahogy fel sem merül, mert inkább az a természetes, hogy csak vele, és még ha fizetnének érte, akkor sem kell más. Hiába az emberek különböznek egymástól!:D

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 09:12

Bush , Kató  nem kezel idegenként..ő mindenki barátja....  ja a csoki..nutella,,  ...csak nem nyalogatni  akarsz.....már  valoban irigy leszek:))))) figyi irj már nekem...  hadd legyen féltékeny a  Kató

Én is szeretlek  Katókám....:)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen