Jó estét..és sok vendéget :P
Jó estét..és sok vendéget :P
Már ne keresd a fiúkat.. péntek este van.. hétvége:))
Szia! Már azt hittem, megint elaludt mindenki. Nekem nehogy vibrit hozzon!! Hol lehetnek a fiúk?
Virág, egy szép gesztus, de divatja mult.. egy vibrátor, szép csomagolásban...:))))) a XXI sz ajándéka:)))) Mi pervi vagyok:))Nagy a szám ,mert nem rolam van szó:)))
Köszönöm a bókokat! :))) Ma se Te voltál itt!! Hajrá, lóra, mert már tényleg kíváncsi vagyok! Valódi vagyok. :)
Pussz
Ja azt imádom, hogy nem kérsz virágot! A világ legnagyonn pénzkidobása és nem a pízt sajnálom rá, hanem az értelmetlenséget nem csípom benne, de Te belül fiú vagy Kató, ffiak vágyálma, lányoknak gyöngyszeme, a fehérholló racionális nő! Csaknem nonszensz! Meg kell néznem valódi-e!? Csao :))
Kató, ismered az álcázás nagymestere c. viccet? Az amcsi szuperkémről szól, akit 10 éven át képeznek ki mielőtt ledobnák Szibéria közepén, ahol az első muzsik felismeri, mert néger volt a szentem :) nadevigyázz, tanulunk az ősök hibáiból !!!!!!!! :))))))) 2 kg békszín nylonban, neszivassámá, nylonzacsit kezembeseveszek ottkezdődik, inkább meghívlak 1 tatárbeefsteakre, na csá! Fejben edzzé és drukkojjá! :)))))))
Szerintem ma akar Bush támadni, azért érdeklődik, hogy hány vendégem lesz. Nem mondom meg neki. Ebből a hónapból már csak a ma van, meg a hétfő, amikor jöhet. Figyelek: :))))
Igen a felcsatolható. lecsatolható segédeszközre gondoltam:)))
Jó lesz bélszín 2 kg, nem kell egy fél disznó. Csirkét ne hozzál, a virádot se különösebben igénylem. Fogsz egy nejlon szatyrot, bele a husit, azt átadod. Egyszerű és már meg is vagy! :))) Seniki más nem hoz húst.
Mit tudom én még ilyenkor, hány vendégem lesz, majd csöng a telafon, aztán jönnek, vagy nem. Péntek van.
Te Bush! A kopszt, vagy a fazonost szereted?
Na, most megyünk vásárolni, mert enni is kéne valamit ma. Egyszer csak jövök. Addig dolgozzá!!
Tibeződűtetek? Hogy nézne má ki, ha jönnék sexmasszázsra és zsírpapírban a hónom alatt lenne 2 kopasztott csirke, a másik alatt meg 1.5m füstöltkolbász!? Vagy tűzzem a celofánba a virág mellé ? :)))))))))))))))
Pircsi szeva, persze, hogy írok Neked is, figyu fogalmam sincs mia az, hogy: lacsatizható! Lecsatolható? Vagymiafészkesnyavalya? Szivattok má megin magyarból, eddig aszittem elbódogulok de látaom mellettetek smafu vagyok :))
Kató ma hány vendéged lesz? ...csak kérdezem............ :))))))))))) na de féldisznót vinni!!!!!!!!!! beszarok........ :))))))))))))))))) ekkora zőccséget kitalálni! :))))))))))))))
Ne aggodj.. hust is vissz ,..remélhetőleg, nem lacsatizható:)))))
Majd megraklak én téged!! :)
Írtam, hogy HÚST hozzál, vazze!!! :)
Itt a 007-es ügynök. A fedő neve: Jenő. A jenő neve Bush. George Bush. További azonosítás meghiúsítva. Csapda sikerült, Kató beírta, hogy Bush-t kényeztetné. Többen fognak Bushként jelentkezni. Kató megőrül. De nagyon élvezi, mert mindenki visz neki csokit és száraz pezsgőt. Bush inkognitóban megrakja. Kató nem is sejti. Jelentés vége.
Neked is szép napot Ilkom! :) Bizony, így igaz! Persze vannak kivételek, de azok a "szerelmek" olyanok is.
Drága Pircsi, ne légy féltékeny! Szerintem Téged is letesztelnek a fiúk, közelebb vagy, hamarabb odaérnek, de lehet, hogy már meg is tették, csak várnak a beszámolóval. :)))
Szép napot Bushom!
Itt süt a nap, viszont kegyetlen hideg van, nem tesz jót a hangulatomnak. Csokit ne hozzál, nem szeretem az édességet, húsevő vagyok. Mongyuk fiam megeszi, már hozzászokott, ebből nem tudlak beazonosítani, mert sokan hoznak valami édességet, ami a skacnál köt ki, ha elment a kedves vendég. Húst hozzál, de ne mócsingost! :))) Tudod, 0 RH neg vagyok és a 0-ás vércsoportúak ragadozók.
Annyival járnál jobban, ha Bushként jelentkeznél be, hogy agyon lennél kényeztetve.Ennél a netszerelemnél nincs is szebb.
(Na, most majd mindenki Bushként fog időpontot kérni! :)))
Hát nemtom. Ebben én sem hiszek. Már csak azért se, mert nálam pl úgy van, hogy ha úgy érzem, a csaj lehet akár az Igazi is, eszembe se jut máshova menni. És nemcsak nekem, hanem neki sem. Ilyenkor valahogy fel sem merül, mert inkább az a természetes, hogy csak vele, és még ha fizetnének érte, akkor sem kell más. Hiába az emberek különböznek egymástól!:D
Bush , Kató nem kezel idegenként..ő mindenki barátja.... ja a csoki..nutella,, ...csak nem nyalogatni akarsz.....már valoban irigy leszek:))))) figyi irj már nekem... hadd legyen féltékeny a Kató
Én is szeretlek Katókám....:)